[QUOTE=YAVUZHAN;189881]matriks sistem alarmları nasıl kapatılıyor arkadaşlar ?[/QUOTE]
Sol üstteki matriks yazısına tıkla, altta alarmlar seçeneğinden düzelt.
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;189881]matriks sistem alarmları nasıl kapatılıyor arkadaşlar ?[/QUOTE]
Sol üstteki matriks yazısına tıkla, altta alarmlar seçeneğinden düzelt.
67600-67700 aralığından yukarı gibi bir düşüncem var şimdi..
[QUOTE=excali;189891]Önceden ne edeceğini, biliyor muydun??::::::[/QUOTE]
ee dedim ya sabah beahhh... öğlen bi satış dalgası daha gelecek ve 68.000 altını göreceğiz diye.. hatta pambık a o dalgaya kaç etiketi koyacaksın diye takıldım...boks..boks..kom
[QUOTE=YAVUZHAN;189889]yok ya sistem alarmı ?[/QUOTE]
Abi sistem grafiği üstünde sırasıyla [B]KHN - Sistem Ayarı- Seçenekler[/B]
Sağ üstteki tiki kaldırdın mı alarm vermez daha...
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7610/adszsd.jpg[/IMG]
[quote=Cerphin;189895]ee dedim ya sabah beahhh... öğlen bi satış dalgası daha gelecek ve 68.000 altını göreceğiz diye.. hatta pambık a o dalgaya kaç etiketi koyacaksın diye takıldım...boks..boks..kom[/quote]
evet, dedi, ben de sahitim.lelele
[quote=excali;189887]Ara sıra , bende Matrisk'te Uzun barlar oluşuyor durup dururken.. (Dün yazmıştım - öğlen altın grafiğinde(XAUUSD)). 5 dk sonra düzelttiler.. Verilerle böyle oynanırken sistem çalıştırmak, ne kadar güvenli siz karar verin..
Yurtdışında da bu tip sorunlar var mı bilmiyorum???[/quote]
Türkiyede programların firmaları ayrı ama yazılımın bir bölümü bence hepsinde ortak.Aynı çekirdeği kullanıyorlar diye düşünüyorum.O nedenle çoğunda aynı problem var.Aslında asıl problem client larda değil server tarafında çalışan bölümde.
[quote=enorton;189896]Abi sistem grafiği üstünde sırasıyla [B]KHN - Sistem Ayarı- Seçenekler[/B]
Sağ üstteki tiki kaldırdın mı alarm vermez daha...
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7610/adszsd.jpg[/IMG][/quote]
oradaki e-broker'a sinyal gonder ne oluyor enorton?:rolleyes:
[quote=bull market;189883]Stop oldum vay anasını, spota veriyolar, kısada yapamıyorum iyimi:)[/quote]
sırf bu durumda kalmamak için 2.300 puandır yerimden bile kıpraşmıyorum. ne kadar rahat bişeymiş Allahım:..:
o bişey değil, işlere daha çok vakit ayırabilmek bu tarz trade'in en güzel yanı.:)
[quote=nunu;189897]evet, dedi, ben de sahitim.lelele[/quote]
Ben Pela'nın ne edeceğini dedim bi kerem..::::::
[quote=nunu;189899]oradaki e-broker'a sinyal gonder ne oluyor enorton?:rolleyes:[/quote]
Heveslenme düşündüğün şey değil..(otomatik emir gönderme değil) :) Sadece e-broker uygulamasını açıyor:..: ki zaten genelde o herkeste açık durur
[quote=unlimitted;189901]sırf bu durumda kalmamak için 2.300 puandır yerimden bile kıpraşmıyorum. ne kadar rahat bişeymiş Allahım:..:
o bişey değil, işlere daha çok vakit ayırabilmek bu tarz trade'in en güzel yanı.:)[/quote]
sizi hisse senetlerine alalim. 5 yil hic ellemezsen acayip kazandiranlari var:..:
pasta vericek arkadaşa sahlep ismarliycam :)