[quote=unlimitted;189930]36 iş saati ne kadar yapiii? :)[/quote]
Ben bilmem.. MAtlab'çilere sor..:p
Printable View
[quote=unlimitted;189930]36 iş saati ne kadar yapiii? :)[/quote]
Ben bilmem.. MAtlab'çilere sor..:p
[QUOTE=Astatin;189925]goşgeldin selçuklu patronaj+.+.[/QUOTE]
hoşbulduk .. patron aracı kurum maaşı yatırmamıştı onu almaya gittim :D:D.. işlem yaptıramıyosun millete .. sana boşunamı maaş bağladık diye zılgıtı çektiler .. üvvv .. ::::::::: .. ehuehuehe
[quote=nunu;189922]oooo, boz ayi gelmis. bir musade buyrun efendiler, boz ayi konusacak.:::.[/quote]
no comment.......
[quote=EMEKDAR;189927]Koyun geldi kuzu geldi
İnek geldi dana geldi
Okuycudan mektup geldi
Sen gelmedin diyecahsinki niye...
[B]İŞTE İEYLE...:cool:[/B]
[B]ŞAİR AYU[/B][/quote]
senin bu dörtlüğüne fıkra ile karşılık verim :D
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][CENTER][COLOR=black]Çiftçi Temel'in bir koyunu varmış. Bütün gayrete rağmen koyun gebe kalamıyormuş.[/COLOR][/CENTER]
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][COLOR=black]Temel düşünmüş tasınmış ve nam salan koçun sahibi İdris ile konuşmaya karar vermiş.[/COLOR]
[COLOR=black]İdris:-Tamam koçum Koyunun ile çiftleşebilir ama 5 TL alırım. Der.[/COLOR]
[COLOR=black]Bunu seve seve kabul eder Temel ve Ertesi sabah koyununu el arabasına oturtur İdris `in yolunu tutar.[/COLOR]
[COLOR=black]Koyun ile Koç çiftleşir. Ama Temel ya hamile kalmazsa diye sorar tedirgindir:[/COLOR]
[COLOR=black]Koyunumun hamile olduğunu nereden anlayacağım?[/COLOR]
[COLOR=black]İdris:-Sabah kalktığında eğer ayakta ise hamile değil.Eğer yatıyorsa hamiledir. Der.[/COLOR]
[COLOR=black]Sabah olur Temel koşarak gider ahıra ama koyun ayaktadır. Oflayıp yine el arabasına koyunu koyup İdris 'in ahırına gider.[/COLOR]
[COLOR=black]Bu sefer 3 TL alır. Ayni şeyi söyler İdris, ayakta ise değil, yatıyorsa hamile ...[/COLOR]
[COLOR=black]Sabah olur ancak yine koyun ayaktadır. Ahırına ve bu sefer ona acıyan İdris 1 TL alır ve hayvanlar yine çiftleşir içinde Yine gider İdris.[/COLOR]
[COLOR=black]Takip eden gün Temel 'cani hiç ahıra gitmek istemez ve karısı da Fadime ye seslenir:[/COLOR]
[COLOR=black]Su ahıra bi baksana koyun ne alemde ayakta mı, yatıyor mu?[/COLOR]
[COLOR=black]Fadime gider bir zaman sonra gelir. Temel sorar:[/COLOR]
[COLOR=black]EE koyun ne durumda, ayakta mı yatıyor mu?[/COLOR]
[COLOR=black]Fadime gülerek cevap verir:[/COLOR]
[COLOR=black]Ne ayakta ne de yatıyor ...!!?[/COLOR]
[COLOR=black]El arabasına binmiş seni bekliyor ...[/COLOR]:))))
Bende 5 dk lıklar üçüncü defadır al veriyor artık bundan sonra sort biraz tehlikeli olabilir eğer sata geçerde bir daha al verirse long para yapar
Alıntı pasta - Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-D0C1_4B59A868.jpg[/IMG]
[quote=fXci;189931]abi şahsen ben guzu abeyimi çok severim benim örnek aldıım adamdır gendisi.. emme tek eksii içkıyı fazla gaçhırdımmı gurt adama dönüşüveriyore :::
garşısındaki öz evladıda olsa yiyore
içkinin onu nassı etkilediini bildiğim üçün o ara bana kufur dahi etse sorun deel özünde pambık şeker biri....
emme artık bu konuyu uzatma bence gayri yatışsın geçsin olay .... bura gavga yeresi deelki....
asteton ve selçuklu abeyde guzunun zarhosken gendini gaybettiini biliyore zaten oyle olmasa bugun emin ol onnarı susturamazdın....
sorry Sn HeLLiM
KONUYU KAPAYALIM ARTHIK[/quote]
Tamam...Ben sustum...
Son bir defa daha yazıyorum... Kuzu bu boru değil...Şimdi sustum...
67900 az miktar long yakın stoplu
[quote=selçuklu;189934]hoşbulduk .. patron aracı kurum maaşı yatırmamıştı onu almaya gittim :D:D.. işlem yaptıramıyosun millete .. sana boşunamı maaş bağladık diye zılgıtı çektiler .. üvvv .. ::::::::: .. ehuehuehe[/quote]
doğru demişler patron..:..::..: nerdesin sabahtan beri....yatıyosun valla..:D:D sana yine iyi..bana prim usülü getirdiler artık..yapıştırdığım graf ve yazdığım mesaj başına para ödeyeceklermiş...ayrıca yeni misyon verdiler patron:D:D şu NUNİ aplayla PAMBIH ıda şebekeye dahil et bir yolunu bul dediler.... PAMBIH kolay dedim veririz bir sistem gelir de, NUNİ son derece inatçı ve gaddar birine benziyo dedim.. Onlarda paranın açamayacağı kapı yoktur dediler...uğraşacağız artık....
NUNİ apla:o:o:o:o
[QUOTE=SaNCaKTaR;189936]senin bu dörtlüğüne fıkra ile karşılık verim :D
[/QUOTE]
Abi süpermiş fıkra , koptum valla :::
[quote=excali;189933]Ben bilmem.. MAtlab'çilere sor..:p[/quote]
36 saatin hangi cinsten karşılığıdır merak edilen;) gün, ay, yıl, altın, elmas, ışıkyılı, nedir...
[QUOTE=Astatin;189941]doğru demişler patron..:..::..: nerdesin sabahtan beri....yatıyosun valla..:D:D sana yine iyi..bana prim usülü getirdiler artık..yapıştırdığım graf ve yazdığım mesaj başına para ödeyeceklermiş...ayrıca yeni misyon verdiler patron:D:D şu NUNİ aplayla PAMBIH ıda şebekeye dahil et bir yolunu bul dediler.... [B]PAMBIH kolay dedim veririz bir sistem gelir de[/B], NUNİ son derece inatçı ve gaddar birine benziyo dedim.. Onlarda paranın açamayacağı kapı yoktur dediler...uğraşacağız artık....
NUNİ apla:o:o:o:o[/QUOTE]
Kolay diyon ama vermiyon :) Versene adama bir sistem, aylardır işlemsiz bekliyor ayucuk :D