-
[quote=SaNCaKTaR;189936]senin bu dörtlüğüne fıkra ile karşılık verim :D
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][CENTER][COLOR=black]Çiftçi Temel'in bir koyunu varmış. Bütün gayrete rağmen koyun gebe kalamıyormuş.[/COLOR][/CENTER]
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][COLOR=black]Temel düşünmüş tasınmış ve nam salan koçun sahibi İdris ile konuşmaya karar vermiş.[/COLOR]
[COLOR=black]İdris:-Tamam koçum Koyunun ile çiftleşebilir ama 5 TL alırım. Der.[/COLOR]
[COLOR=black]Bunu seve seve kabul eder Temel ve Ertesi sabah koyununu el arabasına oturtur İdris `in yolunu tutar.[/COLOR]
[COLOR=black]Koyun ile Koç çiftleşir. Ama Temel ya hamile kalmazsa diye sorar tedirgindir:[/COLOR]
[COLOR=black]Koyunumun hamile olduğunu nereden anlayacağım?[/COLOR]
[COLOR=black]İdris:-Sabah kalktığında eğer ayakta ise hamile değil.Eğer yatıyorsa hamiledir. Der.[/COLOR]
[COLOR=black]Sabah olur Temel koşarak gider ahıra ama [B]koyun ayaktadır[/B]. Oflayıp yine el arabasına koyunu koyup İdris 'in ahırına gider.[/COLOR]
[COLOR=black]Bu sefer 3 TL alır. Ayni şeyi söyler İdris, ayakta ise değil, yatıyorsa hamile ...[/COLOR]
[COLOR=black]Sabah olur ancak yine koyun ayaktadır. Ahırına ve bu sefer ona acıyan İdris 1 TL alır ve hayvanlar [B]yine çiftleşir[/B] içinde Yine gider İdris.[/COLOR]
[COLOR=black]Takip eden gün Temel 'cani hiç ahıra gitmek istemez ve karısı da Fadime ye seslenir:[/COLOR]
[COLOR=black]Su ahıra bi baksana koyun ne alemde ayakta mı, yatıyor mu?[/COLOR]
[COLOR=black]Fadime gider bir zaman sonra gelir. Temel sorar:[/COLOR]
[COLOR=black]EE koyun ne durumda, ayakta mı yatıyor mu?[/COLOR]
[COLOR=black]Fadime gülerek cevap verir:[/COLOR]
[COLOR=black]Ne ayakta ne de yatıyor ...!!?[/COLOR]
[COLOR=black][B][COLOR=red]El arabasına binmiş[/COLOR][/B] seni bekliyor ...[/COLOR]:))))[/quote]
Bismillahirrahmanirrahiiym....koyun cinsi sapıkmıymış....:::::::::
-
[B]20 VE 15 DAKKALIK zistems[/B]
[IMG]http://i50.tinypic.com/281he3c.png[/IMG]
-
[quote=enorton;189944]Kolay diyon ama vermiyon :) Versene adama bir sistem, aylardır işlemsiz bekliyor ayucuk :D[/quote]
yaw emortın, iki dene olsa elimde biirni vereceğim... ama hakkaten güvenilir stabil zero optla aylardır koşabilen tek sistem var bende..üüüüüüüüü
şimdi netten bulduğum veya benim içimin sinmediği bir sistemi nasıl vereyim abi.. ya ciddi kayıp yazarsa...üüüüüüüüü
-
[quote=fXci;189946][B]20 VE 15 DAKKALIK zistems[/B]
[/quote]
lem getiri eğrisindeki rakkamlar ne öyle..kaldıraçı kaç koydun simülede 10 mi?:)
-
[QUOTE=Astatin;189948]lem getiri eğrisindeki rakkamlar ne öyle..kaldıraçı kaç koydun simülede 10 mi?:)[/QUOTE]
Ben soracaktım ama vazgeçtim... Dedim 1000 lira 4 ayda 20.000 olmuş :::
-
Son toplantı çıkışı.
Sistemler halen SHORT.
Grafik VOB Günlük.
Bu grafiği bir hafta önce üstündeki trendline ile vermiştim. Trendline'a vurduk.
Ne olacak yine göreceğiz.
Netekim, Sazan SW'de LONG pos açar. 67.875'den.
[URL="http://img9.imageshack.us/i/vobsystemt.png/"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/5431/vobsystemt.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=Astatin;189948]lem getiri eğrisindeki rakkamlar ne öyle..kaldıraçı kaç koydun simülede 10 mi?:)[/QUOTE]
5 galdırac:::
-
[quote=Astatin;189943]36 saatin hangi cinsten karşılığıdır merak edilen;) gün, ay, yıl, altın, elmas, ışıkyılı, nedir...[/quote]
Atom saati cinsinden. Cins misin leeem??:..::..:
-
[quote=excali;189952]Atom saati cinsinden. Cins misin leeem??:..::..:[/quote]
ilk sorunun yanıtını veriyorum : 36.kom.kom
ikinci sorunun yanıtını veriyorum : 32 dişim var:..::..::..::..: cins değilim sıradanım:D:D
çit çit..oh oh...mesai bitişini 17:00 a çekmişler rampi rampi
-
[b](yenıleme) toyota abd'de 2.3 mılyon aracını gerı cagırıyor[/b]
toyota, abd'de gaz pedalında sorun bulunan
2.3 mılyon aracı gerı cagırıyor.
Sırketın sozcusu brıan lyons, aracların gaz pedalı mekanızmasının
asındıgını, bazı durumlarda takıldıgı ıcın gerı cagrılma kararı aldıklarını
soyledı. Lyons, sırketın bu sorunla ılgılı henuz cozum bulmasa da gelıstırmeye
calıstıgını belırttı.
Gerı cagrılan aracların 2009-2010 yılı rav4, 2009-2010 yılı corolla,
2009-2010 yılı matrıx, 2005-2010 yılı avalon, 2007-2010 yılı camry, 2010 yılı
hıghlander, 2007-2010 yılı tundra ve 2008-2010 yılı sequoıa oldugu belırtıldı.
Toyota'nın soz konusu modellerının dıger ulkelerde cagrılıp
cagrılmayacagına ılıskın bılgı verılmedı.
Abd ulusal otoyolu trafık guvenlık ıdaresı, ''sorunun cıddı bır guvenlık
konusu oldugunu ve toyota'nın derhal hareket gecmesının memnunıyet verıcı
oldugunu'' acıkladı.
Dunyanın en buyuk ya da uygun olmayan zemın dosemesı nedenıyle gaz
pedalının sıkısma potansıyelı bulundugunu ve gaz pedalının sıkısmasının aracın
hızının artmasına ve aracın durmasının zorlasmasına, boylece kaza, agır yaralanma
ya da olume yol acacagı gerekcesıyle abd'de 4.2 mılyon aracı gerı cagırmıstı.
Sırket gecen yıl agustos ayında da cın'de, elektrıklı pencere
anahtarlarındakı arıza nedenıyle 690 bın aracı gerı cagırmıstı.
Guvenlıkle ılgılı sorunların, yuksek kalıtelı araclarla guvenılır bır
uretıcı olarak gorulen toyota'nın bu unune zarar verdıgı belırtılıyor.
-aa-
[B]Neden bu tip geri çağırmalar Türkiyede hiç olmaz?? Türkiyede satılan mallar en kalitelileri o zaman :)[/B]
-
Olmaz, anlaşılan korku çok büyük:)
Obama nın açıklamaları ABD piyasalarını, oda dünyayı sallar korkusu en ufak alış getirmiyor:)
Korku ve coşku borsayı ne hale getiriyor.
-
[quote=fXci;189951]5 galdırac:::[/quote]
Efiksim, çatalkaram çingenem seksi duruşlum sakallım boylum poslum tatilcim dört çekerlim imeyil dikkatsizim sistem tasarlayanım.kom (lem ne kadar çok sıfat çıkıyor sana he);
Sistemci dünyasına geri döndüğünü mü anlamalıyız bundan.lelele(yannız