Olası en kötü senaryoya göre 67250 altında kesin short, böyle bişey yaşanırmı bilmem ama buralarda hala düşüş için kesin konuşmak yanlış olur, 68100 üzerine atabilirse rahatlar görülüyor.
Printable View
Olası en kötü senaryoya göre 67250 altında kesin short, böyle bişey yaşanırmı bilmem ama buralarda hala düşüş için kesin konuşmak yanlış olur, 68100 üzerine atabilirse rahatlar görülüyor.
[quote=Astatin;189903]Heveslenme düşündüğün şey değil..(otomatik emir gönderme değil) :) Sadece e-broker uygulamasını açıyor:..: ki zaten genelde o herkeste açık durur[/quote]
otomatigi gectim, en azindan zincire bagli emir olmasi lazim, o da yok.
[QUOTE=nunu;189899]oradaki e-broker'a sinyal gonder ne oluyor enorton?:rolleyes:[/QUOTE]
Kalıcı sinyal geldiğinde diyelim sistem Al verdi, e-broker devreye giriyor ve önüne Alış peneceresi geliyor ama işlem yapmıyor sen AL demeden... Otomatik Al- Sat yok yani ;)
Hi hi hi hi...cısss...tırsak tırsak tırsaaaak........:cool:
[quote=nunu;189897]evet, dedi, ben de sahitim.lelele[/quote]
hayır ben şahidim:..::..:
çok teşekkürler yardımlar için..
halloldu..
Leylanın biri 1700 aliş yazdı 950 ye..Betonladilar :)
[quote=KIZILAGA;189912]Leylanın biri 1700 aliş yazdı 950 ye..Betonladilar :)[/quote]
sakine'nin kucuk gorumcesi o:..:
[quote=Astatin;189910]hayır ben şahidim:..::..:[/quote]
yazim hatami boyle mi yuzume vuruyorsun, uvvvvüüü
[quote=Astatin;189910]hayır ben şahidim:..::..:[/quote]
GDOlu çekirdek etkisini göstermedi mi halen??::::::
[quote=nunu;189914]yazim hatami boyle mi yuzume vuruyorsun, uvvvvüüü[/quote]
yok..o kara murat esprisiydi..:..::..: ben, hayır ben, hayır ben şeklinde:)
[quote=nunu;189904]sizi hisse senetlerine alalim. 5 yil hic ellemezsen acayip kazandiranlari var:..:[/quote]
apla hisse senedi için fısıltı gastesini okumak lazım.
çok daha fazla vakit lazım.
gördük geçirdik o zamanları bizden geçti :D