[QUOTE=Javacheff!;189620]Günaydın demek istiyorum herkese[/QUOTE]
De o zaman :)
Printable View
[QUOTE=Javacheff!;189620]Günaydın demek istiyorum herkese[/QUOTE]
De o zaman :)
yoksa sen, yoksa seeen???
neyse günaydın :::
Genelkurmay bugün konuşacak!
22 Ocak 2010 Cuma 09:49
İddialar vahim, TSK'nın açıklaması ise birçok kesimi tatmin etmedi. Genelkurmay ise bugün bir toplantı yapacağını duyurdu.
[COLOR=#800080][/COLOR]
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre bugün brifing toplantısı düzenlenecek!
Orgeneral İlker Başbuğ’un Genelkurmay Başkanı olmasının ardından 26 Eylül 2008’de başlayan ve bir gelenek haline gelen haftalık basını bilgilendirme toplantıları 2009'un sonunda bitirilmiş ve toplantıların artık “ihtiyaç duyulması halinde” yapılacağı duyurulmuştu.
Taraf Gazetesi'nin ortaya attığı iddialar Genelkurmay'ı bir kez daha bu toplantıları yapmaya mecbur etti ve bugün yine "basın bilgilendirme toplantısı" yapılacak!
Güvercine patlamadı.
Günaydın arkadaşlar Turkoğlu,Sovalye ve Astatin e çok teşekkür ediyorum yazdıklarında dolayı... Artık söyleyecek başka söz yok... Burası içip içip içtiklerini kusma yeri değil... Bu tiplere karşı çıkınca, bazılarının gözünde hain ya da nezih ortamı bozan kişi oluyoruz malesef...
Kendisinin bu kaçıncı sapıtışıdır merak ediyorum ama aynı zamanda nerden torpilli onu da merak ediyorum... Yönetim, daha önce hiçbir kişiye bu kadar sabırlı olmamıştı bunu da belirtmek isterim...
[QUOTE=Javacheff!;189624][COLOR="RoyalBlue"]yoksa sen, yoksa seeen???[/COLOR]
neyse günaydın :::[/QUOTE]
?????
artık herkes tanıyor kimin kim olduğunu, şövalyenin de dediği gibi , eski kuzu yeni jani nin de anatrendde 29binden beri milleti şorta nasıl yönlendirip batırdıktan sonra ortadan kaybolduğunu, ama ne hikmetse 29binden beri şort olup da sadece kendisinin çok fena kar yazdığını okuyunca anlıyosunuz kimin ne uşağı ne kuşağı olduğunu, maalesef konuyu kendi başlattı ama bu kendisinin de ifşası oldu kendi silahıyla kendini vurdu kuzu-jani efendi.
20 dekko : sat
saatlik: 10:00 itibariyle sata döndü (-775)
günlük: al
sonuç: %50 kısa
Dayan benim göz bebeğim,yüreğim,az kaldı dayan...
Tezgahları başlarına geçecek sıkıştılar,dahada saldıracaklar...
yaa haciy sabııııır....sabır yaa haciyyyyy.....:cool:
[QUOTE=enorton;189627]Günaydın arkadaşlar Turkoğlu,Sovalye ve Astatin e çok teşekkür ediyorum yazdıklarında dolayı... Artık söyleyecek başka söz yok... Burası içip içip içtiklerini kusma yeri değil... Bu tiplere karşı çıkınca, bazılarının gözünde hain ya da nezih ortamı bozan kişi oluyoruz malesef...
Kendisinin bu kaçıncı sapıtışıdır merak ediyorum ama aynı zamanda nerden torpilli onu da merak ediyorum... Yönetim, daha önce hiçbir kişiye bu kadar sabırlı olmamıştı bunu da belirtmek isterim...[/QUOTE]
emortım sn hellime laf ettirmem gayri aynısını sanada banada gokhanada yaptı zati gadının günahını alma
68500 den tekrar betonladim..70200 stoplarima yazık oldu be..
[quote=sadberk22;189629]artık herkes tanıyor kimin kim olduğunu, şövalyenin de dediği gibi , eski kuzu yeni jani nin de anatrendde [B]29binden beri milleti şorta nasıl yönlendirip batırdıktan sonra ortadan kaybolduğunu[/B], ama ne hikmetse 29binden beri şort olup da sadece kendisinin çok fena kar yazdığını okuyunca anlıyosunuz kimin ne uşağı ne kuşağı olduğunu, maalesef konuyu kendi başlattı ama bu kendisinin de ifşası oldu kendi silahıyla kendini vurdu kuzu-jani efendi.[/quote]
kuzu bu boru deeeel ::::::::::::
aracı kurum çocuğu...ayyaş menkul kıymetlerde dealer mış kuzu hahahaha ::::::