[QUOTE=QUEEN;189524]yok flatım..satardımda..matrix donuyo bende..enson 750 gördüm..kapandıüüü..daha da açana kadar seans bitti..bu sorunumu çözemedimüüü[/QUOTE]
yawf sen adam gibi bi işlem platformu açtırsana kendine...üüü
Printable View
[QUOTE=QUEEN;189524]yok flatım..satardımda..matrix donuyo bende..enson 750 gördüm..kapandıüüü..daha da açana kadar seans bitti..bu sorunumu çözemedimüüü[/QUOTE]
yawf sen adam gibi bi işlem platformu açtırsana kendine...üüü
[quote=QUEEN;189521]67500 önemli..asıl savaş orda...[/quote]
2009 mart ayında da 35 bin çok önemli seviyeydi çok şortçu birikmişti orda:)
yarın piyasa acayip marjlar verecek gibi..
yatalım, uykumuzu alalım ve yarın dinç olalım..::: iyi geceler...uyk
ABD DISISLERI BAKANI HILLARY CLINTON:
-ABD DISISLERI BAKANI HILLARY CLINTON:
-''ACIKCA IFADEYIM KI, BEKLETILMEYE NIYETIMIZ
YOK VE GERI ADIM ATMAYACAGIZ. IRAN'IN ONUNDE IKI
SECENEK VAR, ICINDE BULUNDUGU IZOLASYONUN DEVAMI
YA DA ULUSLARARASI YUKUMLULUKLERINI YERINE GETIRMESI''
-CLINTON, BM GUVENLIK KONSEYI'NDE IRAN'I CEZALANDIRMAYA
YONELIK YENI BIR SERT KARARIN ALINMASINA CALISACAKLARINI
BILDIRDI
WASHINGTON (A.A) - 21.01.2010 - ABD DISISLERI BAKANI HILLARY CLINTON,
''ACIKCA IFADEYIM KI, BEKLETILMEYE NIYETIMIZ YOK VE GERI ADIM ATMAYACAGIZ.
IRAN'IN ONUNDE IKI SECENEK VAR, ICINDE BULUNDUGU IZOLASYONUN DEVAMI YA DA
ULUSLARARASI YUKUMLULUKLERINI YERINE GETIRMESI'' DEDI.
HILLARY CLINTON, ABD DISISLERI BAKANLIGINDA, BIRLESIK KRALLIK DISISLERI
BAKANI DAVID MILIBAND VE AB DISISLERI BAKANI CATHERINE ASHTON ILE AYRI AYRI
GORUSTU.
CLINTON, GAZETECILERE YAPTIGI ACIKLAMADA, IRAN'A YENI YAPTIRIMLARA
YONELIK CABALARIN DEVAM EDECEGINI, IRAN ILE TEMAS KAPISININ HALA ACIK OLDUGUNU,
ANCAK ULUSLARARASI TOPLUMUN IRAN'IN ''SUREKLI MUHALEFETLERI'' KARSISINDA
BEKLEMEYECEGINI VE TALEPLERINDE GERI ADIM ATMAYACAGINI VURGULADI.
BM GUVENLIK KONSEYI'NDE IRAN'I CEZALANDIRMAYA YONELIK YENI BIR SERT
KARARIN ALINMASINA CALISACAKLARINI IFADE EDEN CLINTON, SU ANKI PLANLARININ,
BM'DEN MUMKUN OLAN EN SERT IFADELERI ICEREN BIR KARARIN CIKMASI ICIN UGRASMAK
OLDUGUNU SOYLEDI. CLINTON, ''BUNLARIN TUMU IRAN YONETIMININ DAVRANISINI
ETKILEMEYI AMACLIYOR. MUMKUN OLAN EN SERT KARARI ISTIYORUZ'' DEDI.
CLINTON, NUKLEER SILAH SAHIBI BIR IRAN'IN BUYUK ORANDA ISTIKRARSIZLIGA
YOL ACACAGINI, DUNYADA VE BOLGEDE BUNDAN DOGRUDAN ETKILENMEYECEK TEK BIR ULKENIN
BULUNMADIGINI SAVUNDU.
''IRAN'IN, ULUSLARARASI TOPLUMUN NUKLEER PROGRAM KONUSUNDAKI
ENDISELERININ ARTIYOR OLMASINA RAGMEN, TEMASA YANASMADIGINI'' KAYDEDEN CLINTON,
''IKI UCLU YAKLASIMIMIZI MUHAFAZA EDEREK, BIR SONRAKI ADIMLARA DAIR
ISTISARELERIMIZI SURDURECEGIZ'' DIYE KONUSTU.
ABD DISISLERI BAKANI HILLARY CLINTON, SUNLARI KAYDETTI:
''ACIKCA IFADEYIM KI, BEKLETILMEYE NIYETIMIZ YOK VE GERI ADIM
ATMAYACAGIZ. IRAN'IN ONUNDE IKI SECENEK VAR, ICINDE BULUNDUGU IZOLASYONUN DEVAMI
YA DA ULUSLARARASI YUKUMLULUKLERINI YERINE GETIRMESI. (5 1 ULKELERI OLARAK),
ULUSLARARASI TOPLUMUN TEKLIFLERINI SUREKLI REDDEDEN IRAN UZERINDE BASKI KURMAYA
YONELIK CALISMA KARARLILIGIMIZDA UYUMLU BIR BUTUNLUK SERGILIYORUZ, CUNKU IRAN
YONETIMINE DUNYANIN BIRLIKTE HAREKET EDECEGI MESAJINI VERMENIN ONEMLI OLDUGUNU
DUSUNUYORUZ.''
IRAN KONUSUNDAKI BIR SORUYU YANITLAYAN AB DISISLERI BAKANI ASHTON DA, ABD
ILE BU KONUDA UYUMLU OLDUKLARINI BELIRTTI.
ASHTON, DIYALOG ISTEDIKLERINI, ANCAK IRAN ILE 6 YILDIR SUREN GORUSMELERIN
KENDILERINI ISTEDIKLERI SONUCA GOTURMEDIGINI BELIRTEREK, ''DOLAYISIYLA DAHA BASKA
NE YAPILMASI GEREKTIGINI DUSUNMEK ZORUNDAYIZ VE BUNU YAPMAYA HAZIRIZ'' DEDI.
(MEH-NRD-FFS)
23:45 21/01/10
--AA--yeni gündemimiz bu ise...uuuuwww
[quote=QUEEN;189524]yok flatım..satardımda..matrix donuyo bende..enson 750 gördüm..kapandıüüü..daha da açana kadar seans bitti..bu sorunumu çözemedimüüü[/quote]
heee gız...
burada ve diger forumlarda...hergün sürekli yazan usaglar....birden ve aniden ya flat oluyor yada short....hemide son iki dakikada....
sence bu usaglar....kafadan kontakmı....yoksa aracı kurum yawrularımı....
sorun da bu....bu deyyuzzların yalanlarını kim durduıracak....
[QUOTE=jani;189531]heee gız...
burada ve diger forumlarda...hergün sürekli yazan usaglar....birden ve aniden ya flat oluyor yada short....hemide son iki dakikada....
sence bu usaglar....kafadan kontakmı....yoksa aracı kurum yawrularımı....
sorun da bu....bu deyyuzzların yalanlarını kim durduıracak....[/QUOTE]
ne demek istedin..
aracı kurum yawruları....bu forumlarda 24 saat görevli...bu onların işi....bize sürekli işlem yaptırıp para kazanıyorlar....o yawrulara diyecigim yok....onlaraın maası bu....mesala ben asiye kızmam...celcukiye kızmam...bunnarın işi bu....
emme...
bu iş abartılıp halka yansırsa....burada duradaksın agam....burada allah diyorki....seni soyanı soy...öldür...cihad yap diyor....bunu medinedeki yahudi kavimlerine yaptı resulalllah....
bak jani..senin veya bi başkasının..kaybına üzülürüm..kazancına sevinirim..kimseyle alıp veremediğim yok..niçin deyuz diyosn..hakaret ediyosun..kimle sorunun varsa..git onunla özelden hallet bence..benimleyse bana da söyleyebilirsin....benim kaybım seni sevindirecekmi..sanmam öyle biri olduğunu...flatım diyosam odur..ister inan ister inanma..
Dow iki gün düştü ya, bütün kötü haberleri ardı ardına verirler artık:)
Dow çıkışı boyunca bu tip düşüşleri yaptıydıda, bu seferki adımlarını tepkisiz yapıyor, normalde bugünkü düşüşünde destek yanlış hatırlamıyorsam 10367 civarındaydı en son baktığımda öyle bişeydi ve buralardan yukarı tepmesi, 10600 lere yaklaşması, sonrasında tekrar düşerek bugünkü en düşüğünü aşağı kırması şekinde gelişmeli, ama önceki gün düşüşünde tepki yapmadan bugün düşmeye devam etmesiyle, yarında tepkisiz düşebileceğini gösterir.
Benim düşüncem ve yorumum budur, gündüzde dow un durumuna bakarak bir gönderimde
[QUOTE=bull market;189295]Flat devam, ama Dow düşmeye başladı yine short yapsammı diyede düşünmüyo değilim...[/QUOTE]
şeklinde yorumum olmuştu.
Şimdi, ne kısacılar nede uzunculara bir ipucu yok bence, çünkü aslolan spot piyasadır, spot endeksler henüz en ufak geri dönüş işareti vermedi, sabah açılıştada bakarsınız S&P not artırır:D
En son gelen IMF haberini ben heyecandan seans kapanana kadar görmemiş vede atlamışım:) neden veriyolar diye düşündüğümü ve bir an sonra 800 puandan fazla kazançlı short pozlarımı kapayıp, ertesi güne flat kalmayı akıl ederEk bunu başarmış olmaktan mutluyum.:)
Son dakika içinde aracı kurumdaki görevli arkadaşı telefondan arayarak poz kapadığımıda yazmak istiyorum:) gerçekten müthiş bişey, telefona sarıldım, tek tuş numara çevrildi ve o anda açtı teli hızlı bir arkadaştır kendisi, hemen söylediğim işlemi yaptı, inanması güç gelebilir ama aynen böyle oldu:)
Eğer kendime kalmış olsa zaten foruma yazı yazıyordum:) yazıyı bırak fareyle fiyata tıkla emir gelsin emir gir okeyle falan hayatta yapamazdım, ama teldeki arkadaş aradığım anda tak işlemi söylerken yapabilen birisi olduğundan şanslıyım galiba:) e önünde takılıp durmayan ekranıda var nede olsa:) saygılar..uyk
mesala...bu iki usagda....aksamları yok....borsada kurus paraları yok...olsa....bizim gibi gıvrasırdılar....
[quote=QUEEN;189532]ne demek istedin..[/quote]
nedemek istediğini kendi biliyomu acaba, fazla kaçırmış alkolü...
queen....long yakalanmı....yaw benim gibi...dürüst dürüst yazın....bu halkı uyarmak görevim....IMF gavur...o bile dayanamadı....dediki...yok böyle bişey....velevki var....
lem gökten paramı yagacak....ha ha ha....