[quote=Astatin;189790]:..::..::..::..::..:1 kg hamsiüüüüüüüüü:::::::::[/quote]
1 kg'yi birak, sen bana ekmek arasi hamsi gonder ben sana matlab'in kullanim kilavuzunu oturup Turkce'ye cevireyim:D
Printable View
[quote=Astatin;189790]:..::..::..::..::..:1 kg hamsiüüüüüüüüü:::::::::[/quote]
1 kg'yi birak, sen bana ekmek arasi hamsi gonder ben sana matlab'in kullanim kilavuzunu oturup Turkce'ye cevireyim:D
[quote=unlimitted;189789]fırçala abicim her gün. ben niye VOB oynuyorum sanıyosun. kolgeyte sensodine para yetiştiremiyorum lem
fırça niyetine de bizim faraşı kullanıyom düşün gerisini gayri :..:[/quote]
Senin VOB oynayarak , Ülke ekonomisine böyük gatkı sağladığın gonusunda, düşüncelerim gıpraştı..::::::
Bu arada saat:13:15.boks..boks.
sanırım vobu dondurmayı başardım ::: hiç işlem olmuyor 13.15 olduktan sonra
VOB bugün anlık dahi olsa 69.000 gördü mü?
bendeki Vobclient da, matriks de en yüksek olarak 69.000 rakamını gösteriyor da...
hala umutluyum bu dakıkalarda bırsey olması lazım yoksa 1 haftam boşa harcanmış olacak :::
[B]emortım [/B]atom saatin kaç :::
[quote=fXci;189797]sanırım vobu dondurmayı başardım ::: hiç işlem olmuyor 13.15 olduktan sonra[/quote]
Demekki HEROS'taki japon sensin..
[quote=excali;189800]Demekki HEROS'taki japon sensin..[/quote]
capon dedi ya
hiro lem hiro o. :..::..:
Allah da seni güldürsün. :D
[quote=unlimitted;189798]VOB bugün anlık dahi olsa 69.000 gördü mü?
bendeki Vobclient da, matriks de en yüksek olarak 69.000 rakamını gösteriyor da...[/quote]
bende 68800 gösteriyor matriks. O da açılış barı
[quote=nunu;189795]1 kg'yi birak, sen bana ekmek arasi hamsi gonder ben sana matlab'in kullanim kilavuzunu oturup Turkce'ye cevireyim:D[/quote]
Kabul+.+.Adres alayım+.:..:
[quote=excali;189802]bende 68800 gösteriyor matriks. O da açılış barı[/quote]
yok grafik'te demek istemedim. orda ben de öyle görünüyor.
günün yükseği kolonu var ya. orda kaç görünüyor?
[quote=unlimitted;189804]yok grafik'te demek istemedim. orda ben de öyle görünüyor.
günün yükseği kolonu var ya. orda kaç görünüyor?[/quote]
Ben onu bilmiyor, kullanmıyorum.. Bilenler bilmeyenlere anlatsınn..
Kademe analizine bakıver. İşlem geçmiş mi?
rezıl oldum üüü umutlanmıştım... zamanı cozebılıyordum emme o zamanda yukarımı asagımı hareket olacak orasını anlayamıyodum... onuda teknıkle cozebıleceeemi dusunerekten umutlanmıstım..... emme nothing fıssss