-
[QUOTE=ordi;190276]ben Larossıan abi, nin yaptığını yapmaktan önce sistemi görmek ve tanımak istiyorum.
yoksa o sistemin aynısı olmadığını zaten biliyorum.
Ayrıca, Larossıan abi kendi sisteminin de aynı olmadığını, değişiklik yaparak kullandığını yazmıştı zaten.[/QUOTE]
ben buldum galiba..:..: yada çok yaklaştım.. larossian'ınkin de de sarı sabit.. sarıyı hareketli sanarak yanlış yoldan gidiyormuşum, buldum...lelele
-
[QUOTE=zozo;190275]ordi, yanlız larossian patronun yaptığı sayın saraylının yaptığından çok farklı o sn saraylının verdiği kodtan farklı bi şey ortaya çıkarmışş....[/QUOTE]
çok farklı değil.. mantık aynı, yöntem farklı..:)))
-
[quote=ordi;190276]ben Larossıan abi, nin yaptığını yapmaktan önce sistemi görmek ve tanımak istiyorum.
yoksa o sistemin aynısı olmadığını zaten biliyorum.
Ayrıca, Larossıan abi kendi sisteminin de aynı olmadığını, değişiklik yaparak kullandığını yazmıştı zaten.[/quote]
eyvallah abi tamam:):)
-
[quote=Cerphin;190279]ben buldum galiba..:..: yada çok yaklaştım.. larossian'ınkin de de sarı sabit.. sarıyı hareketli sanarak yanlış yoldan gidiyormuşum, buldum...lelele[/quote]
balığa çıkmam gerek galiba.brv
-
[quote=TÜRKOĞLU;190277]evet oldukça psikopat bişey olmuş.eğer çalışırsa HOLLY GRAIL gibi bişey yani ;)[/quote]
evet piskopat bi şey olmuş laros patron çözmüş olayı valla bi arada piyasa hareketlerinin fake olup olmadını ortaya çıkaran bi indic yapmıştı oda gayet başarılıydı kırk odun ekmeğinden sonra belki bizde ona benzeriz:)
-
[quote=Cerphin;190280]çok farklı değil.. mantık aynı, yöntem farklı..:)))[/quote]
vay helal bulmuşuz laros un gizemini tebrikler :)
-
bu da falın biraz daha objektif olmuş hali:)
[IMG]http://i50.tinypic.com/21dof4n.jpg[/IMG]
-
Sevgili Cerphin, mesajı silmenden bana hak verdiğin anlamını çıkarabilir miyim? :)
-
sn.SARAYLI nın sistemini ben şöyle anladım.
ilk mavi yukarı kesilince 1/2 LONG 2. mavide yukarı geçilince diğer 1/2 LONG olduk FULL LONG.tüm sermaye değil tabii.kaç kontrat oynuyorsak onu 2 ye bölüyoruz.SHORT içinde aynı aşağıdaki ilk mor çizgi kırılınca 1/2 SHORT diğeride kırılınca kalan 1/2 SHORT olduk FULL SHORT.TP de artık kaç puan yakalarsanız 200/300/500 ne takılırsa ağa.:..:
buraya kadar anladım.
STOP işini anlamadım.
birde anlamadığım kısım SARI BANT ne işe yarıyor? birde SARI BANT arasında kalan ve arada sırada öpüşen o diğer 2 kırmızı çizgi ne işe yarıyor? ben anlamadım bu ikisini.
-
[QUOTE=mur@t;190278]Yazınızdaki kırmızıyla alıntıladığım yerlerde sizinle aynı düşünmüyorum. [COLOR="Red"]Fiyatların sarı çizgiyi kesmesi günün herhangi bir saatinde ve birden çok kere olabilir.[/COLOR] Zaten grafik üzerinde de bunu görebiliyorsunuz.
[COLOR="Blue"]Pozisyonu fiyatların sarı çizgiyi kestiği anda değil, long için maviyi, short için moru kestiği noktada yapıyoruz, kırmızılar ise stop loss için kullanılıyor.
İyi akşamlar dilerim[/COLOR].[/QUOTE]
yanlız ben kesişim, sadece saat 9.45 de oluyor derken, fiyatların sarı çizgiyi kesmesinden bahsetmiyordum.. renklerin birbirini kesmesindeki kesişimden bahsediyordum.. fiyatlar sarı çizgiyi gün içinde birçok defa kesebilir tabi, çünkü sarı indik sabit, fiyatlar ise hareketli... zaten kendisi de belirtmiş, öğleden sonra haber,veri v.s. etkisi ile fiyatlar aksi yöne gidebilir onun için saat 3 den sonra bu sisteme göre poz alınmamalı demiş..
mavi ile alıntıladığım bölümü, sn. saraylı daha doğru açıklayacaktır.. ben saraylı'nın anlatımından anladığımı yazdım.. eğer sizin dediğiniz gibiyse poz için çok geç kalınmış olur... bence pozisyonu artırmak için fiyatların mavi ve mor'u kesmesi bekleniyor..
-
sayın murat yanlış olabilirim belki ama benim saraylının verdiği formülden anladım şu şekilde ps: renkleri kafama göre ayarladım.
[IMG]http://img718.imageshack.us/img718/9803/adszoj.png[/IMG]
-
[QUOTE=mur@t;190287]Sevgili Cerphin, mesajı silmenden bana hak verdiğin anlamını çıkarabilir miyim? :)[/QUOTE]
kesişimden ikimiz farklı anlam çıkarmışız, onu düzeltmek için sildim.. ve düzelterek yeniden koydum..:)