-
:)forumda kan gövdeyi götürmüş yahu...ya bu arada keşke herkes kuzunun dediği gibi o usturalı uşaklardan olsa...o zaman zaten buradaki bütün millet cep telefonunu bırakır,dedektörden geçer,odaya girer ve sabahki ordinoları girer...sonuçta burası borsa,ve çok parası olan az parası olanın parasını her halukarda YER..buna ne teknik ne sistem ne de makro bilgisi vs. engel olabilir.
bu hem kozaa tahtası için geçerlidir,hem de fdow tahtası için..
burayı okuyan yeni başlayan arkadaşlar ona göre yapsınlar işlemlerini..
Bu arada dilini çoğu zaman zevkle okuduğum kuzumun da ağaydı palaydı,anglosaksonlardı gibi büyüklere ööle çok da çıkışmaması gerektiğini düşünüyorum..
Sonuçta onlar olmasaydı ,NE PİYASA OLURDU,NE İŞLEM HACMİ,NE DE BU TARZ MARJLAR..
saygılar herkese..
-
[QUOTE=jani;189533]aracı kurum yawruları....bu forumlarda 24 saat görevli...bu onların işi....bize sürekli işlem yaptırıp para kazanıyorlar....o yawrulara diyecigim yok....onlaraın maası bu....mesala ben asiye kızmam...celcukiye kızmam...bunnarın işi bu.....[/QUOTE]
bu arkadaş bana aracı kurum yavrusu diyerek ağır ithamda bulunmuş .. hakkımı helal etmyorum .. .. iftirada bulunmak bir insanın yapabileceği en büyük namussuzluktur bence... ..karşındaki insanın kanını emmekle öldürüp etini yemekle aynı şeydir ...insan bin kere düşünüp bir kere konuşmalı ...hele hele sarhoş sarhoş ...üç kuruş kazanacam .. bak ben bildim .. düşecek dedim düştü .. tarzı bir psikolojiyle aşağalayıcı bir tavırla bunları yazabiliyorsa ... acınacak bir haldedir .. ... laf ağızdan bir kere çıkar ... büyük vebale girmiş ..insani vasıfların kabul edemeyeceği bu iftiraya cevap vermeyeceğim .. ... Allaha havale ediyorum ....
hakaret yrı şeydir .. iftira ayrı şeydir .. hakaret olsa hakaretle cevap verirdim .. ama burada iftira var .. üzgünüm ...
-
Alıntı Pasta - Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-1849_4B595E76.jpg[/IMG]
-
günaydın gençler...........
-
[quote=enorton;189627]Günaydın arkadaşlar Turkoğlu,Sovalye ve Astatin e çok teşekkür ediyorum yazdıklarında dolayı... Artık söyleyecek başka söz yok... Burası içip içip içtiklerini kusma yeri değil... Bu tiplere karşı çıkınca, bazılarının gözünde hain ya da nezih ortamı bozan kişi oluyoruz malesef...
Kendisinin bu kaçıncı sapıtışıdır merak ediyorum ama aynı zamanda nerden torpilli onu da merak ediyorum... [COLOR=red][B]Yönetim, daha önce hiçbir kişiye bu kadar sabırlı olmamıştı bunu da belirtmek isterim...[/B][/COLOR][/quote]
yönetimin işi kolay değil. eleştirirken dikkatli eleştirmek, haksızlık etmemek gerekir. 3 saat okumadığımızda dönüp 50 sayfa yazı okumak bile gına getiriyor insana, her mesajı okuyup kurallara uygunluğunu yorumlamak kolay mı.
üstelik yazıların gecenin bir vakti yazıldığını düşünürseniz bence eleştirmek biraz gereksiz.
espri ile gerçeği ayırt etmek her yönetimin harcı değildir.
küfürün yasak olduğu mekanda en "saf"ın bile iki yıldızın (hatta bazen bir harf bir yıldızın) anlamını sizin benim kadar yönetim de biliyor ama yazanı yasaklamıyorsa, bu anlayışı alkışlamak gerekir.
Voborsa yönetimi hiçbir forumda bulamayacağımız, çok ideal bir yönetim zannımca. eleştirilmesi gereken kısımları olduğunda söylediğimiz gibi, iyi noktalarını da gözler önüne sermek gerekir.
-
uzun denemesi yapti,68500 den.umarim elde ettigim kar gitmez.
-
[quote=selçuklu;189636]bu arkadaş bana aracı kurum yavrusu diyerek ağır ithamda bulunmuş .. hakkımı helal etmyorum .. .. iftirada bulunmak bir insanın yapabileceği en büyük namussuzluktur bence... ..karşındaki insanın kanını emmekle öldürüp etini yemekle aynı şeydir ...insan bin kere düşünüp bir kere konuşmalı ...hele hele sarhoş sarhoş ...üç kuruş kazanacam .. bak ben bildim .. düşecek dedim düştü .. tarzı bir psikolojiyle aşağalayıcı bir tavırla bunları yazabiliyorsa ... acınacak bir haldedir .. ... laf ağızdan bir kere çıkar ... büyük vebale girmiş ..insani vasıfların kabul edemeyeceği bu iftiraya cevap vermeyeceğim .. ... Allaha havale ediyorum ....
hakaret yrı şeydir .. iftira ayrı şeydir .. hakaret olsa hakaretle cevap verirdim .. ama burada iftira var .. üzgünüm ...[/quote]
Sıkma canını selçuklu patron.
Ürümek&Yürümek:):):)
-
[quote=sadberk22;189629]artık herkes tanıyor kimin kim olduğunu, şövalyenin de dediği gibi , eski kuzu yeni jani nin de anatrendde 29binden beri milleti şorta nasıl yönlendirip batırdıktan sonra ortadan kaybolduğunu, ama ne hikmetse 29binden beri şort olup da sadece kendisinin çok fena kar yazdığını okuyunca anlıyosunuz kimin ne uşağı ne kuşağı olduğunu, maalesef konuyu kendi başlattı ama bu kendisinin de ifşası oldu kendi silahıyla kendini vurdu kuzu-jani efendi.[/quote]
Katılıyorum sana. Astatine ve diğer sistemcilere laf ediyor kendisi ama ben astatinin yada enortonun daha kalkıp hiç bir mesajında long olun şort olun dediğini hatırlamıyorum. kendi pozisyonlarını yazıyorlar zaten istemeyen engeller görmez yazdıklarını... Bide şu var diyelimki yeni bir yatırımcı bunların pozisyonuna göre kendide pozsiyon alıyor. Zaten terste kaldığında maksimum 500 puanda yada 1000 puanda poz kapatıp dönüyorlar zaten... yukarıda adı gecen arkadaş 32.000lerde short içim tam sırası diyordu ve ısrar ediyordu. kim bilir kendine inanan kaç kişiyi batırdı...
kaldıki vobda başkasının pozisyonuna göre pozisyon alan [B]uzun vadede[/B], eğer o geçen uzun vadede hatasını farkedip kendi kararlarıyla poz almayı öğrenemesse, [B]kesinlikle kaybedecektir[/B]. Sözün özü diyelim biri burdaki sistemcilere göre poz alıyor, kesin zarar edecektir. ama yukarıdaki arkadaşa inanan biri batacaktır o ayrı konu.
32.000den sana inanıp shortta olanlar soruyor bana, hala beklesinler mi düşücek dimi :..::..:
birde dip not: "Yarın paranızı alacağım" gibi yaklaşımlar hiç hoş değil. Ama her para kaybettiğinde senin kaybını bu forumdakiler alıyor diye düşünürsen tabi herkeze kin tutarsın..... Bu forumun amacı birlik ve beraberlikle birşeyler öğrenerek yabancıya para kaptırmamaya çalışmak bence....
-
[quote=Vobra;189642]....[B]32.000den sana inanıp shortta olanlar soruyor bana, hala beklesinler mi düşücek dimi[/B] :..::..:
birde dip not: [B]"Yarın paranızı alacağım" gibi yaklaşımlar hiç hoş değil.[/B] Ama her para kaybettiğinde senin kaybını bu forumdakiler alıyor diye düşünürsen tabi herkeze kin tutarsın..... Bu forumun amacı birlik ve beraberlikle birşeyler öğrenerek yabancıya para kaptırmamaya çalışmak bence....[/quote]
kuzu bu boru deeel ::::::::::::
adam ruh hastası kendine sanal düşmanlar yaratıp onlarla furuşuyor.furuşkan çocuk kuzu :::::::::
aracı kurum yavrusu kuzu...ayyaş menkul kıymetler dealerı :::::::::
-
68600 den tekrar kisa.uzun korkutuyor.
-
derinliği soğuktan dolayı çalışmayan var mı ? :D bende dünki fiyatlar kalmış sadece :D
-
68500 alti hizli bir sekilde 65 binlere yolculuk baslar diye dusunuyorum.