dow bitti..fatihayı dün okuduk..döndü artık..desteklerden destek beğensin..bizde son dak..döndük..ben flatım..zaten işlem yapmadım..işim vardı...tepkiler çok fena can yakıyor.üww
Printable View
dow bitti..fatihayı dün okuduk..döndü artık..desteklerden destek beğensin..bizde son dak..döndük..ben flatım..zaten işlem yapmadım..işim vardı...tepkiler çok fena can yakıyor.üww
Bakalım yürekli ayular kimlermiş forumu bir taryım şöle,....
[quote=indregandi;189384]nunu pozda değişiklik varmı,[/quote]
yok, bogayim hala:rolleyes:
[quote=nunu;189380]sovalye, keske bu sekilde ayrilmasaydik:rolleyes:, bakalim yarin kim kimin arkadasindan gidecek:::[/quote]
2010
2008 ve 2009 a pek benzemiyor pozda çok ısrar iyi değil...(uzun vade için)
[quote=indregandi;189387]Bakalım yürekli ayular kimlermiş forumu bir taryım şöle,....[/quote]
Abi ben her zaman ayıyım ama zarardayım hala,maliyet baya asagılarda,bugun 70450 üstü kapatsaydık mc yiyordum...ihsallah kurtarırım abi,psikoloji cok bozuk..
[quote=sazan;189385]:eek::eek::eek::eek::eek::..::..::..::..:
.kom.kom.kom[/quote]
.boks..boks..boks..boks..boks. ya yok...aslında çok müsterihim:p:p son hareketi yaşayınca dozer geçti sandım üstümden sonra bakıyorum aaaaa sistem kolu kestirmiş.....kom.kom.kom.kom
sistem son sinyal 69600 den longtu....1.000 puan vermelerine ragmen long kaldı..tüh sisteme..
Iyi aksamlar. ben bogaya carpilmadan kactim.AYI oldum.gerci kucuk bir siyrikla atlattim denilebilinir.
[quote=abka;189399]sistem son sinyal 69600 den longtu....1.000 puan vermelerine ragmen long kaldı..tüh sisteme..[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüü tek bar küsküleri böyle olayor..gila benmayor
[quote=QUEEN;189386][B]dow bitti..fatihayı dün okuduk[/B]..döndü artık..desteklerden destek beğensin..bizde son dak..döndük..ben flatım..zaten işlem yapmadım..işim vardı...tepkiler çok fena can yakıyor.üww[/quote]
Fatiha okunmuyor malum inancı gereği :) ona Mustafa Küserden şarkılar okuyalım...:::
[QUOTE=QUEEN;189386]dow bitti..fatihayı dün okuduk..döndü artık..desteklerden destek beğensin..bizde son dak..döndük..ben flatım..zaten işlem yapmadım..işim vardı...tepkiler çok fena can yakıyor.üww[/QUOTE]
Bana Tiedje yi bulun :::
[quote=Astatin;189395].boks..boks..boks..boks..boks. ya yok...aslında çok müsterihim:p:p son hareketi yaşayınca dozer geçti sandım üstümden sonra bakıyorum aaaaa sistem kolu kestirmiş.....kom.kom.kom.kom[/quote]
Neyse, bu konuda konuşmayacaktım. Unutmuşum.
Satış güzeldi. Beni bayağı şaşırttı.