-
[quote=selçuklu;189383]dowun kapanış tahminim .. 7500 kayda geçsin .% 30 falan düşer tahminim .. . üvvvv .. kara perşembe .. cümleten iyi akşamlar .. portfoy gün sonu zarardayım .. bir süre ara vereceğim voba .. ımf işinden çok sıkıldım .. forexe ağırlık vermeyi düşünüyorum ....[/quote]
ah be paton sorma yaw.. takıldık bu hafta bu ** VOB una...pariteyi boşladık..400 pips düşmüş...1 gram nemalanamadık ondan ** ** **:p
[COLOR=white]Patron, forumda çığlıklar başlayınca (ben dahil), 950 den kaç kere elim gitti, duble çek şort diye...çark takılmış **, sistem dedik, ondan da nemalanamadık... devletin nema ödemeleri zaten yıllar önce bitmişti..ondan da nemalanamadık..ne 12323 bir hafta oldu.... 1=S 3=K, 2 yide sen çöz artık..neyse zarar cüzi diyelim avunalım..loto oynadınmı patron..çok devir var:D:D[/COLOR]
-
[quote=sazan;189405]Neyse, bu konuda konuşmayacaktım. Unutmuşum.
Satış güzeldi. Beni bayağı şaşırttı.[/quote]
çok reca ederim..niye şaşırttı patron...senle peşpeşe bu kadar longtan tırstım mesajı yazdıktan sonra elim tuşta saniye sayıyordum..şu sat versede satsak diye..rahat satarım:..::..::..: şu pırt diye düşen IMF haberi olmasa şortta girecektim geceye ama...aması eyle işte
-
[QUOTE=Astatin;189408]ah be paton sorma yaw.. takıldık bu hafta bu ** VOB una...pariteyi boşladık..400 pips düşmüş...1 gram nemalanamadık ondan ** ** **:p
[COLOR=white]Patron, forumda çığlıklar başlayınca (ben dahil), 950 den kaç kere elim gitti, duble çek şort diye...çark takılmış **, sistem dedik, ondan da nemalanamadık... devletin nema ödemeleri zaten yıllar önce bitmişti..ondan da nemalanamadık..ne 12323 bir hafta oldu.... 1=S 3=K, 2 yide sen çöz artık..neyse zarar cüzi diyelim avunalım..loto oynadınmı patron..çok devir var:D:D[/COLOR][/QUOTE]
yok patron yemişim lotoyu .. kaldıracı kaç lotonun .. ehehuehue .... :D:D:D
-
şortum bugün 27. gün aralıksız.......hic inmeden ne yaparsa yapsın görmeden.....ortalamam 69100......selam olsun şortculara.........
-
70500 finali bekleyen azgın boğa iken 5 dk da 69150 kapanış gösteren pela resmen dansöz etti ve postu attı üstümüze..
kıvraklık borsada iyi bir özellik..
yarını çok merak ediyorum şimdiden,sabah olsada pazar açılsa :)
-
[QUOTE=eksper;189412]şortum bugün 27. gün aralıksız.......hic inmeden ne yaparsa yapsın görmeden.....ortalamam 69100......selam olsun şortculara.........[/QUOTE]
eksper..sabrın güzel..umarım karşılığını alırsın..
-
Bogaların son durumu :
[IMG]http://img174.imageshack.us/img174/5040/matador017md.gif[/IMG]
-
[quote=nunu;189389]yok, bogayim hala:rolleyes:[/quote]
gız bu boğa düve olur yarına, bak bizim asiler bayram yaptı bir ara göründün gittin, bir sürü macro yaptım gız, 70000 gösterirken aslında maneviyaten düştük bile dedim, o hale getirdiler hibinolar,......
zorla olamazki, onu daya bunu daya, yemiyo işte,......
kapanışta sabahki longlarım gelmiş, 69175, 225 ten şimdi onları ittirecez....
-
[QUOTE=YAVUZHAN;189414]70500 finali bekleyen azgın boğa iken 5 dk da 69150 kapanış gösteren pela resmen dansöz etti ve postu attı üstümüze..
kıvraklık borsada iyi bir özellik..
yarını çok merak ediyorum şimdiden,sabah olsada pazar açılsa :)[/QUOTE]
Bende kapanış 69075 gözüküyor... Düşük de 69000... Son yarım saat 1000 puan bastılar şaka maka...
-
20 yıl çalışıp emekli olana muayenehaneme gel,bıçak parası ver vs gibi abukluklar son buldu..hayırlı olsun !
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=229127[/URL]
-
hesaplarima gore 18.40-19.00 cok onemli bir zaman dilimi:..:
-
niye sert satış geldi..takoz ..dow ççoookk düşecek..dün test etti bugün..kırdı..longlar..imf duası edebilir..dowdan daha medet ummmamalı..dax da keza..ama bize bi güzellik yaparda düşürmezlerse oda mümkün..ama dowa dayanbileceğimizi sanmam..
[IMG]http://i47.tinypic.com/2d6krad.png[/IMG]