69325 ten stop ve short !
çok üstüne gittik pela dayının ve hemen cezayı kesti :)
bu arada matriks son 2 dk da dondu ve halan son data 69500 de gözüküyor grafikte..
tahtada ise son işlem 69150..
Printable View
69325 ten stop ve short !
çok üstüne gittik pela dayının ve hemen cezayı kesti :)
bu arada matriks son 2 dk da dondu ve halan son data 69500 de gözüküyor grafikte..
tahtada ise son işlem 69150..
tabiiki k/v şort
(günlükler flat)
[QUOTE=sovalye;189341]kılıç yarası demişler bunun adına:)[/QUOTE]
Bizim orda şemsiye diyorlar bu gibi durumlara :..:
[QUOTE=Astatin;189368]yani öylede denebilir mi bilemiyorum:p:p:p IMF haberini görmesem kısa kalacaktım..ama "heyet çağrılmadı" haberi bu kadar az etkiliyorsa bir çapanoğlu olabilir deyu flat...:D[/QUOTE]
patron heyet çağrılmadı haberinin etkisi böyleyse anlaşma olmazsa nasıl olur .. veya dow bu gece %10 düşse akşam anlaşma oldu haberi gelse nasıl olur .. ilginç bir gece hakkaten .. üvvvvv ... :o:o:o
anket açtım oylarınızı kullanın .. üvvvv ..
[url]http://www.voborsa.com/forum/21-ocak-poz-anketi-uvvvv-t5347.html?t=5347[/url]
[quote=selçuklu;189377]patron heyet çağrılmadı haberinin etkisi böyleyse anlaşma olmazsa nasıl olur .. veya dow bu gece %10 düşse akşam anlaşma oldu haberi gelse nasıl olur .. ilginç bir gece hakkaten .. üvvvvv ... :o:o:o[/quote]
sen naaptın patron..üwwwwwwww
sovalye, keske bu sekilde ayrilmasaydik:rolleyes:, bakalim yarin kim kimin arkadasindan gidecek:::
[quote=Astatin;189278]Avatarla celişki içindeyim ancak sistemle uyum içerisindeyim..[B]yemişim avatarı avatarda neymiş[/B][/quote]
Asticim,
Sen bırak sistemi avatara bak...yeme avatarı,ye ziystemi....:)
Ayuluk başka birşey gerçekten tehlikeyi iliklerinde hissediyor...
Jerfo çarpılmadın deelmi....senin ruhun sağlam ayudur..:cool:
[quote=sazan;189372]:..::..::..::..:[/quote]
:o:o:cool::cool: çok gaddarsın..ben öyle bakmıyorum olaya:..::..::..: risk yönetimi yaptım:D
dowun kapanış tahminim .. 7500 kayda geçsin .% 30 falan düşer tahminim .. . üvvvv .. kara perşembe .. cümleten iyi akşamlar .. portfoy gün sonu zarardayım .. bir süre ara vereceğim voba .. ımf işinden çok sıkıldım .. forexe ağırlık vermeyi düşünüyorum ....
[quote=nunu;189380]sovalye, keske bu sekilde ayrilmasaydik:rolleyes:, bakalim yarin kim kimin arkadasindan gidecek:::[/quote]
nunu pozda değişiklik varmı,
[quote=Astatin;189382]:o:o:cool::cool: çok gaddarsın..ben öyle bakmıyorum olaya:..::..::..: risk yönetimi yaptım:D[/quote]
:eek::eek::eek::eek::eek::..::..::..::..:
.kom.kom.kom