-
[quote=Astatin;190496].kom.kom.kom.kom.komrimot akses yada virçuıl prayvıt network diye bişi duymadınmu EXXXX.kom.kom.kommevzu iş yapmak değil...o evde de yapılır... fiziksel olarak bulunmanın verdiği mesajlar var ortama .. o önemli.kom.kom[/quote]
Fiziksel mesajı, kime veriyon bakem??.kom.kom
-
Flat devam ediyorum elimden bu gelir, ayrıca ben böyle piyasanın *.*
-
[QUOTE=Astatin;190480]fena hacim yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla?aracı kurum veriyordur mtx... sistem çalıştıracak ortam yok derken?[/QUOTE]
yaf aracı kurumum banka , gedıktede hesabım var ama explorer sayfasından ıslem yapılamadıgı ıcın kullanamıyorum orayı.. hesaba para aktardım 2-3 ıslem yapabıldım telefonda hepsı stplss lu oluyo halıyle ve genelde patlıyo stpls haliyle pek işlem yapılmıyo.. onlarda kapattılar mtx ekranlarını ıslem hacmı olmayınca.. bankada devam.. ama son kursunlar bırakıcam bankayı yeter , o kadar salaklıklarına ragmen yok takılmalar yok siteye ulasılamama fılan derken bıton zarar ettım.. sırf banka salaklıgıyla 3 kere haberlerde terste kaldım.. bunu bıde sıkayet ettım sıtelerınde arayıp yok hata bızde degıl ıste sorun varmıs bızım ıslem merkezı duzeltmeye ugrastı fılan dıye eften ufurup duruyolar.. ekran verın dıyorum yok veremıyoz fılan dedıler ii dedim sizin bankacılık anlayısınıze edeyım dedım :) bıton komısyon odedım bundan sonra bunu alamayacaklar.. son demlerını yasıyo hesap.. tamamını aktarıcam tum hesaplarımı da kapatıcam bu bankada.. bes para etmez hızmet anlayısları.. ben bı dukkan kıralasam buldugum musterıler daha memnun kalır o derece.. ehueh bı de ıyıler daıma kazanır demıyolar mı ueheuh boyle rezalet yok yaf..
valla kızmıyo degılım su aracı kurumlara o kadar ısınız var bu vobda bi explorer sayfası yapmak cok mu zor yaf su dandık banka bozuntularına mecbur bırakıyolar bızı.. yazık gunah yaf..
bulundugum ortandan sıstem ekranlarını calıstıramıyorum sadece explorer sayfası acılıyor.. halıyle sıstem fılan kullanamıyorum.. uzaktan baglantı fılanda yapamıyorum .. neyse saglık olsun gunluk carpılma lımıtıyle devam edıp duruyoruz.. belkı guzel bıaracı kurum bulurum explorer sayfası ıle ıslem kolaylıkla yapılabilen ve ekran verebılen.. bakalım tavsıyesı olanlar varsa super olur :))
-
800 kısa son poz devam .. 950 üstü stop ve reverse emir yazılı .. no işlem .. üvvv ...
-
[quote=Kennym;190500]yaf aracı kurumum banka , gedıktede hesabım var ama explorer sayfasından ıslem yapılamadıgı ıcın kullanamıyorum orayı.. hesaba para aktardım 2-3 ıslem yapabıldım telefonda hepsı stplss lu oluyo halıyle ve genelde patlıyo stpls haliyle pek işlem yapılmıyo.. onlarda kapattılar mtx ekranlarını ıslem hacmı olmayınca.. bankada devam.. ama son kursunlar bırakıcam bankayı yeter , o kadar salaklıklarına ragmen yok takılmalar yok siteye ulasılamama fılan derken bıton zarar ettım.. sırf banka salaklıgıyla 3 kere haberlerde terste kaldım.. bunu bıde sıkayet ettım sıtelerınde arayıp yok hata bızde degıl ıste sorun varmıs bızım ıslem merkezı duzeltmeye ugrastı fılan dıye eften ufurup duruyolar.. ekran verın dıyorum yok veremıyoz fılan dedıler ii dedim sizin bankacılık anlayısınıze edeyım dedım :) bıton komısyon odedım bundan sonra bunu alamayacaklar.. son demlerını yasıyo hesap.. tamamını aktarıcam tum hesaplarımı da kapatıcam bu bankada.. bes para etmez hızmet anlayısları.. ben bı dukkan kıralasam buldugum musterıler daha memnun kalır o derece.. ehueh bı de ıyıler daıma kazanır demıyolar mı ueheuh boyle rezalet yok yaf..
valla kızmıyo degılım su aracı kurumlara o kadar ısınız var bu vobda bi explorer sayfası yapmak cok mu zor yaf su dandık banka bozuntularına mecbur bırakıyolar bızı.. yazık gunah yaf..
bulundugum ortandan sıstem ekranlarını calıstıramıyorum sadece explorer sayfası acılıyor.. halıyle sıstem fılan kullanamıyorum.. uzaktan baglantı fılanda yapamıyorum .. neyse saglık olsun gunluk carpılma lımıtıyle devam edıp duruyoruz.. belkı guzel bıaracı kurum bulurum explorer sayfası ıle ıslem kolaylıkla yapılabilen ve ekran verebılen.. bakalım tavsıyesı olanlar varsa super olur :))[/quote]
kennnym ben gedikten internet ile işlem yapabiliyorum kardeş sende niye sorun oluyor bir araştır istersen
-
[QUOTE=Kennym;190500]yaf aracı kurumum banka , gedıktede hesabım var ama explorer sayfasından ıslem yapılamadıgı ıcın kullanamıyorum orayı.. hesaba para aktardım 2-3 ıslem yapabıldım telefonda hepsı stplss lu oluyo halıyle ve genelde patlıyo stpls haliyle pek işlem yapılmıyo.. onlarda kapattılar mtx ekranlarını ıslem hacmı olmayınca.. bankada devam.. ama son kursunlar bırakıcam bankayı yeter , o kadar salaklıklarına ragmen yok takılmalar yok siteye ulasılamama fılan derken bıton zarar ettım.. sırf banka salaklıgıyla 3 kere haberlerde terste kaldım.. bunu bıde sıkayet ettım sıtelerınde arayıp yok hata bızde degıl ıste sorun varmıs bızım ıslem merkezı duzeltmeye ugrastı fılan dıye eften ufurup duruyolar.. ekran verın dıyorum yok veremıyoz fılan dedıler ii dedim sizin bankacılık anlayısınıze edeyım dedım :) bıton komısyon odedım bundan sonra bunu alamayacaklar.. son demlerını yasıyo hesap.. tamamını aktarıcam tum hesaplarımı da kapatıcam bu bankada.. bes para etmez hızmet anlayısları.. ben bı dukkan kıralasam buldugum musterıler daha memnun kalır o derece.. ehueh bı de ıyıler daıma kazanır demıyolar mı ueheuh boyle rezalet yok yaf..
bulundugum ortandan sıstem ekranlarını calıstıramıyorum sadece explorer sayfası acılıyor.. halıyle sıstem fılan kullanamıyorum.. uzaktan baglantı fılanda yapamıyorum .. neyse saglık olsun gunluk carpılma lımıtıyle devam edıp duruyoruz.. belkı guzel bıaracı kurum bulurum explorer sayfası ıle ıslem kolaylıkla yapılabilen ve ekran verebılen.. bakalım tavsıyesı olanlar varsa super olur :))[/QUOTE]
Abi gedikte web sitesinden işlem yapabilirsin, ayrıca çalıştığın işyerinden [url]www.logmein.com[/url] a girebiliyorsa, engel yoksa uzak masaustu de kullanabilirsin...
[url]https://gob.gedik.com/gendexweb/jsps/index.jsp[/url]
Buradan işlem yapmayı denedin mi? Ama şu var anlık ekran izleyemiyorsun web sitesi üzerinden...
-
ist'de çok kar var sanırım.. bu kış kar göremeden mi bitecek yaa.. üüwwwüüü
kartopu oynamak için ist'e mi gitsem ne etsem..:D
-
[quote=Kennym;190500]yaf aracı kurumum banka , gedıktede hesabım var ama explorer sayfasından ıslem yapılamadıgı ıcın kullanamıyorum orayı.. hesaba para aktardım 2-3 ıslem yapabıldım telefonda hepsı stplss lu oluyo halıyle ve genelde patlıyo stpls haliyle pek işlem yapılmıyo.. onlarda kapattılar mtx ekranlarını ıslem hacmı olmayınca.. bankada devam.. ama son kursunlar bırakıcam bankayı yeter , o kadar salaklıklarına ragmen yok takılmalar yok siteye ulasılamama fılan derken bıton zarar ettım.. sırf banka salaklıgıyla 3 kere haberlerde terste kaldım.. bunu bıde sıkayet ettım sıtelerınde arayıp yok hata bızde degıl ıste sorun varmıs bızım ıslem merkezı duzeltmeye ugrastı fılan dıye eften ufurup duruyolar.. ekran verın dıyorum yok veremıyoz fılan dedıler ii dedim sizin bankacılık anlayısınıze edeyım dedım :) bıton komısyon odedım bundan sonra bunu alamayacaklar.. son demlerını yasıyo hesap.. tamamını aktarıcam tum hesaplarımı da kapatıcam bu bankada.. bes para etmez hızmet anlayısları.. ben bı dukkan kıralasam buldugum musterıler daha memnun kalır o derece.. ehueh bı de ıyıler daıma kazanır demıyolar mı ueheuh boyle rezalet yok yaf..
bulundugum ortandan sıstem ekranlarını calıstıramıyorum sadece explorer sayfası acılıyor.. halıyle sıstem fılan kullanamıyorum.. uzaktan baglantı fılanda yapamıyorum .. neyse saglık olsun gunluk carpılma lımıtıyle devam edıp duruyoruz.. belkı guzel bıaracı kurum bulurum explorer sayfası ıle ıslem kolaylıkla yapılabilen ve ekran verebılen.. bakalım tavsıyesı olanlar varsa super olur :))[/quote]
Java matriks yada diğer firmaların java ekranları da çalışmıyor mu? Eğer bunlar çalışıyorsa bu ekranlar üzerinden formüle gerek kalmadan kullanılabilecek sistemler var bunları uygulayabilirsiniz.
-
[quote=enorton;190505]Abi gedikte web sitesinden işlem yapabilirsin, ayrıca çalıştığın işyerinden [URL="http://www.logmein.com"]www.logmein.com[/URL] a girebiliyorsa, engel yoksa uzak masaustu de kullanabilirsin...
[URL]https://gob.gedik.com/gendexweb/jsps/index.jsp[/URL]
Buradan işlem yapmayı denedin mi? Ama şu var anlık ekran izleyemiyorsun web sitesi üzerinden...[/quote]
hocam bende aynı sorunu yaşıyorum bende matrix çalışıyor veri akışıda normal ..ama denizbanktaki hesabımla canlı vob takip edemiyorum webıx açılıyor ama veri akışı yok..söylediğiniz siteye tıkladım açıldı... vallaha yardımcı olursanız sevinirim...bu arada bizim kurum Labris diye bi filtre programı kulanıyor msn dahil hiç bişey açılmıyor.dng
-
[quote=excali;190497]Fiziksel mesajı, kime veriyon bakem??.kom.kom[/quote]
fizikselmesaj vermiyorum, fiziksel olarak ortamda bulunarak mesaj veriyorum:..: sen hangi sektörde çalışıyon bakeeemmm
-
yine sıkıştırdılar piyasayı 950/750 arasına...fdow ile aradaki fark kapanmış oldu...
FDJI bizim kapanışa göre -80 puan falan yanılmıyorsam vadelide buna -300 le falan cvp veriyor.artık dengelenip aynı yöne gider sanıyorum...
-
[QUOTE=kafayı_yemis_dusler;190508]hocam bende aynı sorunu yaşıyorum bende matrix çalışıyor veri akışıda normal ..ama denizbanktaki hesabımla canlı vob takip edemiyorum webıx açılıyor ama veri akışı yok..söylediğiniz siteye tıkladım açıldı... vallaha yardımcı olursanız sevinirim...bu arada bizim kurum Labris diye bi filtre programı kulanıyor msn dahil hiç bişey açılmıyor.dng[/QUOTE]
Evinizdeki bilgisyardan [url]www.logmein.com[/url] a girin, sonra bir hesap oluşturun. Daha sonra "Add Computer" diyerek evinizdeki bilgisayarı hesabınıza ekleyin... Belirleyeceğiniz Kullanıcı Adı ve Şifreniz ile internet bağlantısı olan ve [url]www.logmein.com[/url] adresine girmekte engel olmayan tüm bilgisayarlardan evinizdeki bilgisayara bağlanabilirsiniz. Bu sayede evinizdeki bilgisayara kurduğunuz matriks ten sistem kullanabilirsiniz...