film festıvalınde sırf yanımdakı kız ızlemek istio diye(tabı kız güzel diye) film izlediim ve kafayı yediim gunnerı hatırladım boun piyasa izlerken..hey gidinin beee
Printable View
film festıvalınde sırf yanımdakı kız ızlemek istio diye(tabı kız güzel diye) film izlediim ve kafayı yediim gunnerı hatırladım boun piyasa izlerken..hey gidinin beee
üçgen üste kırdı fake (sazan abi sağolsun) şimdi aşşa kırdı fake 1 kere olur graşalım lütfen
arthurooooooooo....
tut elimi arthur bırakmaaaa sakınnnn...
gurrr..yapcek bişi yok..sistemik şorta döndük..urrr..üğğwww
arthu hala kafayı kaldırmaya çalışıyor ama yine de dayağı yiyor gibi...
[quote=Astatin;422979][COLOR=red]ihtimal: Astatin bile long açtıysa 10000 puan düşüş yolda :)[/COLOR]
öbür ihtimal: Astatin longdan max 1000 puan alır sonra kaçar..Vob sonra 105000 olur:D[/quote]
umarım bu doğrudur:D
[QUOTE=Astatin;423036]umarım bu doğrudur:D[/QUOTE]
bencede patron 10 bin pivana ihtiyaç var 21 aralığa kadar gelsin gözümüz açık gitmesin
[quote=Astatin;423036]umarım bu doğrudur:D[/quote]
valla ei olur patrom..oturur izleriz hep beraber.nukleuse de gireriz o vakıt...
şortalım tabi ne öyle lonk monk çıkıntılık filan... 5 of everything scenario live..
Deneme,,, tırmık, pati kontrol.....
[img]http://f1.pepst.com/c/A353CB/958932/ssc3/home/038/full.mp3.clochette/albums/original_f_417401.gif_480_480_0_64000_0_1_0.gif[/img]
[quote=ATHLON;423021]film festıvalınde sırf yanımdakı kız ızlemek istio diye(tabı kız güzel diye) film izlediim ve kafayı yediim gunnerı hatırladım boun piyasa izlerken..hey gidinin beee[/quote]
hehehe patron sen yine iyisin, oturup izliyosun.Bu seneki yataylıkta toplamda değiştirdiğim arkaplan-renk kombinasyonu abartısız 100 olmuştur.Seans bitiminde gözlerim ağrıyordu, bi öyle, bi böyle bakalım.Bide şuna bakayım derken :D:D
Tutmayın küçük enişteyi :)
50 puan + komisyon canın sağolsun...hehehe.
benden bu kadar allaha emanet olun abeyler...
[quote=flexy;423045]hehehe patron sen yine iyisin, oturup izliyosun.Bu seneki yataylıkta toplamda değiştirdiğim arkaplan-renk kombinasyonu abartısız 100 olmuştur.Seans bitiminde gözlerim ağrıyordu, bi öyle, bi böyle bakalım.Bide şuna bakayım derken :D:D[/quote]
Arka plana film koyup izleyeydin, eyiydi...
[quote=excali;423049]Arka plana film koyup izleyeydin, eyiydi...[/quote]
Bi onu denemedim :D İyi dedin .lelele
şubatta gene küskü geldi owwwwwwwwwwwwwwwwwwww
[IMG]http://a1212.hizliresim.com/14/m/h1scf.jpg[/IMG]
[quote=ATHLON;423021]film festıvalınde sırf yanımdakı kız ızlemek istio diye(tabı kız güzel diye) film izlediim ve kafayı yediim gunnerı hatırladım boun piyasa izlerken..hey gidinin beee[/quote]
film yandaki kızın gözlerinde mi oynuyordu??.dng
[quote=excali;423054]film yandaki kızın gözlerinde mi oynuyordu??.dng[/quote]
yok gözlerinde değil..:)).dng.dng
herkese günaydın. iyi seanslar
desbii virde iki sallayım hacı
kıçındaki kıllar ağarmış eski vob yatırımcıları der ki;
-DOW un eksisine açılışta aynı oranda tepki vermeyen VOB eğer bir önceki gün, iki önceki güne düşmüşse, bugün kapanışta muhtemeln fena graşar...
ve tabi you dont have to be old to be wise..yanni ağarmış kıllar da her zaman doğru bilir diye bişi yok..heh
[quote=Astatin;423107]kıçındaki kıllar ağarmış eski vob yatırımcıları der ki;
-DOW un eksisine açılışta aynı oranda tepki vermeyen VOB eğer bir önceki gün, iki önceki güne düşmüşse, bugün kapanışta muhtemeln fena graşar...
ve tabi you dont have to be old to be wise..yanni ağarmış kıllar da her zaman doğru bilir diye bişi yok..heh[/quote]
buffy the vampire slayer formasyonu diyosun patron :..:
[quote=flexy;423110]buffy the vampire slayer formasyonu diyosun patron :..:[/quote]
Buffy de seksi bir şempanzeydi netekim... dizinin abd de oynadığı zamanlarda yapılan bir ankette, Buffy, amerikan erkeklerinin bafilemek istediği ilk 10 a giriyordu hep...:D(AN-JO ise hep ilk 3 deydi beahh)..
Amma ben genç Mişel Fayfır yanlısıyım açıkcası...neyse konu dağıldı:D ne diyoduk:o
günaydın astatin patron
uçurum işini çözecekler galiba not artırımı
gene ranıyor meret pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ranmak için ne çok sebeb var
RANİNG..
[quote=seagate;423116]günaydın astatin patron
uçurum işini çözecekler galiba not artırımı
gene ranıyor meret pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ranmak için ne çok sebeb var
RANİNG..[/quote]
üğ[URL="http://www..450"]www..450[/URL] yakarken fiyat, imzayı gorkuyorum olarak değiştrdim..bahalım işe yarayacak mı....
Mali Uçurum Sıçırım konularına gelince, ağarmış kıllı EW cilerin dediği gibi, dalga haber dinlemez:p Uçurum çözüldü ranarız derken gelene malı kitleyip kaçma durumu da olabilir...bilemeyik..hatırlarsan TCMB faiz kararı için de aynı scenario olabilir demiştim:p... sonuç: haberler hikaye trend takibi şahane.. stoplarınız kararlı karlarınız bol olsun hacılar
valla abicim demiş gene yukarı felan üwwww uyuyamadım gece uygularım kaçıyor macd sat vermiş tam arkaya yaslanalım derken gene yukarı yaparmı yapar vay arkadaş nası işmiş bu longlamak varmış arkadaş ne meraklıymışlar bu nası iştir yabancı payı düşmüş biraz üww napalım türkler uçurur gene yapacak bişe yok biat etmişiz inanmışız kuşanmışız ata binmişiz kılıcı bilemişizz şahadet mertebesine ulaşacaz gene galiba üww
ranar bu nokta.
bir eski voborsa atasözü der ki...şayet fiyat yükselirken moneyflowlar gıpırdamıo ve diğer eski atasözü de stetomun dediği gibi geçerliyse burası pis kraşır...if=>if and only if=>1 durumu...
[QUOTE=ATHLON;423120]bir eski voborsa atasözü der ki...şayet fiyat yükselirken moneyflowlar gıpırdamıo ve diğer eski atasözü de stetomun dediği gibi geçerliyse burası pis kraşır...if=>if and only if=>1 durumu...[/QUOTE]
sorry RANAR.. Hissiyat.. Çişim geliyor analizine göre ekranı görünce demekki ranacakk aha tutamıyorum helaya koşim indikatörü üwwwwwwwwwwww
az bi water Loooooooooooooooooooo
neyse kapatim ekranı stresten başka bişi deel ne hali varsa görsün boL gazanÇLar
amanın..500 değdirdiler..noluyo memü, uçurumu çözecekelr galiba..üühühühü..eyi de zati dow nasılsa uçurum çözülecek deyu yükselmedi mi....birde dow demek vob demek deil sorunsalı var...bir de dün blomberg de besili danalar çok pis ranarız diyordu..o durumda graşması lazım.üwwwyoksa......
gurrrrr...TGG 2 de...denge noktasında...urrrrr..96975 kırmızı pivot üstü şortlar için sakat...gulpp..
[IMG]http://i47.tinypic.com/6z0e2u.png[/IMG]
ters raning trıyengıl olmasın haci bu :) :) üw
[IMG]http://i48.tinypic.com/f4ekqc.png[/IMG]
ahahahaha..Bakan esprili bir insanmış...
[B]'Zenginden daha çok vergi alacağız'[/B]
[B]Elektrik ihalelerinde yaşanan gecikmeyle ilgili konuşan Maliye Bakanı Şimşek, "Özelleştirme ciddi iş, ciddi olmayan bu işe kalkışmamalı" dedi. Köprü ve otoyolların ucuza satılmadığını belirten Şimşek, zenginden daha fazla vergi alacaklarını kaydetti.[/B]
15 takikalık fincan gulp mu yapii bana mı öyle geliii
kimler gorkuyor kimler [EMAIL="mutlu....mur@t"]mutlu....mur@t[/EMAIL] mutlu mu...
[QUOTE=Astatin;423155]kimler gorkuyor kimler [EMAIL="mutlu....mur@t"]mutlu....mur@t[/EMAIL] mutlu mu...[/QUOTE]
gorgmuyorum gıçık olayırımmmmmmmmmmm yaaaaaaa paso raniyir.. sabah gereğini yapmak gerekirdi bariz meydandaydı ama işte inattttttttttt
sebbah aldıklarım 950 den getti...
97.125 te kısam var almamış. stopu 97.350 de...ha gayret pela abey.
önce benimkileri al... sonra onu 96.050 den vereyim. 95.800 den uzun açayım.. 98.000 den vereyim. özetim bu allaha emanet olun
TERS YÜZ...
EN sevdiğim foRMasyon :)
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele