-
evet...sarhosum....14 gündür ugrasıyorum....bu iş yüzde 25 düşüşle bitecek diye....
14 gün boyunca....BU IMF TAKINTILARI HERGÜN ÜSTÜMDEN GEÇTİ....
dayandım lem....kademeli mallanacagımı söyledim....yaptım....
ve amacıma ulaştım....
ve biraz şimarmaya hakkım yok mu ülen.....bana ne long yakalanmış olmanızdan...siz bana acıdınızmı....
YARIN PARALARINIZI ALACAGIM....BUNU KABUL EDİN....BU BORSA.
-
[QUOTE=jani;189538]queen....long yakalandınmış....yaw benim gibi...dürüst dürüst yazın....bu halkı uyarmak görevim....IMF gavur...o bile dayanamadı....dediki...yok böyle bişey....velevki var....
lem gökten paramı yagacak....ha ha ha....[/QUOTE]
yaw yazıyoruz..niye paranoya yapıyosn..dünde şort girdim.ben..sana açıklama yapmak lüzumunda değilim..ama..anlamaya çalışıyorm..derdini..öğlen işim vardı ..kapadım..kapanışa baktım..matrix dondu..bişey yapamadım..ok..janii..ah janii..
-
[QUOTE=jani;189539]evet...sarhosum....14 gündür ugrasıyorum....bu iş yüzde 25 düşüşle bitecek diye....
14 gün boyunca....BU IMF TAKINTILARI HERGÜN ÜSTÜMDEN GEÇTİ....
dayandım lem....kademeli mallanacagımı söyledim....yaptım....
ve amacıma ulaştım....
ve biraz şimarmaya hakkım yok mu ülen.....bana ne long yakalanmış olmanızdan...siz bana acıdınızmı....
YARIN PARALARINIZI ALACAGIM....BUNU KABUL EDİN....BU BORSA.[/QUOTE]
kuzum velevki serhoşsun......hec önemli degil ayık kafayla cekilmez bu zulüm zaten......bende serhoş değilim......BENDE BURDAN HAYKIRIYORUM CEKTİGİM SIKINTIYI İCİMİMİZDE EN İYİ BİLEBİLECEKLER ARASINDA KUZUM GELİR.....CEKEN BİLİR YETTİ BU ZULÜM YETTİ ANLIYORMUSUNUZ.................
-
Çok gereksiz yere forum birbirine girmiş, et ne bud ne, kim, kime ne satıyor ne kanıtlıyor, bilgisi olan varsa getirir ortaya koyar, macro, micro, graf, sistem, her neyse, alttada teşekkür butonları var beğenen dokunur oraya, beğenmeyen pas geçer, bir sonraki bilgiyi kovalar, hepsi bu,......
-
BU SÜRÜYÜ KİM YARATIYOR SANIYORSUN.....bu forumlar...ve fısıltı....ne oldu o fısıltıya....
neden IMF....tam saat 17 33 de forekse düştü.....spot kapanmış...bu o anda kapattım diyen yalancılar...daha habere bakerken....öbürlere gömüyordu....neden 70 000 e geri bastılar....heryer göçerken....
BUNLARI SORMADAN........BEN KAPADIM DİYENLERE....
bu iş düzelmez....bu halk soyulmak için yaratılmadı....
-
Küçükken peder beyin yalısında kardeşim ile boş zamanlarımızda ata biner zaman geçirirdik. Fakat canımız artık başka şeyler istiyordu, ata binmekten sıkılmıştık. Sabahları kahvaltımızda kuş sütü eksik olmazdı, Kahya bey bu ihtiyacımızı karşılamak için hergün kuş avına çıkar avlanırdı. Peder beye bir gün; "Babacığım biz ata binmekden çok sıkıldık Kahya Efendi ile bugün ava çıkabilirmiyiz?" dedim. Peder bey memnuniyetle evet dedi. Kardeşim, ben, şoför bey ve kahya efendi Maybach marka otomobilimizle avlanma sahasına gittik. Kahya efendinin öğretileriyle bıldırcın vurmaya çalışıyordum, ancak atışlarım sürekli başarısızlıkla sonuçlanıyordu. Derken iğne yapraklı çam ağcının dalında beyaz bir kuş gördüm, bir kaç el ateş etmeme rağmen tüfek tutukluk yapıyor, ateş almıyordu. Kahya efendi bana dönerek; "Efendim nişan aldığınız kuş güvercindir, givercine tüfek patlamaz" dedi. Sebebini sorduğumda güvercinin kutsal bir kuş olduğunu ve bu yüzden bu hayvanat-ı mahlukata tüfeğin patlamayacağını söyledi.
Aziz kardeşlerim şimdi bu adam bize bu hikayeyi neden anlattı diye içinizden soruyorsunuzdur. Bugün metastock programını incelerken son barın hemen altında beyaz bir güvercin belirdi. Short pozisyonda olmama rağmen barın hemen altındaki desteğin kırılmayacağını bu vesile ile anladım nede olsa güvercine tüfek patlamıyordu, tüfek patlamayan hayvana bar nasıl patlayabilirdiki? Aşağıda göreceğin resimi o anda Print Screen yaptım, görüldüğü üzere güvercin desteği adeta koruyor ve güçlendiriyor. Yarın bu desteğin kırılması bence imkansız.
[IMG]http://i48.tinypic.com/15wdrts.png[/IMG]
-
[quote=indregandi;189542]çok gereksiz yere forum birbirine girmiş, et ne bud ne, kim, kime ne satıyor ne kanıtlıyor, bilgisi olan varsa getirir ortaya koyar, macro, micro, graf, sistem, her neyse, alttada teşekkür butonları var beğenen dokunur oraya, beğenmeyen pas geçer, bir sonraki bilgiyi kovalar, hepsi bu,......[/quote]birbirine giren birşey yok indi....kuzum sadece isyan ediyor hepsi bu......
-
ve bunu sorarım....bundan sonra kafadan atmaca herkesi....burada ifsa ederim....
yapmasınlar...BURASI ÇOÇUK PARKI DEEELLL....gitsin orada yapsınlar.....
-
[quote=para babası;189544]küçükken peder beyin yalısında kardeşim ile boş zamanlarımızda ata biner zaman geçirirdik. Fakat canımız artık başka şeyler istiyordu, ata binmekten sıkılmıştık. Sabahları kahvaltımızda kuş sütü eksik olmazdı, kahya bey bu ihtiyacımızı karşılamak için hergün kuş avına çıkar avlanırdı. Peder beye bir gün; "babacığım biz ata binmekden çok sıkıldık kahya efendi ile bugün ava çıkabilirmiyiz?" dedim. Peder bey memnuniyetle evet dedi. Kardeşim, ben, şoför bey ve kahya efendi maybach marka otomobilimizle avlanma sahasına gittik. Kahya efendinin öğretileriyle bıldırcın vurmaya çalışıyordum, ancak atışlarım sürekli başarısızlıkla sonuçlanıyordu. Derken iğne yapraklı çam ağcının dalında beyaz bir kuş gördüm, bir kaç el ateş etmeme rağmen tüfek tutukluk yapıyor, ateş almıyordu. Kahya efendi bana dönerek; "efendim nişan aldığınız kuş güvercindir, givercine tüfek patlamaz" dedi. Sebebini sorduğumda güvercinin kutsal bir kuş olduğunu ve bu yüzden bu hayvanat-ı mahlukata tüfeğin patlamayacağını söyledi.
Aziz kardeşlerim şimdi bu adam bize bu hikayeyi neden anlattı diye içinizden soruyorsunuzdur. Bugün metastock programını incelerken son barın hemen altında beyaz bir güvercin belirdi. Short pozisyonda olmama rağmen barın hemen altındaki desteğin kırılmayacağını bu vesile ile anladım nede olsa güvercine tüfek patlamıyordu, tüfek patlamayan hayvana bar nasıl patlayabilirdiki? Aşağıda göreceğin resimi o anda print screen yaptım, görüldüğü üzere güvercin desteği adeta koruyor ve güçlendiriyor. Yarın bu desteğin kırılması bence imkansız.
[ımg]http://i48.tinypic.com/15wdrts.png[/ımg][/quote]
yalan konuşuyorsun.......
-
[QUOTE=eksper;189545]birbirine giren birşey yok indi....kuzum sadece isyan ediyor hepsi bu......[/QUOTE]
Pardon kime isyan ediyor ?? Ben shorta döndüm ya da long kapattım flatım diyenlere mi isyan ediyor... Hem de [B]"son 2 dakika poz kapattım diyen yalancı deyyuzlar"[/B] diyerek isyan ediyor öyle mi :D Ne güzel istanbul be...
Neyse ya itle it, köpekle köpek olmaya gerek yok... Açıklasın akşamdan beri açıklayacağı listeyi, kimler yalancıymış kimler aracı kurum çocuğuymuş biz de görürüz...
-
[QUOTE=Para Babası;189544]Küçükken peder beyin yalısında kardeşim ile boş zamanlarımızda ata biner zaman geçirirdik. Fakat canımız artık başka şeyler istiyordu, ata binmekten sıkılmıştık. Sabahları kahvaltımızda kuş sütü eksik olmazdı, Kahya bey bu ihtiyacımızı karşılamak için hergün kuş avına çıkar avlanırdı. Peder beye bir gün; "Babacığım biz ata binmekden çok sıkıldık Kahya Efendi ile bugün ava çıkabilirmiyiz?" dedim. Peder bey memnuniyetle evet dedi. Kardeşim, ben, şoför bey ve kahya efendi Maybach marka otomobilimizle avlanma sahasına gittik. Kahya efendinin öğretileriyle bıldırcın vurmaya çalışıyordum, ancak atışlarım sürekli başarısızlıkla sonuçlanıyordu. Derken iğne yapraklı çam ağcının dalında beyaz bir kuş gördüm, bir kaç el ateş etmeme rağmen tüfek tutukluk yapıyor, ateş almıyordu. Kahya efendi bana dönerek; "Efendim nişan aldığınız kuş güvercindir, givercine tüfek patlamaz" dedi. Sebebini sorduğumda güvercinin kutsal bir kuş olduğunu ve bu yüzden bu hayvanat-ı mahlukata tüfeğin patlamayacağını söyledi.
Aziz kardeşlerim şimdi bu adam bize bu hikayeyi neden anlattı diye içinizden soruyorsunuzdur. Bugün metastock programını incelerken son barın hemen altında beyaz bir güvercin belirdi. Short pozisyonda olmama rağmen barın hemen altındaki desteğin kırılmayacağını bu vesile ile anladım nede olsa güvercine tüfek patlamıyordu, tüfek patlamayan hayvana bar nasıl patlayabilirdiki? Aşağıda göreceğin resimi o anda Print Screen yaptım, görüldüğü üzere güvercin desteği adeta koruyor ve güçlendiriyor. Yarın bu desteğin kırılması bence imkansız.
[/QUOTE]
Hocam hoşgeldin, özlettin kendini :D Daha sık yaz, esprili mesajlarını özlemiştik... Hindistanlı uzmanlarına yaptırdığın sistemin ne diyor, son pozisyonu nedir??
-
[quote=Para Babası;189544]Küçükken peder beyin yalısında kardeşim ile boş zamanlarımızda ata biner zaman geçirirdik. Fakat canımız artık başka şeyler istiyordu, ata binmekten sıkılmıştık. Sabahları kahvaltımızda kuş sütü eksik olmazdı, Kahya bey bu ihtiyacımızı karşılamak için hergün kuş avına çıkar avlanırdı. Peder beye bir gün; "Babacığım biz ata binmekden çok sıkıldık Kahya Efendi ile bugün ava çıkabilirmiyiz?" dedim. Peder bey memnuniyetle evet dedi. Kardeşim, ben, şoför bey ve kahya efendi Maybach marka otomobilimizle avlanma sahasına gittik. Kahya efendinin öğretileriyle bıldırcın vurmaya çalışıyordum, ancak atışlarım sürekli başarısızlıkla sonuçlanıyordu. Derken iğne yapraklı çam ağcının dalında beyaz bir kuş gördüm, bir kaç el ateş etmeme rağmen tüfek tutukluk yapıyor, ateş almıyordu. Kahya efendi bana dönerek; "Efendim nişan aldığınız kuş güvercindir, givercine tüfek patlamaz" dedi. Sebebini sorduğumda güvercinin kutsal bir kuş olduğunu ve bu yüzden bu hayvanat-ı mahlukata tüfeğin patlamayacağını söyledi.
[IMG]http://i48.tinypic.com/15wdrts.png[/IMG][/quote]
lem pusty....
sen kimsin....o asagıladın kahya efendi kim....o söför kim....
sen HANGİ DÜNYADA YASIYORSUN...sen....o asagıladın kahyanının götü bile degilsin....sen kimsin in be....