[quote=QUEEN;190331]günlük bakmak lazım ozaman..mum analizini ashiden yapmalı..[/quote]
mum olmazsa olmaz
Printable View
[quote=QUEEN;190331]günlük bakmak lazım ozaman..mum analizini ashiden yapmalı..[/quote]
mum olmazsa olmaz
[quote=zozo;190342]denedim abi genelde [B]kısa periyotla çalıştım için bana faydası yok [/B]ama daha uzun periyodlara bi şekilde faydası dokunabilir...[/quote]
yaramaz bana.5 dk bile bir ömür gibi geliyor bana burada.hatta MTX te ki 1 dk lık grafı gördüm işte dedim benim aradığım buydu :D
[quote=TÜRKOĞLU;190338]asti lem düşündüğüm şey çıkmasın abi.hanım beni keser abi :p
biz masum masum saf saf program indiriyoruk sanıyoruk.sonumuz hüsran olmasın :D[/quote]
düşündüğün şey çıkmasını istiyosan tedibirini alacan:D:D:D
[quote=QUEEN;190312]matrixde heiken ashi diye bi indik gelmiş..ne iş yapıyo..bilen varmı..fiyat barı gibi mum grafik çiziyo..[/quote]
[quote=QUEEN;190325]yeni gördüm..epeydir..onlara değilde sistemlere bakıyodum..bi işe yaramaz gözüküyo....dng[/quote]
[quote=QUEEN;190334]heiken abi..fiyat gibi mum çizip duruyo..aha eur dolarda bakıyorum..ne trade edeyim ben buna..:D..[/quote]
apla karnıma ağrılar girdi gülmekten...Allah da seni güldürsün:D:D:D
[QUOTE=Astatin;190347]apla karnıma ağrılar girdi gülmekten...Allah da seni güldürsün:D:D:D[/QUOTE]
saçma saçma şeyleri koyuyolar..bizde bişey yakalıycaz diye uğraşıp duruyorz..:D:Dbak benide güldürdün..enişten anlamsın diye sessiz gülüyorum..gözlerimden yaş geldi:D:D
asti mallar burada iniyorlar tıkır tıkır...tıkır tıkır...ekonomi tıkır tıkır :D
lem eğer düşündüğüm şey çıkmazsa buradan yakarım lem burayı,her yeri yakarım :D
allahtan adsl paketi limitsize çevirmiştim geçen ay.yohusam patlamıştı lem bu ay fatıra :p
fdow 0.35 artı açtı..:::
[quote=Cerphin;190350]fdow 0.35 artı açtı..:::[/quote]
inşallah erken öten horoz durumuna düşürmezler kendisini :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;190351]inşallah erken öten horoz durumuna düşürmezler kendisini :D[/QUOTE]
yada beni..:D:p
yawf siz asti ile ne işler karıştırıyorsunuz.. eyi birşeyse biz de karışsaydık..:..:
[quote=feridunabi;190061]Hocam neye dayanarak devam etmeyeceğini düşünüyorsunuz.
Görüşleriniz benim için değerli, yazabilirseniz sevinirim.[/quote]
sorunuzu yeni farkettim kusura bakmayın..
indikatörlerimin konumuna ve yapılan son 70bin üzeri atağa dayanarak düşüşün kısa vadede cuma günü sonlandığını düşünüyorum...
yeni tepe yapısı için piyasa tekrar yükselmeli, bana göre...
[quote=TÜRKOĞLU;190351]inşallah erken öten horoz durumuna düşürmezler kendisini :D[/quote]
Varsın düşürsünler,bir sakıncasımı var yohsama..ben aanamam horozdan
tavuktan,aanarım ben erken böğüren danadan...:)
gidip yatayım en iyisi...uyk
gerçi uyuyamam da şimdi.. pambık ve asti ikilisi hangi iyi-kötü amaçlar için bi araya geldiler diye ama..:D