-
[quote=TÜRKOĞLU;190378]bardağada gerek yok... getir avcunu musluğun altına kana kana iç...:D:D[/quote]
O da doğru....
Borsadan uzak durursun aylarca... Yaparsın basit indikatörlü analizini...
100 BY nin olsun, bana 15 yeter dersin avcunu açar içersin suyu sonra bakarsın işine.
Bu gün içi hareketlerde de öyle...
Saatlerce poz almadan beklersin, tam hareketlerin hızlı olduğu an dalar 200 puan alıp kaçarsın.
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;190380]bana[COLOR="Red"]da[/COLOR] müsade...[COLOR="Red"]acaip [/COLOR]çenemiz düştü bu gece...tahammül eden arkadaşlara teşekkürler...kusura bakmayın...
[COLOR="Red"]herkeşe[/COLOR] iyi geceler,[COLOR="Red"]datlı[/COLOR] rüyalar...[/QUOTE]
Bak hocam bağlaç olan -de, -da ayrı yazılır... Acaip değil acayip, herkeşe değil herkese, datlı değil tatlı :D
Gıcıklık anketinde oyum 9 olmuş :::
-
[quote=TÜRKOĞLU;190360]valla asti kıllandım ne yalan söölim bu kadar yüklü olabilir mi bir program.diğer yandan matlabcilerin sitesinden buldum linki.açmam lem bende.rar dosyalarını o zaman.siliyom lem hepsini vazgeçtim...
durdurdum indirmeyi...bir şekilde programın gerçek boyutunu öğrenebilirsek ondan sonra bakarız duruma...
sen biliyon mu? yok nerden bilecen.hayatında gördün mü hiç matlab? :p
nunu bilir bilirse.o abd görmüş geçirmiş bir kardeşimiz.gız nunu söyle matlab in toplam boyutu nedir? indirmeye çalıştığım doysa 3,80 GB...çok fazla geldi bana.şu ana kadar 3,66 indi.ama kestim dowload etmeyi.
gı sana görev veriyorum.abd li coni arkadaşlarına sor öğren matlab kaç mb? veya gb?
çabık senden cvp bekliyorum...[/quote]
simdi gordum mesaji matlab mi istiyonuz siz gurban? student demo versiyon isinizi gorur mu? 1 aylik galiba. bulayim mi? online indirin bakin.
evdeki bilgisayarda yok matlab
matlabci derken? mathworks'un sitesi mi? once bir form dolduruyorsun, sonra ister online ister cd gonderiyorlar, yukluyorsun.
-
kaldirmislar student demo versiyonu:(
-
[QUOTE=Astatin;190357]valla ben değil, pamık karıştırıyor..:D:D matlab olduğunu umduğu bir şeyler indiriyo, amma ona şimdi bir hikaye anlatayım...(büyük dosyalar tehlikelidir)..
Şinci adamın biri illegal içeriği olan (illegalliğin kaynağını yazamayacağım kadar iğrencç) siteleri var diye ABD de hapis cezası alıyor...sosyal hayatı bitiyor rezil oluyor, hapiste defalarca saldırıyo uğruyor...7-8 yıl yattıktan sonra tesadüfi olarak masum olduğu anlaşılıyor ve serbest brakılıyor..
Olay Şu;
Hacker'ın biri bunun PC sine, sahibi olduğu illegal site içeriklerini indiriyor...adamın makinası açıldığında, siteleri güncelliyor upload ediyor falan..(basitleştirerek şöyle diyeyim: ben senin makinana uzaktan bağlanıp, senin makinen üzerinde uygulamalar çalıştırıyorum, web sitelerini upload ediyorum..upload senin hattından olduğıu için kayıtlarda suçlu sensin:)...
sonra sen ayvayı yiyorsun:D:D:D
[COLOR="Red"]şimdi de yazılım şirketlerinden maaş almaya başladım insanları orcinal yazılım kullanmaya teşvik edecek hikayeler yazmam için[/COLOR].kom.kom.kom[/QUOTE]
ikramiyeyi hakettin.. :..: bak etkili olmuş hikayen, pambık indirmeyi durdurmuş...:::
-
Günaydın destek 67200
drenç 68400
-
[quote=saraylı;190306]
Galiba bu sefer daha iyi anlatabildim.?.lelele[/quote]
Foruma katıldığınızı geç farkettim Saraylı hocam. Hoşgeldiniz..
Forumumuz Türkiye'de bir numaradır. Sadece trading konusunda değil, tüm konularda tüm forumlar arasında bir numaradır. Başka forumlarda insanlar ben haklıyım sen haksızsın davası peşinde koşarken burada herkes bildiğini diğerlerine öğretmeye çalışır. Başka forumlarda insanlar ben şuradan longladım buradan şortladım şu kadar para götürdüm derken burada herkes nasıl çarpıldığını anlatır, terste kalan varsa nasıl teselli ederim çabasına girişir. Sizin de katılımınızla forum daha da şenlendi, tadından yenmez hale geldi... :)
Bu arada, blog'unuzu nasıl özlüyorum bir bilseniz....
-
forum, matlab'a kafayı takmış anlaşılan..:) sanırım kardeşim kullanmıştı o programı.. bi soruvereyim istersen pambık..
-
[quote=QUEEN;190312]matrixde heiken ashi diye bi indik gelmiş..ne iş yapıyo..bilen varmı..fiyat barı gibi mum grafik çiziyo..[/quote]
Heiken ashi çubukları özellikle trendde oturma konusunda çok işe yarar. Mum çubukları arada bir fake sinyaller vererek trendden indirebilir. Heikin ashi kullanırsanız çok daha az fake yersiniz. Özellikle heikin ashi mantığıyla mumları renklendirmek çok işe yarar.
Şurada anlatmışlar olayı, izleyin, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız:
[URL]http://www.tradethemarkets.com/products/item9.cfm[/URL]
Bu adamların burada kullandıkları indikatörü de biraz uğraşıp Metastock ve Matriks'de çalışacak hale getirdim:
Yeni bir Expert Advisor açın ve çubuk renklendirme kısmına gelin.
YEŞİL RENK:
HaClose:=(O+H+L+C)/4;
HaOpen:=Mov(Ref(HaClose,-1),3,E);
HaHigh:=if(if(H>HaOpen,H,HaOpen)>HaClose,if(H>HaOpen,H,HaOpen),HaClose);
HaLow:=if(if(L<HaOpen,L,HaOpen)<HaClose,if(L<HaOpen,L,HaOpen),HaClose);
MidPoint:=((HaHigh+HaLow)/2+
(Ref(HaHigh,-1)+Ref(HaLow,-1))/2+
(Ref(HaHigh,-2)+Ref(HaLow,-2))/2+
(Ref(HaHigh,-3)+Ref(HaLow,-3))/2+
(Ref(HaHigh,-4)+Ref(HaLow,-4))/2)/5;
HaClose>MidPoint
KIRMIZI RENK:
HaClose:=(O+H+L+C)/4;
HaOpen:=Mov(Ref(HaClose,-1),3,E);
HaHigh:=if(if(H>HaOpen,H,HaOpen)>HaClose,if(H>HaOpen,H,HaOpen),HaClose);
HaLow:=if(if(L<HaOpen,L,HaOpen)<HaClose,if(L<HaOpen,L,HaOpen),HaClose);
MidPoint:=((HaHigh+HaLow)/2+
(Ref(HaHigh,-1)+Ref(HaLow,-1))/2+
(Ref(HaHigh,-2)+Ref(HaLow,-2))/2+
(Ref(HaHigh,-3)+Ref(HaLow,-3))/2+
(Ref(HaHigh,-4)+Ref(HaLow,-4))/2)/5;
HaClose<MidPoint
-----------
Bu sistem giriş için kullanılmaz ama çıkış için bire birdir. Çubuklar yeşil olduğu sürece long'lardan, kırmızı olduğu sürece short'lardan çıkmayın. Arka arkaya iki kırmızı aldığınızda mutlaka long'lardan çıkın, arka arkaya iki yeşil aldığınızda mutlaka short'lardan çıkın.
Bu sayede "ben çıktım Pala yükseltmeye devam etti karı kaçırdım" ya da "çıkmadım eldeki karı da geri verdim zarara düştüm" gibi sıkıntılar ciddi şekilde azalıyor...
-
Günaydın,
Haftasonu bayağı hareketli olmuş forum.
Sn Saraylı'ya paylaştığı sistem için kendi adıma teşekkür ederim.
Sazan Sistem portföylerinde Cuma gecesi LONG olarak girdi.
Yeni haftada herkese bol kazançlar.
-
-
[quote=nunu;190383]simdi gordum mesaji matlab mi istiyonuz siz gurban? [B]student demo versiyon isinizi gorur mu? 1 aylik galiba.[/B] bulayim mi? online indirin bakin.
evdeki bilgisayarda yok matlab
matlabci derken? mathworks'un sitesi mi? once bir form dolduruyorsun, sonra ister online ister cd gonderiyorlar, yukluyorsun.[/quote]
bi kere biz sutudınt değiliz.bize trader vörjın lazım :D
demo,trial v.s. kullanmıyorum prensip gereği :D