Dax a gel bostana gel :D
Printable View
Dax a gel bostana gel :D
67700 desteği bir kez daha denenecek gibi..
tutmazsa 66300 ler bizi bekler..
bu arada short stop seviyesi 69125 oldu..
yine cok ayu var. beslenmez bu kadar ayu dedim size. bir haber gelir birazdan.:..:
amma bogalari beslemek kolaydir. ne de olsa otculdurlar.:..:
[quote=nunu;189826]amma bogalari beslemek kolaydir. ne de olsa otculdurlar.:..:[/quote]
Abla,
Avatarda oynayan AYI kalmış..:D:D:D
[quote=fXci;189806]rezıl oldum üüü umutlanmıştım... zamanı cozebılıyordum emme o zamanda yukarımı asagımı hareket olacak orasını anlayamıyodum... onuda teknıkle cozebıleceeemi dusunerekten umutlanmıstım..... emme nothing fıssss[/quote]
fx zaman konusunda önemli tepe ya da diplerin günlerine 21-34-55-89-144-233-377 günleri eklersen kırılmaları yakalama olasılıgın artar ancak kırılımın ne tarafa olacagını bulmak için piyasanın son bir haftasında bir tarafa gidiyor olması gerekiyor aşagı ya da yukarı yönü net bulabilmek için eger öngörülen tarihten önceki bir hafta piyasa yatay olmuşsa kırılmanın ne tarafa olacagını bulmak şansına kalıyor örnek 23ekim piyasa tepe yapmış ekledik 90gün kırılma tarihi 22 ocak yani bugün ancak son 3-4 günlük işlemler yatay agırlıklı oldugu için yeni yönü bulmak için pazartesi ve salıyı görüp piyasanın gittigi yönde korkmadan pozisyon almak gerekiyor
[QUOTE=Javacheff!;189811]69 dan 1 lot işlem geçmiş gerçekten. Neden grafikte yok bilmiyorum.
(derken denmesi gereken denmiş zaten)[/QUOTE]
Hocam bu avatarındaki karakter fringe dizisinden değil mi? Diziyi takip ediyor musun, tavsiye eder misin?
[B]asti [/B]tamam sözünde durmuşsun görmemişim gayri gusura bakma savol gardaşım
67700 e 3 deneme yapılmış ve destek olarak kalabilmişti..
ardından bu seviyeden başlayan yukarı hareket 70425 maksimum gördü..
bu seviye bu sefer çalışmazsa 66250 - 66600 aralığı bir sonraki destek aralığımız olacaktır ki yukarı trendin devamı için önem taşıyacaktır..
[IMG]http://i50.tinypic.com/9rqe0i.gif[/IMG]
[QUOTE]zaten rezil kadrosu bugün dolu..[/QUOTE]
rezil sensin...adamsan işte böyle adam gibi yaz...terbiyesiz herif...
[quote=fXci;189832][B]asti [/B]tamam sözünde durmuşsun görmemişim gayri gusura bakma savol gardaşım[/quote]
yoohhh öyle..çamırı sıçrattın bi kere...seni bugün 4 kez graf yapıştırma cezasına çarptırıyorum:D
[quote=iyi çocuk;189834]rezil sensin...adamsan işte böyle adam gibi yaz...terbiyesiz herif...[/quote]
neden alındın üstüne....hay Allah,,, alınganlık yaptıysa sileyim o mesajı..Ama bu mesajını da şikayet edeyim...Seviyeli iyi çocuk