-
[quote=secbul;190367]Selam,
Matlab da ne yapacaksınız ki ? Yoğun regrasyon analizlermi ? Yoksa extrapolation denklem çözümlerimi ?
Birde matlabi çözmeniz lazım kendisi zaten ders kitabı gibidir...
İçinde bir sürü kit olabilir..
[B]Basit iyidir... Simple is the best.[/B]
[B]Matlab kitsiz 650 Mb[/B][/quote]
basit kişiden kişiye değişir bi kerem...sana göre bir basit h.o. basittir :D.ama bizi kesmez bize matlab bile hafif kalır :D:D:D
demekki benimki bolca kitliymiş iyi iyi...ne kadar bol kit o kadar çok vob puan :D:D:D
seçbul kardeş kızma sakın.takılıyorum sadece.dediğinde haklısın elbetteki basit olan her zaman güzeldir.;)
-
-
[quote=Astatin;190368]pamık,
3.66-0.68 yaklaşık 3 gb kalır geriyor...püüüüü..ne filmler resimler vardır o kalan 3 ün içinde:..::..::..: ya tabi geliştirme kitleri ne kadardır bilmiyorum amma sen dikkatli ol yine ha..:(:(:([/quote]
tamam asti heyecan yapma.no dload...kestim...lem yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik geri bıraktık...asti 3/4 matlab lazım mı abi= uygun fiyata bırakırım sana :p:p:p
asti şu remaining 3 gb olayını biraz daha detyalnadırman mümkün mü? ne filmi asti? belgesel mi? çevremizi koruyalım,sera gazı yayılmı v.s. mi :D:D
-
EHeheheheeueheeh,
Yoğun analizi PC çözecem diye 15 dk hesap yapınca zaten borsa 15 dk ileri gitmiş olacak.
18 saat süren hesaplar yapmıştım bir aralar elektrik gitmesin diye dua etmişliğim vardır (borsa değil)
PC de başka bir şey yapamamak da cabası...
En iyisi linux da çözümlemedir.. Üvvvv şimdi onu install et filan eheheeu.
-
[quote=TÜRKOĞLU;190364]hay ben böyle yaşamanın...[/quote]
esir düştük şu vob alemine, bazen ben kalkıp tuvate gidemiyorum pala korkusundan.dng
-
[QUOTE=secbul;190372]EHeheheheeueheeh,
Yoğun analizi PC çözecem diye 15 dk hesap yapınca zaten borsa 15 dk ileri gitmiş olacak.
18 saat süren hesaplar yapmıştım bir aralar elektrik gitmesin diye dua etmişliğim vardır (borsa değil)
PC de başka bir şey yapamamak da cabası...
En iyisi unix linux da çözümlemedir.. Üvvvv şimdi onu install et filan eheheeu.[/QUOTE]
Matlab spss benzeri bir program mıdır??
Bi de bu gece ne kadar sayfa ilerlemiş valla, oku oku bitmedi... Benden bir hatırlatma, kutsal kase yok arkadaşlar :D
-
Çok doğrudur.
Kutsal kase yoktur sadece kırık olmayan cam bardak vardır...
Simple is the best... Su içebiliyorsan daş bardak bile yeter.
100 ün 100 ü By nin olsun. Bana 70 i yeter.
-
[quote=enorton;190374]Matlab spss benzeri bir program mıdır??
Bi de bu gece ne kadar sayfa ilerlemiş valla, oku oku bitmedi... Benden bir hatırlatma, [B]kutsal kase yok[/B] arkadaşlar :D[/quote]
abi kase değil derdimiz...sen hala olayın kase boyutundasın...artık o boyuttan çık :D
bol kitli matlab var abi lazmı mı? 3/4 var elimizde fiyat uygundur...3/4 deyince aklına kokoreç gelmesin yanlız.:D
-
[QUOTE=enorton;190374]Matlab spss benzeri bir program mıdır??
Bi de bu gece ne kadar sayfa ilerlemiş valla, oku oku bitmedi... Benden bir hatırlatma, kutsal kase yok arkadaşlar :D[/QUOTE]
heikenden umutluydum ama..fos çıktı:D:D
-
[quote=secbul;190375]Çok doğrudur.
Kutsal kase yoktur sadece kırık olmayan cam bardak vardır...
Simple is the best... [B]Su içebiliyorsan daş bardak bile yeter[/B].
100 ün 100 ü By nin olsun. Bana 70 i yeter.[/quote]
bardağada gerek yok... getir avcunu musluğun altına kana kana iç...:D:D
-
Hatırlatma:
Cuma günü biz kapanırken fdow [B]10310[/B], şimdi ise [B][B]10190.[/B][/B]
Ben yatıyorum herkese iyi geceler, saat 10 da görüşürüz...
-
banada müsade...acaip çenemiz düştü bu gece...tahammül eden arkadaşlara teşekkürler...kusura bakmayın...
herkeşe iyi geceler,datlı rüyalar...