-
[quote=Cerphin;189757]68.000 altına bir dalga daha inecekler ama... onu kaç olarak etiketleyeceksin..:)))[/quote]
valla cerfo dediğim gibi ben 70.300-69.375 e ilk inişi çözemedim...eğer orası İTKİ sayılıyorsa biten bu hareket 3 olabilir şimdi 4 yapılıyordur aşağı 5 iner...
ama dediğim gibi üst kısmı ben çözemedim...
-
[quote=Cerphin;189755]sabahki satış dalgasını kaçırdım.. gerçi graflara bakaraktan pek de satış fırsatı vermeden inmişler gibi..[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;189756]koydum geri sayfada kaldı...bişey yok zaten sadece 1-2-3-4-5 :D
ama hakikaten öyle ben naapıym? 7-8-9-10 diye devam edecek bir durum yok :D[/quote]
PAMBIH
hımmmmm....endeks 5 dalgasını yaparken nerelerdeydin, kimleydin..hıı..cevap yok di mi....aha bu da uşak:..::..::..:
Cerfin
Sen de uşak değil süsü verilmiş uşaksın kesin..Sırtınla KY nin aklını başından alıyor ve yanlış işlem yapmaya zorluyorsun...ehueheue:..::..:
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;189758]valla cerfo dediğim gibi ben 70.300-69.375 e ilk inişi çözemedim...[COLOR="Red"]eğer orası İTKİ sayılıyorsa biten bu hareket 3 olabilir şimdi 4 yapılıyordur aşağı 5 iner...[/COLOR]
ama dediğim gibi üst kısmı ben çözemedim...[/QUOTE]
evet bu olasılık yüksek.. bir aşağı 68.000 in biraz altına vurup itkiyi tamamlayıp yukarı vurabilirler.. ve benim kafamdaki senaryo da bu..
-
CCI ve türevleri bir hayli yükseldi..Ancak MFI ve güç endeksleri zayıf...Kısa bir aşağı hareket daha makul gibi duruyor
-
eee, ne olmus boyle, cika cika 500 puan gap mi cikti kutudan?
-
[QUOTE=Astatin;189759]PAMBIH
hımmmmm....endeks 5 dalgasını yaparken nerelerdeydin, kimleydin..hıı..cevap yok di mi....aha bu da uşak:..::..::..:
Cerfin
[COLOR="Red"]Sen de uşak değil süsü verilmiş uşaksın kesin..Sırtınla KY nin aklını başından alıyor ve yanlış işlem yapmaya zorluyorsun[/COLOR]...ehueheue:..::..:[/QUOTE]
melaba uşaglar...:..::..::p:p
-
[quote=nunu;189762]eee, ne olmus boyle, cika cika 500 puan gap mi cikti kutudan?[/quote]
Kutudan bide 68.000-67.800 aralığına göre güzel bir oyun hazırlanması cıktı :) graflara bakıyorumda o aralığa cok güzel oyun hazırlanabilir gibi duruyor.
-
[quote=TÜRKOĞLU;189758]valla cerfo dediğim gibi ben 70.300-69.375 e ilk inişi çözemedim...eğer orası İTKİ sayılıyorsa biten bu hareket 3 olabilir şimdi 4 yapılıyordur aşağı 5 iner...
ama dediğim gibi üst kısmı ben çözemedim...[/quot
Ustad bu yapiya bir goz at:)
w x y seklinde olmali.
-
[quote=nunu;189762]eee, ne olmus boyle, cika cika 500 puan gap mi cikti kutudan?[/quote]
:..::..::..::..: çarpı 4-5 olması gerekiyordu:..: daha doğrusu gerekiyormuş..daha doğrusu gerekiyormuştu
-
Beğenmediysen,yenisini ısmarlayalım nunucum...:)
Bak yazar ve senaristimizde cerphinimiz var...he he he...
-
[quote=positive;189764]Kutudan bide 68.000-67.800 aralığına göre güzel bir oyun hazırlanması cıktı :) graflara bakıyorumda o aralığa cok güzel oyun hazırlanabilir gibi duruyor.[/quote]
hadi bakalim soyle guzel bir trend olsun biz de katilalim. yaza kadar boyle 67-70000 arasinda gitmesin de!:o
-
[quote=Astatin;189766]:..::..::..::..: çarpı 4-5 olması gerekiyordu:..: daha doğrusu gerekiyormuş..daha doğrusu gerekiyormuştu[/quote]
valla arkadas ben boyle basi dik ve gururlu bir borsa gormedim yaf:..: