geçti lem...BU ESKİ TÜRK FİLİMLERİ....YADA ARAP SACMALIKLARI.....
Printable View
geçti lem...BU ESKİ TÜRK FİLİMLERİ....YADA ARAP SACMALIKLARI.....
Kahya biziz cortcular......yarın sana binecekler........
[quote=jani;189543]BU SÜRÜYÜ KİM YARATIYOR SANIYORSUN.....bu forumlar...ve fısıltı....ne oldu o fısıltıya....
neden IMF....tam saat 17 33 de forekse düştü.....spot kapanmış...bu o anda kapattım diyen yalancılar...daha habere bakerken....öbürlere gömüyordu....neden 70 000 e geri bastılar....heryer göçerken....
BUNLARI SORMADAN....BU DEYYUZZZLARA....BEN KAPADIM DİYENLERE....
bu iş düzelmez....bu halk soyulmak için yaratılmadı....[/quote]
Guzum buradaki adamlarla bu işler dönmez, bırak adamları, hedefimiz burası deyil, esas üçkağıtçılar en başta ve bunlara dokundurduk, biliyorsun kaç gündür, kaç hafatadır,........macro iteledik bunlara, döndük micro iteledik,
adam şimdi gün hafta dedi, 2 hafta geçti,.........koskoca iki hafta stres yaptırdı, bu normal, el stok ne diyor öldüm öldüm dirildim diyor çocuk,...
LEM OLUMMM...
ılımlı ib nelee ragmen.....KİMSE....HALKI DURDURAMAZ....HALK ACCC LEM....
seninde....esir ettigin kahyanında....söföründe....ulen....
[QUOTE=sovalye;189518]arkadaşlar yapmayın etmeyin [B]jilet gibi satış geldi. [/B]
hepiniz daha trend dönmedi buradan tepki gelebilir falan diyorsunuz.
tamam dönmemiş olabilir ama trendin döndüğünü nasıl anlayacağız ellerinde meşaleyle trend dönüyor diye kimse bağırmaz.
[/QUOTE]
Valla trend döndü mü dönmedi Allah bilir ama biz bu jilet gibi satışları daha önce çok gördük... Mesela 30 eylül günü son 40 dk 62000 den 60200 e düştük tam 1800 puan... Ve yurtdışı da bozmamıştı, haber falan da yoktu.. .Ertesi gün biraz daha düştü ama sonra yine yükseldik...
Forumlarda herkes düşüş bekliyor... Senin için de benim için de düşüş olması ya da yükseliş olması önemli değil... Sistem çarpılmasın yeter :) Hatta bence bugün yurtdışına göre sağlam bile durduk... Neyse sistem AL verirse longlarız, Sat verirse shortlarız... Gerisi teferruattır :) İster yerin dibine girsin ister gökyüzüne çıksın umrumda değil...
millett....kafa kıyak...ve kıyak kafa...özgürdür....
allah alkolu yaratmış....istemese yaratmazdı....
hepinizden özür diliyorum.....
emme....kahya sahibi...şöför sahibi.... hariç....
belkide bu son birlikteliyimizdi.....kibarlalık...efendilik...YALANI OTMEK deelldir....
yalan var.....ve dolan var....onu anlattım.....
iyi geceler....
bi daha benden üç ay sonra yazı görürsünüz....İŞİM BİTTİ.....
[QUOTE=eksper;189552]Kahya biziz cortcular......yarın sana binecekler........[/QUOTE]
Sistemim Türk makineleri gibi 'Tıkır Tıkır' çalışıyor enerton bey, son pozisyonum Long.
Eksper kardeşim sana gelince, binme olayını bizim Kahya efendiye açtım; Aşcı, uşağa, uşak bahçıvana, sonra hepsi size binecekmiş. Müsaitseniz yalıya beklerim yarın.
[quote=enorton;189555]Valla trend döndü mü dönmedi Allah bilir ama biz bu jilet gibi satışları daha önce çok gördük... Mesela 30 eylül günü son 40 dk 62000 den 60200 e düştük tam 1800 puan... Ve yurtdışı da bozmamıştı, haber falan da yoktu.. .Ertesi gün biraz daha düştü ama sonra yine yükseldik...
Forumlarda herkes düşüş bekliyor... Senin için de benim için de düşüş olması ya da yükseliş olması önemli değil... Sistem çarpılmasın yeter :) Hatta bence bugün yurtdışına göre sağlam bile durduk... Neyse sistem AL verirse longlarız, Sat verirse shortlarız... Gerisi teferruattır :) İster yerin dibine girsin ister gökyüzüne çıksın umrumda değil...[/quote]
son 2 bar düşüşte sistem satı yakaldımı enorton.. valla benimki alda kalmış:)
NİSAN 15 DE YENİ BASLIK ACACIM....buseness cykle göre....
HOSCAKALIN.....
Kahya bey burada 28 gündür binebildinmi..... Yok........hergün yazıyorum burada anlık pozumu delikanlı gibi.......şimdimi yazmak geldi icinden şort oldugunu.....kahya sen oldun şimdi ben binecegim.............
sarhoş kafada olsa yazılanlar cezalandırılmayı haketmiyormu acaba ?
bu tolere saatten dolayıdır umarım..
[QUOTE=zozo;189558]son 2 bar düşüşte sistem satı yakaldımı enorton.. valla benimki alda kalmış:)[/QUOTE]
Pascal longda kalmış ama dediğim gibi ben pascalı kullanmıyorum... Saatlik iki sistem kullaıyorum ve bu sistemler de son barda sat verdi...