[quote=YAVUZHAN;190021]67700 savaşları :)
sertleşti piyasa..[/quote]
Tom 302 ipine sarıldı ondan bütün bunlar diye düşünür...
Geçer geçer bunlarda geçer...
[B]DÜŞÜNEN AYU[/B]
Printable View
[quote=YAVUZHAN;190021]67700 savaşları :)
sertleşti piyasa..[/quote]
Tom 302 ipine sarıldı ondan bütün bunlar diye düşünür...
Geçer geçer bunlarda geçer...
[B]DÜŞÜNEN AYU[/B]
güzel çarptım ama :) toparlıyor şincik biraz
ZiSD... haftasonuna da short... Bu gece dow 10.000 altında kapatır bence :D
Bu gün tırsa tırsa üç işlem yaptım son işlemim long du 68050 den kapamıştım.
bu gün nadir günlerden hiç bir işlemde zarar yazmadım şansımı fazla zorlamayayım. Aracı kurum ekranını kapadım.Hoşçakalın
Cümleten iyi tatiller
[quote=enorton;190022]Yok abi haber falan yok ama bir gelişme oldu da ne olduğunu söyleyemem gizli bilgi, isterse Türkoğlu gelip açıklasın... :)[/quote]
ya arkadaşlar şaka gibi benim ufaklık EGE ne zaman mıçsa piyasaya hayvan gibi satış geliyor.bu kaç oldu sayısını unuttum.enorton şahittir arhadaş.EGE mıçtı diyorum ardından çat çat çat veriyorlar piyasaya :D:D:D
ister inanın ister inanmayın....
:..:[quote=TÜRKOĞLU;190028]ya arkadaşlar şaka gibi benim ufaklık EGE ne zaman mıçsa piyasaya hayvan gibi satış geliyor.bu kaç oldu sayısını unuttum.enorton şahittir arhadaş.EGE mıçtı diyorum ardından çat çat çat veriyorlar piyasaya :D:D:D
ister inanın ister inanmayın....[/quote]
abi süpersin ya sistemden çok mıçtı sinyalleri alalım senden abi :..::..:
Sazan Sistemler hala LONG.
Sazan da çok ciddi bir düşüş olmadıkça geceye LONG girecek.
İyi akşamlar ve booool kazançlar.
vay beee.. tepkiye bak.. bunların düşmeye niyetleri yok...
[quote=Astatin;190005]ben kaçar...mesai erken bitirilir....herkese bol şans ve kazanç
ekranı kapattım çıkıyorum (copyright allright reserved by SAZAN)[/quote]
İşte böyle. TradeMark'lara saygı göster, canımı al. (sistemimi vermem peşinen söylüyüm)
[quote=TÜRKOĞLU;190028]ya arkadaşlar şaka gibi benim ufaklık EGE ne zaman mıçsa piyasaya hayvan gibi satış geliyor.bu kaç oldu sayısını unuttum.enorton şahittir arhadaş.EGE mıçtı diyorum ardından çat çat çat veriyorlar piyasaya :D:D:D
ister inanın ister inanmayın....[/quote]
Beni en çok unlimited'ınki korkutuyor. Seans sonuna kadar dayan Unlimited. Lütfen. Longum
[quote=Cerphin;190031]vay beee.. tepkiye bak.. bunların düşmeye niyetleri yok...[/quote]
Gız graliçe ayu,
Bilmezmisin sen,sert at tabağa tez gelirmiş...:::
son 0.755 salise kala hafta sonu pozisyonumu ayarlamayı düşünüyorum :)