son durum...
[IMG]http://i48.tinypic.com/1smnmp.jpg[/IMG]
Printable View
son durum...
[IMG]http://i48.tinypic.com/1smnmp.jpg[/IMG]
futuredov saatlikte euro-dolar günlükte pozitif uyumsuzluk görülüyor sanki yukarı iyi bir tepki gelecek gibi
[quote=Kanaatkar;189969]Dün Sevgili Şovalye Üstadın bir sözü vardi imza olacak nitelikte onu hatirlatmak isterim.
[COLOR=red][B][COLOR=red][COLOR=black]En güzel trend tepkiye oynayarak kaçırılır.[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/quote]
hatırlatma için teşekkürler.
ama ben trend oyuncusu değilim. dolayısıyla kovaladığım bir trend yok.
bu iş bir tarz meselesi.
ama trend bekleyen oyuncular için bu yoruma katılıyorum. 200-300 puanın peşinde koşmak bazen binlerce puandan eder insanı.
Olmass:) Buralardan haftaya taşırız düşüş vede yükseliş beklentilerini:) flat kalır kartopu oynarız rahat rahat:)
[QUOTE=Kanaatkar;189960]Sistem sinyallerinden öte ben 15 - 20 dk sistemlerinizin overall değerlerini cok iyi buldum matrikste [U][COLOR="Red"]4 aylik verilerle bu degere ulasabiliyorsanız[/COLOR][/U] cok cok iyi.(Matriks oldugu icin verilerin en fazla 4 aylik oldugunu dusunuyorum)
Ben saatlik sistemde ort 3.5 yilda ancak bu degere ulasabiliyorum.Baslangıc sermayesi 1000 olarak alıyorum.[/QUOTE]
Askerlik nasıl gidiyor :)
[QUOTE=excali;189963]İyi haftasonları şimdiden. Haftasonu kartopu oynayabilecek miyiz bakalım??..
.brv.brv.boks..boks.[/QUOTE]
Yarın sabah yola çıkıyorum ne karı yaw üüü
[quote=Kanaatkar;189969]Dün Sevgili Şovalye Üstadın bir sözü vardi imza olacak nitelikte onu hatirlatmak isterim.
[COLOR=Red][B][COLOR=red][COLOR=Black]En güzel trend tepkiye oynayarak kaçırılır.[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/quote]
kardes, trend mi var Allah'ini seversen?uvvvüüü
Arkedaşlar,
Bir husus daha doğrusu hususlar serisi bir süredir içimiz kemir kemir kemir kemiriyor..Valla tek tek olayları sıralayın son 15 günde olanları..Ben hepsini tek tek yazamayayım..Ama şu çok dikkatimi çekti; parti kapatmanın, silahlı eyleme bulaşmadığı sürece çok ama çok zorlaştırılacağı yasa değişikliği apar topar gündeme alındı. Üstelik kısa sayılabilecek bir süre sonra seçim varken..AYnı şekilde 60 gün içinde anayasa değişikliklerinin referandumu falan. Hafta içi İstanbul C.Bşsvcısı adalet bakanlığı müfettişleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Yargıtaya HSYK nın yapacağı 35 kişilk atama , (HSYK gündemini belirleyen Bakanlık olduğu için ve onlarda gündeme almadığı için bekleyen ) hafta içi çözüldü v.b. gibi başka bir sürü gelişme daha var..Sanki yolda bir gelişme var da Hükümet önünü kesmek için hızla hareket etmeye çalışıyor gibi bir görüntü var.
Hani acaba; laikliğe aykırı eylemlerin odağı olmaktan değil de anayasal düzeni zaafiyete uğratmak veya devletin organlarını çalışmaz hale getirmek (hukukda ifadesi nasıldır bilmiyorum) v.b. nedenlerle acaba bir dava daha yolda olabilir mi düşüncesi zihnimi kemir kemir kemiriyor 15 gündür....
(Şİnci bunu şort tavsiyesi olarak algılaycak quoted kafaları dengelemek için de şunu diyeyim: aman ha IMF anlaşması da gündemde, ama olmayabilirde, USD yukarda tahvil yukarda herşey olabilir ayı çıkabilir boa çıkabilir)
"AL_SAT tavsiyesi değildir yada kesinlik içeren bir ifade değildir"
hele bir de nikkei'de trend kovalasaydik gorurduk ebeyi ve orekeyi:::
Tom ip atalmaya devam ediyor ama bu sefer tersten atlıyor...:::
Cambaz Tom ipten düştü...ha ha ha....
Canım şimdiden Burdur şiş çekti vallaha :::
[IMG]http://www.burdurda.net/web/modules/coppermine/albums/userpics/10002/normal_burdursisi.jpg[/IMG]
uyumsuzluk sebebi ile tepki geleceğini düşünüyordum ama bunun arkasında bir şey varmı acaba haber felan(ha geldi gelecek derken zaten kafayı yiyeceğim) bu kadar dirençli olması ilginç