-
[quote=YAVUZHAN;189606]günaydın,iyi seanslar !
beklenenden daha iyi açtı diyebiliriz sanırım ?
67700 ler daha önce destek bulduğumuz seviyelerdi..bakalım yeniden denenecekmi,denenecekse tutacakmı ?
69500 an itibariyle short stop seviyesidir..[/quote]
Strateji gerengide olabilir...:confused:
-
yahu emme gavgacısınız :::
sevelim sevilelim hayat çokh gısa değerini bilelim uşaglar.. guzum içince çok sapıtık oluyore .... bu özelliğide onu hayatta diğerlerinden farklı kılan bir rengi işte...... eminim gendide üzgündür... şinci yazdıklarını okuyunca eman allahım ben ne ettüm diyordur :::
-
[B]vobdigobidik zistenim
[/B]
[IMG]http://i50.tinypic.com/2vx39qc.png[/IMG]
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
-
[quote=fXci;189610]yahu emme gavgacısınız :::
sevelim sevilelim hayat çokh gısa değerini bilelim uşaglar.. guzum içince çok sapıtık oluyore .... bu özelliğide onu hayatta diğerlerinden farklı kılan bir rengi işte...... eminim gendide üzgündür... şinci yazdıklarını okuyunca eman allahım ben ne ettüm diyordur :::[/quote]
adam gibi içsin içiyorsa...içiyor kusarcasına sarhoş oluyor...içmeyi bilmiyor...içki içtim demek için içiyor...:::::::::
delianlı adam efendi gibi içer...içip içip kuduz it gibi salya akıtıp oraya buraya saldırmaz :::
-
[quote=fXci;189611][B]vobdigobidik zistenim[/B]
[/quote]
isim süper:+.+.
[B]vobdigobidik:D:D[/B]
[B]Anna'yı terk haa??:..:[/B]
-
Bu aile kendi içerisinde yine yolunu bulacaktır ancak Sn.Jani nin bu foruma BÜYÜK BİR ÖZÜR borcu vardır herkes dün akşam sabırla onun hakaretlerini okudu dinledi altından İÇKİ çıktı... Hepimiz böyle içip içip döktürseydik sanırım bu dünyada taş taş üstünde kalmazdı...
-
borsadaki işlemlerini yabancıya karşı kurtuluş savaşı mücadelesi veriyor edasıyla yapanlar epey çokmuş yahu :)
olay basit,yönü tahmin et parayı kazan..bu kadar basit !
ayrıca kimin ne kazandığı kimin ne kaybettiğide kimsenin umrunda olmamalı insani olarak kayıplara üzülmenin dışında ki vobtada birisi kazanırken birisi kaybedecek bu işin kuralı bu.karşı pozisyondaki insanları düşman bellemek nasıl bir ruh hali gelde anla..
-
22 ocak selale beklentimi rafa kaldırıyorum bu tarihteki kırılmanın yukarı yönlü olma olasılıgıda yüzde 30- 40 ihtimal bu bakımdan iki üç gün oluşacak yapıyı dışardan seyredecegim
-
Günaydın demek istiyorum herkese
-
short stop seviyesi hızlı hareket ediyor ve an itibariyle 69325..
-
[IMG]http://i49.tinypic.com/281ei3p.gif[/IMG]