[QUOTE=YAVUZHAN;189561]sarhoş kafada olsa yazılanlar cezalandırılmayı haketmiyormu acaba ?
bu tolere saatten dolayıdır umarım..[/QUOTE]
Evet alkollüyüm deyip saydırmak serbest mi?
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;189561]sarhoş kafada olsa yazılanlar cezalandırılmayı haketmiyormu acaba ?
bu tolere saatten dolayıdır umarım..[/QUOTE]
Evet alkollüyüm deyip saydırmak serbest mi?
[quote=enorton;189563]Pascal longda kalmış ama dediğim gibi ben pascalı kullanmıyorum... Saatlik iki sistem kullaıyorum ve bu sistemler de son barda sat verdi...[/quote]
eyvallah saatlikler vermiştir zaten, hayırlısı olur inşallah herkese
Sn. jani,
yazdıklarınızın tamamını okudum. ara versemde 1 yılı aşkın süredir formu takip ederim. en son takibimde ekim vade için nokta tahminizin cuk oturduğunu görmüş ve içimden helal olsun demiştim...
buraya en son yazdığımda gökhan fındığa bişeyler söyleme ihtiyacı duymuştum. o arkadaş da 5 dk.da bir full short full long yazıp dururdu. bunun yapılmaması gerektiği konusunda bişeyler söylemek istemiştim ki arkadaşın kültür seviyesinin gerçekten çok düşük olduğunu fark edince bidaha seviyesine inmeyi uygun bulmadım.
herneyse, diyeceğim o ki kızgınlığınızı anlayabiliyorum bahsettiğiniz türden yavruların burda olması muhtemel. ANCAK; vadeli piyasaların gereği budur birileri mutlaka bir yön gösterir akıntı başlayınca malı dökü verir gelenlerin kucağına olur biter.. burda milletin açtığı posizyona göre pozisyon açan arkadaş varsa zaten sokağa atacak parası vardır demektir ya da zaten o denli bilgisizdir ki oturaklı bi tokat yemesi gerekir..
o yüzden Sn. Jani bence hiiç kendinizi üzmeyin.. hissiyatınızı anlıyorum, ben de çakala çakalsın demeden yapamam ama bu ortam biraz farklı o yüzden hiiiç gerek yok tekrar söylüyorum.
sistemci olan ya da olduğunu söyleyen arkadaşlara seslenmek istiyorum;
regresyonun korelasyonun alasını anlatırım o sistem kurup satan vatandaşlara lakin unutulmamalı ki (matematiksel istatistik dersi vermiş biri olarak söylüyorum) üç türlü yalan vardır; 1-sıradan yalan 2-kuyruklu yalan 3-istatistik
hepinize iyi geceler...
[QUOTE=barlas_ss;189566]Sn. jani,
yazdıklarınızın tamamını okudum. ara versemde 1 yılı aşkın süredir formu takip ederim. en son takibimde ekim vade için nokta tahminizin cuk oturduğunu görmüş ve içimden helal olsun demiştim...
buraya en son yazdığımda gökhan fındığa bişeyler söyleme ihtiyacı duymuştum. o arkadaş da 5 dk.da bir full short full long yazıp dururdu. bunun yapılmaması gerektiği konusunda bişeyler söylemek istemiştim ki arkadaşın kültür seviyesinin gerçekten çok düşük olduğunu fark edince bidaha seviyesine inmeyi uygun bulmadım.
herneyse, diyeceğim o ki kızgınlığınızı anlayabiliyorum bahsettiğiniz türden yavruların burda olması muhtemel. ANCAK; vadeli piyasaların gereği budur birileri mutlaka bir yön gösterir akıntı başlayınca malı dökü verir gelenlerin kucağına olur biter.. burda milletin açtığı posizyona göre pozisyon açan arkadaş varsa zaten sokağa atacak parası vardır demektir ya da zaten o denli bilgisizdir ki oturaklı bi tokat yemesi gerekir..
o yüzden Sn. Jani bence hiiç kendinizi üzmeyin.. hissiyatınızı anlıyorum, ben de çakala çakalsın demeden yapamam ama bu ortam biraz farklı o yüzden hiiiç gerek yok tekrar söylüyorum.
[B]sistemci olan ya da olduğunu söyleyen arkadaşlara seslenmek istiyorum;
regresyonun korelasyonun alasını anlatırım o sistem kurup satan vatandaşlara [/B]lakin unutulmamalı ki (matematiksel istatistik dersi vermiş biri olarak söylüyorum) üç türlü yalan vardır; 1-sıradan yalan 2-kuyruklu yalan 3-istatistik
hepinize iyi geceler...[/QUOTE]
Sistemci olduğunu söyleyen ve sistem satanlar kimdir bu forumda?? Onlara seslendiğinize göre öyle birileri var forumda... Açıklayın kimmiş bu sistem satanlar??
Son söz de Bejamin Disraeli ye ait bir sözdür ve anlatmak istediği sizin anladığınızdan çok farklıdır... Yani istatistik yalan söyleme bilimidir demekle istatistik bilimi yalandır demek farklı şeylerdir...
[QUOTE=enorton;189567]Sistemci olduğunu söyleyen ve sistem satanlar kimdir bu forumda?? Onlara seslendiğinize göre öyle birileri var forumda... Açıklayın kimmiş bu sistem satanlar??
Son söz de Bejamin Disraeli ye ait bir sözdür ve anlatmak istediği sizin anladığınızdan çok farklıdır... Yani istatistik yalan söyleme bilimidir demekle istatistik bilimi yalandır demek farklı şeylerdir...[/QUOTE]
neüzübillah ...adam forumda sistem satan varmı demiş......destuuuuur.....bir daha okusanız....
[QUOTE=eksper;189568]neüzübillah ...adam forumda sistem satan varmı demiş......destuuuuur.....bir daha okusanız....[/QUOTE]
Sana desturrrrrrrrrrrrrrrrrr
sen oku istersen, bold yaptığım o cümleyi... Yoksa sen de alkolu fazla kaçırdın da göremiyor musun önündeki yazıyı .dng
ben istatistiğin doğru olma ihtimalini sevmiştim oysa :) barlas kardeş anlatcağına diğer sistemcilere neyi kanıtlıyosak artık bu noktada? bilgini sisteme dök kullan kazan kardeş hayrını görürsün inşş
[QUOTE=enorton;189569]Sana desturrrrrrrrrrrrrrrrrr
sen oku istersen, bold yaptığım o cümleyi... Yoksa sen de alkolu fazla kaçırdın da göremiyor musun önündeki yazıyı .dng[/QUOTE]
tekrar okuyorum ......okudum.....forum yaziyimi cevherim......yazmiyi.....şimdi sıra sizde.....siz okuyun ...buyrun....
Ya delikanlı olun kime kızdınız verin adını, kimi neyle suçluyorsunuz söyleyin... Ortaya laf atıp kenara çekilmeyin... Bu forumdaki nezih ortamı bozmayın ya!!! Herkesi zan altında bırakıyorsunuz... Dansöz gibi kıvırıp duruyorsunuz, derdiniz kimle söyleyin... Kimmiş milleti sürü gibi yönlendiren, kimmiş aracı kurum çocukları, kimmiş sistem satanlar ???
[QUOTE=eksper;189571]tekrar okuyorum ......okudum.....farum yaziyimi cevherim......yazmiyi.....şimdi sıra sizde.....siz okuyun ...buyrun....[/QUOTE]
Ya kardeşim nesin sen ya avukat mısın, seninle mi konuşuyorum ben yoksa aynı kişimisiniz?? Bela mısın gece gece adam yazmış işte... Bir daha benden alıntı falan yapma...
[QUOTE=eksper;189552]Kahya biziz cortcular......yarın sana binecekler........[/QUOTE]
Sen önce bu mesajın hesabını ver... Parababası isimli arkadaş girmiş esprili bişeyler yazmış kimseye laf atmamış... Adama direk küfür ettin...
[QUOTE=enorton;189573]Ya kardeşim nesin sen ya avukat mısın, seninle mi konuşuyorum ben yoksa aynı kişimisiniz?? Bela mısın gece gece adam yazmış işte... Bir daha benden alıntı falan yapma...
Sen önce bu mesajın hesabını ver... Parababası isimli arkadaş girmiş esprili bişeyler yazmış kimseye laf atmamış... Adama direk küfür ettin...[/QUOTE]
espri falan degildi yazdıkları.....yapılan pisliklerini kustu.....sen okuduğunu alama yeterliliğine sahip değilsen o başka......şamar oğlanı degiliz....keriz hic değil....
[quote=barlas_ss;189566]Sn. jani,
sistemci olan ya da olduğunu söyleyen arkadaşlara seslenmek istiyorum;
regresyonun korelasyonun alasını anlatırım o sistem kurup satan vatandaşlara lakin unutulmamalı ki (matematiksel istatistik dersi vermiş biri olarak söylüyorum) üç türlü yalan vardır; 1-sıradan yalan 2-kuyruklu yalan 3-istatistik
hepinize iyi geceler...[/quote]
nikei....tarragı eline aldı.....direkt eksi 2.20 açtı....sacını tarıyor...tarragla...
anadın nı....ha ha ha....
para bu ulen....boru deellll.....
öyle long actım short kapattım...tekrar long oldum deellll....
PARA BU ULEN KONUSAN....