[QUOTE=Cerphin;190355]gidip yatayım en iyisi...uyk
gerçi uyuyamam da şimdi.. pambık ve asti ikilisi hangi iyi-kötü amaçlar için bi araya geldiler diye ama..:D[/QUOTE]
evet..ne indiriyosun..pambık..:D
Printable View
[QUOTE=Cerphin;190355]gidip yatayım en iyisi...uyk
gerçi uyuyamam da şimdi.. pambık ve asti ikilisi hangi iyi-kötü amaçlar için bi araya geldiler diye ama..:D[/QUOTE]
evet..ne indiriyosun..pambık..:D
[quote=Cerphin;190352]yada beni..:D:p
yawf siz asti ile ne işler karıştırıyorsunuz.. eyi birşeyse biz de karışsaydık..:..:[/quote]
valla ben değil, pamık karıştırıyor..:D:D matlab olduğunu umduğu bir şeyler indiriyo, amma ona şimdi bir hikaye anlatayım...(büyük dosyalar tehlikelidir)..
Şinci adamın biri illegal içeriği olan (illegalliğin kaynağını yazamayacağım kadar iğrencç) siteleri var diye ABD de hapis cezası alıyor...sosyal hayatı bitiyor rezil oluyor, hapiste defalarca saldırıyo uğruyor...7-8 yıl yattıktan sonra tesadüfi olarak masum olduğu anlaşılıyor ve serbest brakılıyor..
Olay Şu;
Hacker'ın biri bunun PC sine, sahibi olduğu illegal site içeriklerini indiriyor...adamın makinası açıldığında, siteleri güncelliyor upload ediyor falan..(basitleştirerek şöyle diyeyim: ben senin makinana uzaktan bağlanıp, senin makinen üzerinde uygulamalar çalıştırıyorum, web sitelerini upload ediyorum..upload senin hattından olduğıu için kayıtlarda suçlu sensin:)...
sonra sen ayvayı yiyorsun:D:D:D
şimdi de yazılım şirketlerinden maaş almaya başladım insanları orcinal yazılım kullanmaya teşvik edecek hikayeler yazmam için.kom.kom.kom
Belli olmuyormu secbulum...;)
dow future;....asyayı azda olsa ayakta tutabilme amacıyla yapılmış artı acılış.....ha ha ha ha.........her yer yıkılmış 68 000 de duruyor kerizzzzzzzzzzz.....yarın gercek mal satışa gececektir .....katliyamı kimse önleyemez.....boru deel gercek mal lem bu........
[quote=Astatin;190357]valla ben değil, pamık karıştırıyor..:D:D matlab olduğunu umduğu bir şeyler indiriyo...[/quote]
valla asti kıllandım ne yalan söölim bu kadar yüklü olabilir mi bir program.diğer yandan matlabcilerin sitesinden buldum linki.açmam lem bende.rar dosyalarını o zaman.siliyom lem hepsini vazgeçtim...
durdurdum indirmeyi...bir şekilde programın gerçek boyutunu öğrenebilirsek ondan sonra bakarız duruma...
sen biliyon mu? yok nerden bilecen.hayatında gördün mü hiç matlab? :p
nunu bilir bilirse.o abd görmüş geçirmiş bir kardeşimiz.gız nunu söyle matlab in toplam boyutu nedir? indirmeye çalıştığım doysa 3,80 GB...çok fazla geldi bana.şu ana kadar 3,66 indi.ama kestim dowload etmeyi.
gı sana görev veriyorum.abd li coni arkadaşlarına sor öğren matlab kaç mb? veya gb?
çabık senden cvp bekliyorum...
oha be fdow +47 puan oldu...nooliy?
[quote=TÜRKOĞLU;190360]valla asti kıllandım ne yalan söölim bu kadar yüklü olabilir mi bir program.diğer yandan matlabcilerin sitesinden buldum linki.açmam lem bende.rar dosyalarını o zaman.siliyom lem hepsini vazgeçtim...[/quote]
kullanmayacaksan indirmen hata zaten....ama bir not; artık silmen de bir şey değiştirmeyebilir:rolleyes: iyi bir tarat makinanı....recylcle bın indeki dosya isimlerini kopyalayıp kullanırlar genelde.. (neden? aktif dosya isiömlerini kullanırlarsa, aynı isimli kendi dosyanı açtığını sanıp bunu açarak uyanabilirsin...ama recycle a atılan dosya isimlerini kullanırlarsa, silmiş olduğun bir dosya olduğu için işine yaramayacak bir şeydir ve açmazsın uyanmazsın, ama adı yabancı gelmediği için de kıllanmazsın..adam da cirit atar makinanda:..::..::..:)..dikkat et;):(
yada şüphelenmeyeceğin isimler kullanırlar ve asla silmeyeceğin..mesela winntt.sys :) her 100 kişiden 99 u bunu windows dosyası sanır :)...
[quote=eksper;190359]dow future;....asyayı azda olsa ayakta tutabilme amacıyla yapılmış artı acılış.....ha ha ha ha.........her yer yıkılmış 68 000 de duruyor kerizzzzzzzzzzz.....yarın gercek mal satışa gececektir .....katliyamı kimse önleyemez.....boru deel gercek mal lem bu........[/quote]
Boş laf dostum,
Dünya ağzına kadar parayla dolu,paranın ne önemi var,önemli olan mal...:)
O da agalarda,yakalanmışlar % 72 malla krize,sokamamışlar Türke..
Yetişmiş imdada abd avrupa vermişler likiditeyi piyasaya,düşürmüşler faizleri
nasılsa en yüksek faiz Türkiyede,koş vatandaş koş faize gel...
Birsürü hikayeyle köpürt babam köpürt ımkb yi,köpük olmuş dağ gibi
bulaşık....Temizlemeye adam arıyorlar [B]dehlizlerde[/B],yemez anam hadi başka
kapıya...kim ...ıçtıysa o temizlesin ..çtığını...:cool:
[quote=Astatin;190362]...[B]adam da cirit atar makinanda[/B]:..::..::..:...[/quote]
atarasa atsın mokmu var sanki benim makinada :D:D:D
.rar ları C ye indirmedim D ye indirdim.benim hardisk 2 parça C ve D...
neyse dediğim gibi kestim indirmeyi...ve rar lardan herhangi bir dosya çıkartmadım.önce gerçek boyutunu öğrenelim nunu dan veya başka bir bilenden.ya gelsin hacker mıdır ne pohtur take over yapsın pc mi.bir borsacının pc si ancak take over yoluyla ele geçirilebilir.:D
lem ben kim illegal iş kim? :D:D
yapabileceğim en illegal iş evden çıkıp kadıköyde biraz dolaşmak olur :D aylar oldu be gitmeyeli kadıköye :o güya istanbulda yaşıyoruk.hay ben böyle yaşamanın...
dow un futuresi yarınki düşüşün daha kallavi olacağını muştuluyor .....ha ha ha ....gercek mal bu gercek.....boru deel.....
Selam,
Matlab da ne yapacaksınız ki ? Yoğun regrasyon analizlermi ? Yoksa extrapolation denklem çözümlerimi ?
Birde matlabi çözmeniz lazım kendisi zaten ders kitabı gibidir...
İçinde bir sürü kit olabilir..
Basit iyidir... Simple is the best.
Matlab (geliştirme kitleri hariç) 680 Mb
[quote=secbul;190367]Selam,
Matlab da ne yapacaksınız ki ? Yoğun regrasyon analizlermi ? Yoksa extrapolation denklem çözümlerimi ?
Birde matlabi çözmeniz lazım kendisi zaten ders kitabı gibidir...
İçinde bir sürü kit olabilir..
Basit iyidir... Simple is the best.
Matlab (geliştirme kitleri hariç)[COLOR=red] 680 Mb[/COLOR][/quote]
pamık,
3.66-0.68 yaklaşık 3 gb kalır geriyor...püüüüü..ne filmler resimler vardır o kalan 3 ün içinde:..::..::..: ya tabi geliştirme kitleri ne kadardır bilmiyorum amma sen dikkatli ol yine ha..:(:(:(