Günaydin arkadaslar...
Daha önce tartisilmis olabilir, ama ben kacirmisim sanirim...
Sisteme uyarken bar kapanislari bekleniyor ve yeni bar acilir acilmaz da islem yapiliyor. Peki gün sonu barlarinda da bar kapanisinin beklenmesi gerekmiyor mu?
Printable View
Günaydin arkadaslar...
Daha önce tartisilmis olabilir, ama ben kacirmisim sanirim...
Sisteme uyarken bar kapanislari bekleniyor ve yeni bar acilir acilmaz da islem yapiliyor. Peki gün sonu barlarinda da bar kapanisinin beklenmesi gerekmiyor mu?
dün yaşanan düşüş sonrası durum..
short stop seviyesi 69250 an itibariyle..
[IMG]http://i50.tinypic.com/2mmixcz.gif[/IMG]
[QUOTE=flexy;189645]derinliği soğuktan dolayı çalışmayan var mı ? :D bende dünki fiyatlar kalmış sadece :D[/QUOTE]
Bir sürahi sıcak su dök istersen :D
zistem oyle bıyerden sat dedıkı tam teknık destek longları bozmaya kıyamıyor ınsan :::
eskiden kavga gürültü eksik olmazdı voborsada, baya evrim geçirmiş kaliteli arkadaşların sayesinde.. sizleri okumak gerçekten keyif verici..
[quote=YAVUZHAN;189673]dün yaşanan düşüş sonrası durum..
short stop seviyesi 69250 an itibariyle..
[IMG]http://i50.tinypic.com/2mmixcz.gif[/IMG][/quote]
göstergelerde dünkü 1-2 volatil bardan sonra aşırı yüklendi. bikaç bar daha atlatsakta normal seyirlerine devam etseler.
Forumu sadece izlemekteyim. Bilgilerini dürüstçe paylaşan herkese saygılarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. İnsanı yücelten de yerin dibine sokan da dilidir. Lütfen herkes diline sahip olsun. Burada işlem yapanların başkalarının birebir tanımadığı güvenmediği kişilerin dolaylıda olsa yönlendirmesi ile işlem yapabilecegine inanmak istemiyorum. çünkü sonu %90 hüsrandır. ve bunu buradakilerin %90'ı biliyordur. o nedenle arkadaşlarımız genellikle alt kısımlara görüşlerinin kendilerini bagladığını beyan etmekteler. Jani kardeşimiz gerçekten değerli bir arkadaş. kimse onun dediklerini yazdıklarını yapmak zorunda değil ancak, umarım uslubunu biraz daha düzeltir biraz daha incitmeden yazarsa yine kendisini okumak isterim.
Hürmetlerimle,
İNCİNSENDE İNCİTME.
[COLOR=black][FONT=Verdana]Temel’le Dursun kahvenin bir köşesinde hem çaylarını yudumluyor hem de konuşuyorlarmış.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dursun Temel’e,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“Dostum, IMF hakkında ne düşunuyisun?”[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Temel,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“Bir fıkra ile anlatsam?” [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dursun[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“Olur.” [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“Bürgün iki tane kurbağa ayran bakracına düşmiş. Çırpınmaya başlamışlar. Bir tanesi bir süre çırpındıktan sonra kurtuluş olmayacağını anlayıp, kendini salıvermiş. Boğulup gitmiş. Diğeri ise çırpınmaya devam etmiş. Çırpındıkça, ayranın yağı üstte birikmeye başlamış. Kurbağa, üzerine oturabileceği kadar yağ birikince, çıkıp yağun üzerine oturmiş.” [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dursun,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“Kurtulmiş mi?” [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“Hayır. Aksine o zaman yanmış... Ayran sahibi kurbağayı diğer bakraca atmış. Kurbağa çırpındıkça ayranın üzerinde yağ tabakası oluşuyormuş. Kurbağa tam kurtulduğuni zannederken, ayran sahibi, biriken yağları toplayup kurbağayi diğer bakraca atıyormuş. Bu böylece sürüp gitmiş. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dursun,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“Eeee?” [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]“Ee si şu. Biz çırpındukça, IMF, `sizi kurtaruyirum` diye bizi aluyi diğer bakraca atayi. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ve biriken yağları toplayi. Hepsi habu kada işte… Koyayım o kafaya bi odun Dursun, hala anlamadun mi?”[/FONT][/COLOR]
[quote=positive;189669]evet ama ağır saldırı var :..::..:
Astatinin kurumu saldırıya geçti ::: Astatin sizin kurumda oranlar nasıl iyimi :D:D[/quote]
Valla oranlarımız iyidir.. Bir de argo testimiz var..Argo kapasitesi yüksek olanlara indrim yapıyoruz:p:p Bir de ruhsal durumu ile ilgili rapor getirenleri, yasanın öngördüğü sakat kontenjanında işe alıyoruz. İstediğimiz yorumları forumlarda yaparsan viski, cash gibi incentive'lerimiz de var. Ayrıca "1000 büyük komplo" kitabını da hediye ediyoruz:..::..:
[quote=Astatin;189680]Valla oranlarımız iyidir.. Bir de argo testimiz var..Argo kapasitesi yüksek olanlara indrim yapıyoruz:p:p Bir de ruhsal durumu ile ilgili rapor getirenleri, yasanın öngördüğü sakat kontenjanında işe alıyoruz. İstediğimiz yorumları forumlarda yaparsan viski, cash gibi incentive'lerimiz de var. Ayrıca "1000 büyük komplo" kitabını da hediye ediyoruz:..::..:[/quote]
ve 32.000'den beri sat tavsiyemizi de sürdürüyoruz demeyi unuttun :..::..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;189648]ya sizde de oluyor mu dün ve evvelsi gün 2 gündür MTX dondu kapanışa doğru son 15-20 dk.3 kere aç kapa yaptım...
işlemler yoğunlaştığından mı sapıtıyor ne oluyor anlamadım...[/QUOTE]
Bana olmuyor :)
[QUOTE=fXci;189632]emortım sn hellime laf ettirmem gayri aynısını sanada banada gokhanada yaptı zati gadının günahını alma[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;189639]yönetimin işi kolay değil. eleştirirken dikkatli eleştirmek, haksızlık etmemek gerekir. 3 saat okumadığımızda dönüp 50 sayfa yazı okumak bile gına getiriyor insana, her mesajı okuyup kurallara uygunluğunu yorumlamak kolay mı.
üstelik yazıların gecenin bir vakti yazıldığını düşünürseniz bence eleştirmek biraz gereksiz.
espri ile gerçeği ayırt etmek her yönetimin harcı değildir.
küfürün yasak olduğu mekanda en "saf"ın bile iki yıldızın (hatta bazen bir harf bir yıldızın) anlamını sizin benim kadar yönetim de biliyor ama yazanı yasaklamıyorsa, bu anlayışı alkışlamak gerekir.
Voborsa yönetimi hiçbir forumda bulamayacağımız, çok ideal bir yönetim zannımca. eleştirilmesi gereken kısımları olduğunda söylediğimiz gibi, iyi noktalarını da gözler önüne sermek gerekir.[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;189657]bunda da %100 haklısın.
bu forumdaki insanlar da tarzı, duruşu belli olan insanlar.
insanlarda birbirine saygı anlayışı çok büyük oranda mevcut.
forumdaki insanların düzeyinin oldukça yüksek olmasının, yönetimin işini kolaylaştırdığı kesin.;)[/QUOTE]
Herkes düzeyli diye düzeysizin birisi gelip istediğini söyleyip çekip gidiyor... Nasılsa diyor bunlar düzeyli bana birşey demezler... Aklınca aylardır söylediklerinde haksız çıkmasının sebebini başkalarında arıyor... Herkesi suçluyor... Lanet olsun benim de böyle bir huyum var işte... Düzeyliyle düzeyli düzeysizle düzeysiz oluyorum... Biri bana güzel söz söylesin ben ona on kere söylüyorum ama biri bana kötü söz sözyledi mi yine ben ona on kere söylüyorum... Bu kuzu mudur jani midir ne ise, bu onun kaçıncı vukuatı oldu hatırlamıyorum... Şimdi burda hatırlatmaya gerek yok ama içip içip gelip Cumhuriyeti bile kuranlara laf atan büyük bir vatan evladıdır kendisi...
Ben sn Hellim e eleştirimi ilettim sadece ve bu eleştirimde de ısrarlıyım... Bu kişiye çok fazla tahammul gösteriliyor... Sanırım herkesin eleştirme özgürlüğü var...
Saygılar...