-
[quote=enorton;190474]Ev yokuşta mı patron??[/quote]
yok dümdüz..aslında araba da çıkardı ama özellikle pati yaptırıp çıkmıyo süsü verdim..hatta el frenini hafif çekip sağa sola da kaydırdım:..::..: ...
şaka bir yana..yokuş değil de patron yol buz...ve anayola çıkışta bir küçü
k yokuş var...bir de otomatik arabalarda biliyosun buzlu yolda araba seni pek sallamıyo, kafasına göre serbest stil yer hareketleri yapıyor:D
-
[quote=Kennym;190449]hocam iste allasen dilekceye ben de imza atayım bu ne boyle yaf.. hatta garantı olsun deyu bu adamın yaşı tutmuyo fılan deyiver :) yaf sistem calıstıracak ortam maalesef yok :(
allahın sevmediği kulumuyum nedir yaf ben boyle bı denyoluk gormedım .. yaf saniyesiyle piyasada terste kalınmaz kı aga .. beklesem daha cok cıkıyo beklemesem pozu kapatsam tepeyı bulmus oluyorum vallahi kendımden suphelenıyorum yaf benım hesabı pılot ky hesabı olarak mı sectıler dıye :)
ule nokta atısı mubarek be.. su hale bak... piuvv allah belanı versın pala :))[/quote]
fena hacim yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla?aracı kurum veriyordur mtx... sistem çalıştıracak ortam yok derken?
-
[quote=Astatin;190478]yok dümdüz..aslında arabada çıkardı ama özellikle pati yaptırıp çıkmıyo süsü verdim..hatta el frenini hafif çekip sağa sola da kaydırdım:..::..: ...
şaka bir yana..yokuş değilde patron yol buz...ve anayola çıkışta bir küçü
k yokuş var...bir de otomatik arabalar da biliyosun buzlu yolda araba seni pek sallamıyo, kafasına göre serbest stil yer hareketleri yapıyor:D[/quote]
Kaygan zeminlerde,el freni 1-2 diş çekilir...;)
-
[quote=EMEKDAR;190481]Kaygan zeminlerde,el freni 1-2 diş çekilir...;)[/quote]
onu biliyozda, tomatik de yemiyo o..el frenini az bişi çekince artistik patinaj yapmaya başlıyo araba
-
Alıntı pasta -Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-7F9F_4B5D5A90.jpg[/IMG]
-
[quote=Astatin;190483]onu biliyozda, tomatik de yemiyo o..el frenini az bişi çekince artistik patinaj yapmaya başlıyo araba[/quote]
Toplu taşıma olayını , unuttun herhalde??? Veya Taksi çığırtma??
-
üvv üvvvvvüvvüü üvvüvüvüvv de üv üv üv üvvv.. üvüvüvüvüv vüvüvüv
aglayarak beste tamamlıcam :) ueheuhe
selcuklu patron düet yapalım mı hatta enorton patronda katılır koro yapmış oluruz :) çarpılanlar korosu..
-
[quote=excali;190487]Toplu taşıma olayını , unuttun herhalde??? Veya Taksi çığırtma??[/quote]
cık durakta taksi yok...en yakın toplu taşınaya 700 metre yürümem lazım ki, işe gidene kadar 3 vasıta değiştirmem lazım..kara deniz kara şeklinde..bir de akşam dönüşü var...sakat
-
Spot endekslerde durum en yakın vadelideki gibi değil, zaten orta ve uzun vadede endeks 30 için 66000 aşağıya geçilmeden düşüş trendinden bahsetmeye başlamak güç..
Şimdi bu durumda çok kısa vadede spot için 67000 seviyeleri görülecekmi önemli diyorum? Bu aynı zamanda en yakın vadede Cuma gününün altına sarkmaya başladığımız seviyelere denk geliyor, yani 67450 düşüğü altına sarkmak, spot 30 için 67000 altına sarkma işareti olabilir.
Haricinde, vadelide 68500 lere yukarı yapıp, tekrar 68000 altına düşüş ile vakit geçirdikten sonra, hafta ortasında ABD piyasalarının fed faiz kararı ve önemli verilerle yukarı yapmasıyla bizdede dağılan kötümser havayla yeni zirve atakları yapacakmıyız bakabilirz diyorum, henüz top santrada görülüyor:) saygılar
-
[QUOTE=Astatin;190478]yok dümdüz..aslında araba da çıkardı ama özellikle pati yaptırıp çıkmıyo süsü verdim..hatta el frenini hafif çekip sağa sola da kaydırdım:..::..: ...
şaka bir yana..yokuş değil de patron yol buz...ve anayola çıkışta bir küçü
k yokuş var...bir de otomatik arabalarda biliyosun buzlu yolda araba seni pek sallamıyo, kafasına göre serbest stil yer hareketleri yapıyor:D[/QUOTE]
Valla İstanbuldan tam zamanında kaçtım, cumartesi sabah bir kalktıp tipi var...İlk kez korka korka yola çıktım, izmiti geçtim kar bitti... Afyona geldim güneş gözlüğü taktım, Burdurda hava soğuk ama pırıl pırıl güneş var şuanda...
-
[quote=Astatin;190491]cık durakta taksi yok...en yakın toplu taşınaya 700 metre yürümem lazım ki, işe gidene kadar 3 vasıta değiştirmem lazım..kara deniz kara şeklinde..bir de akşam dönüşü var...sakat[/quote]
İşyerinin IP numarasını öğren. Webkem'den uzaktan iş yaparsın..::::::
-
[quote=excali;190495]İşyerinin IP numarasını öğren. Webkem'den uzaktan iş yaparsın..::::::[/quote]
.kom.kom.kom.kom.komrimot akses yada virçuıl prayvıt network diye bişi duymadınmu EXXXX.kom.kom.kommevzu iş yapmak değil...o evde de yapılır... fiziksel olarak bulunmanın verdiği mesajlar var ortama .. o önemli.kom.kom