68.000 altında bu kadar oyalanmamalıydık.. görüntü hoşuma gitmedi.. longlar kapandı..
Printable View
68.000 altında bu kadar oyalanmamalıydık.. görüntü hoşuma gitmedi.. longlar kapandı..
longlar arttırılır..saatliğe kadar tüm periyotlar alda..60 satta..gün satta
cuma günkü 68.050 longlara ,67.825 ten kardeş getirilir..yalnız üşüdüler gayri...
şincik pozisyonumuz long olduğuna göre davul zurn aolayına girelim;
IMF gelebilür, SP uçabilur, DOW tepebilür, çok şortcu var v.s. v.s.
pozisyona aşık olmamanın ve sistemin dayanılmaz hafifliği! ehuhuehueh
[quote=ATHLON;190526]cuma günkü 68.050 longlara ,67.825 ten kardeş getirilir..yalnız üşüdüler gayri...[/quote]
Üşümekle birşey olmaz,titrer ve donmaktan kurtulur...
Titremesini bilemezde ya donarsa..:)
[quote=EMEKDAR;190528]Üşümekle birşey olmaz,titrer ve donmaktan kurtulur...
Titremesini bilemezde ya donarsa..:)[/quote]
ufo yaktım onların altına,hem de çakma diil:)..kedi gibi oldular...hırrlıolar...
kontrol ettim gedikte kontratlar sımdı gorunuyor.. mm ilginc ilk kez kullanma ımkanım oldu.. eyo .. sevındım :) ama keske fıyatlarda gorunseydi boyle cok kadeş antlasması formunda olmus :)))
[quote=enorton;189954][b](yenıleme) toyota abd'de 2.3 mılyon aracını gerı cagırıyor[/b]
toyota, abd'de gaz pedalında sorun bulunan
2.3 mılyon aracı gerı cagırıyor.
Sırketın sozcusu brıan lyons, aracların gaz pedalı mekanızmasının
asındıgını, bazı durumlarda takıldıgı ıcın gerı cagrılma kararı aldıklarını
soyledı. Lyons, sırketın bu sorunla ılgılı henuz cozum bulmasa da gelıstırmeye
calıstıgını belırttı.
Gerı cagrılan aracların 2009-2010 yılı rav4, 2009-2010 yılı corolla,
2009-2010 yılı matrıx, 2005-2010 yılı avalon, 2007-2010 yılı camry, 2010 yılı
hıghlander, 2007-2010 yılı tundra ve 2008-2010 yılı sequoıa oldugu belırtıldı.
Toyota'nın soz konusu modellerının dıger ulkelerde cagrılıp
cagrılmayacagına ılıskın bılgı verılmedı.
Abd ulusal otoyolu trafık guvenlık ıdaresı, ''sorunun cıddı bır guvenlık
konusu oldugunu ve toyota'nın derhal hareket gecmesının memnunıyet verıcı
oldugunu'' acıkladı.
Dunyanın en buyuk ya da uygun olmayan zemın dosemesı nedenıyle gaz
pedalının sıkısma potansıyelı bulundugunu ve gaz pedalının sıkısmasının aracın
hızının artmasına ve aracın durmasının zorlasmasına, boylece kaza, agır yaralanma
ya da olume yol acacagı gerekcesıyle abd'de 4.2 mılyon aracı gerı cagırmıstı.
Sırket gecen yıl agustos ayında da cın'de, elektrıklı pencere
anahtarlarındakı arıza nedenıyle 690 bın aracı gerı cagırmıstı.
Guvenlıkle ılgılı sorunların, yuksek kalıtelı araclarla guvenılır bır
uretıcı olarak gorulen toyota'nın bu unune zarar verdıgı belırtılıyor.
-aa-
[b]neden bu tip geri çağırmalar türkiyede hiç olmaz?? Türkiyede satılan mallar en kalitelileri o zaman :)[/b][/quote]
toyota, avrupa'da pedal arızası nedenıyle yaklasık 2 mılyon aracı servıslere cagıracak
-matrıks-
[QUOTE=selçuklu;190501]800 kısa son poz devam .. 950 üstü stop ve reverse emir yazılı .. no işlem .. üvvv ...[/QUOTE]
buyrunuz .... gol olur bence ..
[IMG]http://img705.imageshack.us/img705/6697/adszpxy.png[/IMG]
Gördügüm destek ve direnç seviyelerini sizlerle de paylaşayım...67.500-67.400 önemli destek bölgesi...Sabah test etmiş ve tutmuş gibi görünüyor ancak altına kayarsa işin cılkı çıkabilir benden söylemesi...Yani bu bölge Longcular için iyi bir stop seviyesi olabilir.67.400'ün kırılması halinde önce 67.000 daha sonra da kuvvetle muhtemel 66.600 test edilebilir.Yukarı gitmesi halinde de eger 68.200 aşılabilirse 68.700-68.800 bölgesi test edilebilir ama 68.800'ü aşması çok da kolay olmayacaktır diye düşünüyorum.Bol kazançlar...
Uzun süredir foruma OBO grafiği atmamıştım... Alın size bir ters OBO... Çok net değil ama idare edin... Çalışmazsa Hellim'den rica eder sildiririm bu mesajı, iz bırakmam... :)
[QUOTE=Kennym;190531]kontrol ettim gedikte kontratlar sımdı gorunuyor.. mm ilginc ilk kez kullanma ımkanım oldu.. eyo .. sevındım :) ama keske [B]fıyatlarda gorunseydi[/B] boyle cok kadeş antlasması formunda olmus :)))[/QUOTE]
Alım satım yaptığın anda fiyatlar gözüküyor kademlerde ama dediğin gibi online olarak sürekli güncellenen ve üzerinde işlem yapılabilen bir sayfanın olması lazım... Bu konuda girişmlerde bulundum daha önce, inşallah yakında olacak...
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/1041/adszqos.jpg[/IMG]