arkadaşlar,
Metastock a canlı data akışını nasıl sağlıyabilirim, fx2000 de metastock a veri aktar bölümü var, ordan yapabilirmiyim ?
Printable View
arkadaşlar,
Metastock a canlı data akışını nasıl sağlıyabilirim, fx2000 de metastock a veri aktar bölümü var, ordan yapabilirmiyim ?
[QUOTE=kitaro;272337]şort çuvalındakilere yazık olacak
[IMG]http://i30.tinypic.com/2i9l8ya.jpg[/IMG][/QUOTE]
asıl yarın sabah longa geçenlere yazık olacak..:D
69000 den beri VOB izliyor ve işlem yapıyorum. Forumu da çok severek takip ediyorum.
Genelde düşecek beklentisi taşınıyor fakat bu VOB dikine dikine gidiyor görünüyor.
Galiba bu pala dediğiniz kişi uluslararası ve Gulyabani gibi bişi.
Ne dj, ne biz düşmüyoruz. Sanırım yukarı hareket devam edecek.
Yarın ki süreç hakkında yorum yapabilirmisniz???
Bu arada DJ şu an atak yapıyo...
yahu 3-5 aylığına şort tutmayacaksanız şort yapmanın ne manası var tepeyi bulana ödülmü var arkadaşlar burada amacımız trade etmek-para kazanmak yoksa dibi tepeyi bulana ödül vermiyor pala. kanımca en zirvede yapan endekste şortlanmaz. çünkü eski tepeyi geçen endeks teknik meknik dinlemez şortlayan adamı batırır
[QUOTE=kitaro;272353]yahu 3-5 aylığına şort tutmayacaksanız şort yapmanın ne manası var tepeyi bulana ödülmü var arkadaşlar burada amacımız trade etmek-para kazanmak yoksa dibi tepeyi bulana ödül vermiyor pala. kanımca en zirvede yapan endekste şortlanmaz. çünkü eski tepeyi geçen endeks teknik meknik dinlemez şortlayan adamı batırır[/QUOTE]
biz kapanırken dow %0.35 artıda idi, şu anda %0.16 artıda..
bu görüntüyle sabah 1000 puan artı gap yapar artık dimi..:..::..:
[quote=selçuklu;272345]strategist patron yetiş abi .. acil dow projeksyon lazım oldu abi .... hani sen çizerdin dow çökerdi ya onlardan emergency .. üvvvv .. kitaro patron senmi yükseltiyosun dowu ayıp ediyon patron valla ..... üvvv .... .astetron patron yetiş .. quenn apla smaç lazım oldu acillll apla .. üvvvv[/quote]
Bu sefer geyik meyik değil harbi saydım abi.. Göçmesi lazım bu hınzırın.. Kim tutuyo ya bunu ayakta... :mad: Kitaro sen mi tutuyon... Bırak yatsın biraz dinlesin yorulmuştur aylardır 10.000'in üstünde... üvvvv....
[quote=jerfin;272356]biz kapanırken dow %0.35 artıda idi, şu anda %0.16 artıda..
bu görüntüyle sabah 1000 puan artı gap yapar artık dimi..:..::..:[/quote]
abla olaya öyle bakma 380den dibini yapan bu şekilde kinetiği olan ve 60 lıkta tobo yapan dji var yarın biraz artı futurda palanın affı olmaz birde herkesi şort çuvalına koyduysa var gerisini sen düşün neyse abla yarın inşallah gevşerde sende kurtulursun.
[quote=kitaro;272358]abla olaya öyle bakma 380den dibini yapan bu şekilde kinetiği olan ve 60 lıkta tobo yapan dji var yarın biraz artı futurda palanın affı olmaz birde herkesi şort çuvalına koyduysa var gerisini sen düşün neyse abla yarın inşallah gevşerde sende kurtulursun.[/quote]
:) fdax plzzzz yorum yok :)
.lelele.lelele
%61.8 hadi biraz çalış koçum.. Fibonacci dedik bağrımıza bastık.. Seni bugünler için besledik büyüttük... Çalış lem çalış... üvvvv....
[quote=Strategist;272357]Bu sefer geyik meyik değil harbi saydım abi.. Göçmesi lazım bu hınzırın.. Kim tutuyo ya bunu ayakta... :mad: Kitaro sen mi tutuyon... Bırak yatsın biraz dinlesin yorulmuştur aylardır 10.000'in üstünde... üvvvv....[/quote]
eve geldim bhu dan süt dadlılarımıda aldım
ohhhh projeksiyon üstüne ne gözel düşiiiii teprik ederim
[quote=seagate;272361]eve geldim bhu dan süt dadlılarımıda aldım
ohhhh projeksiyon üstüne ne gözel düşiiiii teprik ederim[/quote]
Afiyet olsun patron...
Kitaro izin verse ne düşecek ama New York'daki adamlarına emir vermiş bi yandan habire long'latıyo... üvvvv....