evet..jerfoma katılıyorum..bizde sert satış geldi..ama trend dönüş teyidi yok..dow başka..imkb başka..etkisi olur..ama..yinede güçlü borsa..ona göre..
10250 den mutlaka tepecektir..ordada ayrı bi destek var..
Printable View
evet..jerfoma katılıyorum..bizde sert satış geldi..ama trend dönüş teyidi yok..dow başka..imkb başka..etkisi olur..ama..yinede güçlü borsa..ona göre..
10250 den mutlaka tepecektir..ordada ayrı bi destek var..
[quote=Cerphin;189502]spotun 400 puan altında kapattık.. uzunda yada flat kalanlar üzülmesin bence, yarın 69.400 civarları denenir tekrar..[/quote]
eksi makas yapacaksa bir süre bu şekil devam edebilir...
ya ne şekil devam ederse etsin.bana ne ya...:D
benim gözüm 60 dk. 200 SMA da...200 SMA iyidir...ya tutar ya çekilir önünden piyasanın.buyur gardeş dal aşağı der...
enorton portakallar ne alemde :D:D:D:D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;189511]eksi makas yapacaksa bir süre bu şekil devam edebilir...
ya ne şekil devam ederse etsin.bana ne ya...:D
benim gözüm 60 dk. 200 SMA da...200 SMA iyidir...ya tutar ya çekilir önünden piyasanın.buyur gardeş dal aşağı der...
[B]enorton portakallar ne alemde[/B] :D:D:D:D[/QUOTE]
Abi burda forumda yazdım portakal longladım bir kasa diye, baktım 2 dk kalmış imf haber geldi... Vobda shortladık ama portakalı shortlayamadık :D Elde kaldı mal... Sıkıp sıkıp içiyorum artık yapacak bişey yok :D
[quote=QUEEN;189509]evet..jerfoma katılıyorum..bizde sert satış geldi..ama trend dönüş teyidi yok..dow başka..imkb başka..etkisi olur..ama..yinede güçlü borsa..ona göre..
10250 den mutlaka tepecektir..ordada ayrı bi destek var..[/quote]
QUU,QUUU,
Bu iş estek köstek destek işi değil,tom kamayı yedimi yemedimi,ordan
döndümü dönmedimi ben ona bakarım...torpağı bol ossun..:cool:
[QUOTE=EMEKDAR;189514]QUU,QUUU,
Bu iş estek köstek destek işi değil,tom kamayı yedimi yemedimi,ordan
döndümü dönmedimi ben ona bakarım...torpağı bol ossun..:cool:[/QUOTE]
gız..bak havaya girmeyin..burda numero çok..nasılsa dow düştü döndü deme..imf haberi daha gelecektir..biz bi başkayız bu alemde..:D
arkadaşlar yapmayın etmeyin jilet gibi satış geldi.
hepiniz daha trend dönmedi buradan tepki gelebilir falan diyorsunuz.
tamam dönmemiş olabilir ama trendin döndüğünü nasıl anlayacağız ellerinde meşaleyle trend dönüyor diye kimse bağırmaz.
30 bindeyken kimse trendin döndüğüne inanmıyordu ta ki 50 binlere gelince acaba denmeye başlandı 60 bine gelince de piyasa boğa piyasaymış denmeye başlandı...
bırakın tepkiyi dua edinde nefes bile almadan ,dur durak bilmeden güzel bir şelale olsun. sallayın tepkiyi, en güzel trend tepkiye oynayarak kaçırılır.
[quote=QUEEN;189517]gız..bak havaya girmeyin..burda numero çok..nasılsa dow düştü döndü deme..imf haberi daha gelecektir..biz bi başkayız bu alemde..:D[/quote]
Ahan bende diyremki,biz bu IMF kazığını çok yedik,iliğimize kemiğimize kadar sömürdüler,şimdi kazık atanlar sıkı dursunlar...hiç bir şey sonsuza kadar devam etmez..edemez...heeeeeeeeee o gadder...dng
[QUOTE=sovalye;189518]arkadaşlar yapmayın etmeyin jilet gibi satış geldi.
hepiniz daha trend dönmedi buradan tepki gelebilir falan diyorsunuz.
tamam dönmemiş olabilir ama trendin döndüğünü nasıl anlayacağız ellerinde meşaleyle trend dönüyor diye kimse bağırmaz.
30 bindeyken kimse trendin döndüğüne inanmıyordu ta ki 50 binlere gelince acaba denmeye başlandı 60 bine gelince de piyasa boğa piyasaymış denmeye başlandı...
bırakın tepkiyi dua edinde nefes bile almadan ,dur durak bilmeden güzel bir şelale olsun. sallayın tepkiyi, en güzel trend tepkiye oynayarak kaçırılır.[/QUOTE]
67500 önemli..asıl savaş orda...
[QUOTE=QUEEN;189517]gız..bak havaya girmeyin..burda numero çok..nasılsa dow düştü döndü deme..imf haberi daha gelecektir..biz bi başkayız bu alemde..:D[/QUOTE]
sen long mu girdin yoksa gız..:) trend falan kalmadı püff oldu..:..::p
trendler genelde seansiçi gelen satışlarla dönüyor.bugünde o günlerden birisi olabilir...iyi verdiler...sabah açılıştada verecekler muhtemelen FDOW kapanışımıza göre -100 daha ekledi tabelaya...
[QUOTE=Cerphin;189522]sen long mu girdin yoksa gız..:) trend falan kalmadı püff oldu..:..::p[/QUOTE]
yok flatım..satardımda..matrix donuyo bende..enson 750 gördüm..kapandıüüü..daha da açana kadar seans bitti..bu sorunumu çözemedimüüü
asıl şelale 68.000 altında olacak.. yarın kırar mıyız burayı.. kimbilir..:)