-
[quote=Astatin;190566]bir atasözü derki, sistem aldaysa gerisi teferruattır.... eski bir histem sözü derki ATR teyit etmiyosa ve hafif de kıllanıyorsan karı cebe koy... kısaca long kavır ve flat..fit flat..300 points bereket versin[/quote]
Atasözleri her zaman doğruyu söyler Zarar yazmada ne yaparsan yap ta derler :..:+.
-
Aslolan spot piyasa:) ikinci seans açılışını görmeden şimdilik vadeli hareketleri havada kalır, amaa, buralardan longlamak gerekmeye başladı, longlarsam anlamam direnç falan, sat vermeden satmam, ben henüz flat tabiii:) saygılar
-
[QUOTE=Astatin;190566]bir atasözü derki, sistem aldaysa gerisi teferruattır.... eski bir histem sözü derki ATR teyit etmiyosa ve hafif de kıllanıyorsan karı cebe koy... kısaca long kavır ve flat..fit flat..300 points bereket versin[/QUOTE]
sıkıntı var patron acilen 70.000 üstüne atmalı ... emergency .. üvvvv ..
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;190360]valla asti kıllandım ne yalan söölim bu kadar yüklü olabilir mi bir program.diğer yandan matlabcilerin sitesinden buldum linki.açmam lem bende.rar dosyalarını o zaman.siliyom lem hepsini vazgeçtim...
durdurdum indirmeyi...bir şekilde programın gerçek boyutunu öğrenebilirsek ondan sonra bakarız duruma...
sen biliyon mu? yok nerden bilecen.hayatında gördün mü hiç matlab? :p
nunu bilir bilirse.o abd görmüş geçirmiş bir kardeşimiz.gız nunu söyle matlab in toplam boyutu nedir? indirmeye çalıştığım doysa 3,80 GB...çok fazla geldi bana.şu ana kadar 3,66 indi.ama kestim dowload etmeyi.
gı sana görev veriyorum.abd li coni arkadaşlarına sor öğren matlab kaç mb? veya gb?
çabık senden cvp bekliyorum...[/QUOTE]
Çok GB.
Asti benim veridğim link ordusu noldu? İşe yaramadı deme sakın... Baktıydım bu sefer. .boks.
-
[quote=aliveli;190567]site sahibi arkadaşlar özel mesaj yazabilmek için niye 50 adet normal mesaj yazma oalyı var? [COLOR=red]sevdiğimiz kişilere[/COLOR] bişişer sorup öğrenelim diyoruz ama 50 mesaj yazmalıymışız,50 mesaj yazacak kadar bilgim olsa zaten özele gerek kalmaz sanırım:).saygılar...[/quote]
ucuza sevgi yok, diye düşünülmüş herhalde:..::..::..::..:
bence çok da yanlış bir uygulam değil..reklam, seyyar satıcı,hovarda v.b. yi engellemek, önce bi mahalle yüzüne alışsın sonra ev ziyretlerine başlarsın hesabı;)
-
[QUOTE=selçuklu;190570]sıkıntı var patron acilen 70.000 üstüne atmalı ... emergency .. üvvvv ..[/QUOTE]
70.000 kesmez 100,000 üstüne bile atabilir. Dip indikatörü erken dönmüş sahalara... .dng
-
[quote=zozo;190558]saraylı sistem tüm long şartları oluştu :)
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/1055/adsz2.png[/IMG][/quote]
tşk.ler sn.zozo,
12.00 çubuğunda ORB-S al verdi:
1.uzun:68.075
2.uzun:68.150
stop:67.850
değerleri kontrol etmeniz maksadıyla yazdım.
Bu sistemle işlem yapan biri şu anda 68.112 ort ile full uzun olmalı...
-
[B]Vob-Di-Gobidik[/B] zistem 20 dekake
[IMG]http://i46.tinypic.com/65nzif.png[/IMG]
-
[quote=VOBiX;190571]Çok GB.
Asti benim veridğim link ordusu noldu? İşe yaramadı deme sakın... Baktıydım bu sefer. .boks.[/quote]
valla işe yaramasından ne anladığına bağlı:D:D:D ilk 1-2 linkte çok "zengin" görsel şölenler olduğundan devam etmedim:D:D
yok o işin şakası tokoba..linklerdeki dosyalar devasa boyutlu ve premium üye olmadığım için rshare e çok ağır iniyordu..bende boşver dedim, yazıcıoğlunda 2 liraya hallederik dedim...o gün bugün halledeceğiz... bu arada Nuni aplada gizli sistemci bence..baksana matlab falan uğraşmış gibi geldi bana:D:D
-
[QUOTE=ordi;190373]esir düştük şu vob alemine, bazen ben kalkıp tuvate gidemiyorum pala korkusundan.dng[/QUOTE]
Laptop al wireless ya 3G bağlan her yere git.
-
[quote=Astatin;190572]ucuza sevgi yok, diye düşünülmüş herhalde:..::..::..::..:
bence çok da yanlış bir uygulam değil..reklam, seyyar satıcı,hovarda v.b. yi engellemek, önce bi mahalle yüzüne alışsın sonra ev ziyretlerine başlarsın hesabı;)[/quote]
vala astatin üstad sende haklısın ama seyyar satıcı hovarda vb vb lerden olmadığımızdan düşünememiştim acizane bişiler öğrenmekti amacımız ama sizde haklısınız:)))) saygılar.(bizde böyle bişiler yazarak dolduralım 50 kotasını)
-
şunun şurasında 38 mesac daha yazdıkmıydı olay tamamdır:))