-
[QUOTE=Kennym;190449]hocam iste allasen dilekceye ben de imza atayım bu ne boyle yaf.. hatta garantı olsun deyu bu adamın yaşı tutmuyo fılan deyiver :) yaf sistem calıstıracak ortam maalesef yok :(
allahın sevmediği kulumuyum nedir yaf ben boyle bı denyoluk gormedım .. yaf saniyesiyle piyasada terste kalınmaz kı aga .. beklesem daha cok cıkıyo beklemesem pozu kapatsam tepeyı bulmus oluyorum vallahi kendımden suphelenıyorum yaf benım hesabı pılot ky hesabı olarak mı sectıler dıye :)
ule nokta atısı mubarek be.. su hale bak... piuvv allah belanı versın pala :))[/QUOTE]
Üzülme Kennym yapacak birşey yok sen doğrusunu yaptın, stop yapmayıp da napacaksın... Benim 2 sistem de 10 barında AL verdi, şimdi ise geçici SAT çıkıyor. Bu gidişle 11 de sat verecek üüü
-
piyasa hala 60 dakikalık grafta 200 SMA etrafında dönüyor...aşağısı hoş değil BOŞ o da bunu biliyor...
-
Günaydın:) Yeni haftanız bol kazançlı geçsin inşallah.
Sistemim NaNo 02,12,2009 tarihinden bu yana ilk defa saatlik satış sinyalleri içinde. Bu durumda hala bir düşüş içinde olduğumuzu işaret ediyor, tabi bugün itibarı ile yatay açılış daha küçük periyodlarda yataylığı ve hatta, yukarı yönde hareket için tutunmayıda başardığımızı söylüyor:) ne piyasamız var beee, iptenmi dönüyoruz? yoksa çoktan asıldıkta ipin son tutunan telleri kopabilirmi? bakıcaz diyorum...saygılar.
-
son 800 long pozda 725 istop oldum .. 800 ort kısayım şuan .. üvvv ..
-
Selam güzel insanlar...Nasılsınız? Özlemişim sizleri...Agır iş temposu yüzünden uzun zamandır aranızda yoktum...Bu süreçte adam gibi trade bile edemedim...Bu piyasalar insanda öyle bir bagımlılık yapıyor ki uzak kalmak tuhaf bir duyguydu...Önümüzdeki bir kaç hafta İnşallah sizlerle birlikte olabilecegim.Bu arada yazamasam da elimden geldigince forumu takip etmeye çalıştım.Foruma emegi geçen herkese teşekkür ediyorum.Sevgiler ve bol kazançlar...
-
emekdar dostum benim Yavuzhan sizlere ömür..
maalesef aygırlıkta yapamadı erken ölümüyle..bu yüzden kendisini doya doya izlesekte yavrularını izlemek kısmet olmadı..
sen dow grafiğini beğendim diyorsan o ayrı :)
-
arabayla iki çıkış denemesi de başarısız oldu..evdeyim...aaa bu ne ***300 puan geri gelmiş..ehuhuhue.. sistem alda....
-
[quote=selçuklu;190461]son 800 long pozda 725 istop oldum .. 800 ort kısayım şuan .. üvvv ..[/quote]
patron komisyonun gözüne vuruyon valla...forumda 50 adama 10 ar konttrattan 3 tur attırsan sabahtan bu yana eder 1500 kontrat hacim..pala dan kaptın komisyonun hasını..akşama ezelim:D:D:D
-
30 dakikalık olan periyotlar pu günlük haftalık periyotlar nu veriyor yukarıya küçük tepkiler gelsede büyük resimde görüntü topraga bakıyor
-
[QUOTE=Astatin;190469]arabayla iki çıkış denemesi de başarısız oldu..evdeyim...aaa bu ne ***300 puan geri gelmiş..ehuhuhue.. sistem alda....[/QUOTE]
Ev yokuşta mı patron??
-
[IMG]http://i49.tinypic.com/245g2sy.png[/IMG]
-
[URL]http://www.tikladinle.org/1641-Emel-Sayin---Bir-Gece-Ansizin-Gelebilirim.html[/URL]