PALA sanki bugün breyk autcuları kucaklıyor hasretle :D
taktığımın PALA sı...bu forumu mu okuyon lem namıssız sporun takım kaptanı :D
Printable View
PALA sanki bugün breyk autcuları kucaklıyor hasretle :D
taktığımın PALA sı...bu forumu mu okuyon lem namıssız sporun takım kaptanı :D
buyrunuz .. 150 önemli destek yeresiydi .. kırılması iyi değil bence .. ..kvade destekler 68025 - 67,800 - 67,500 - 66,600 civarları .. üvvvv ..
100 ort shortcover ve flat .. dinlenecem biraz .. :o:o 5-15 satta ..
68025-68300 arası bezdirerici hareketler olabilir .. bence .. üvvvv ..
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/6744/adszbxo.png[/IMG]
Kültür dediğimiz sadece nok atmaktan ibaret olunca, haliyle hertaraf nok kokuyor, başka ne beklenirdi? sanatın toplumu ifade etme biçimi doğrudur:)
[quote=sazan;190623][COLOR=red]Hadi beni dolduruşa getirmiş ol[/COLOR].
Peki, Bende grafiğimi vereyim.
Aynı kulvarda çarpışsın diye Ana sistemin 15 dk'lık grafiği.
7 dogru 2 yanlış. (1 Ocaktan itibaren). .kom
(20 dk'lık sistemi ise motivasyonun bozulmasın diye esas design edildiği 20 dk'da grafik olarak vermiyorum, tabi ki hiç bir düzenleme yapmadan 15 dk'lık grafik üstünde çalıştırıp, verdim.) :..:
[/quote]
maksat bu değil.... taciz atışı açarak, seni tahrik etmek ve bir takım "açıcı" yanıtlar almak;) demesem daha iyi olurdu+.
Şu PTIR (PTI- Reloaded :) konusunda tacizlerim olacak bu hafta sanırsam)..Çiçek banko da çikolota olarak özel bir tercih var mı:cool::cool:
71.350 den düşüş bir a-b-c düzeltme ise a=c mesafesi 66.775 te duruyor...
son yüksek biraz enteresan oldu.mızrak gibi kaldı öylece.aslında genelde son tepe öncesi YATAY bir süreç olur...şu an o süreç içinde olabiliriz...yani tipik bir 4.dalga yapılıyor olabilir....
izliyoruz...yukarıda 70.425 çok önemli görünüyor...aşarsa PALA shortçuları kıstırabilir çok fena...
[quote=Astatin;190630]Şincik bu hususta bir detay vereceğim... Bu Balyoz planında "TGB" isimli Atatürkçü çizgideki bir derneğin de adı geçiyormuş "kullanılacak"lar arasında..Ancak TGB, 2006 yılında kurulmuş! Plan ise 2003 de yazılmış..Bunu fark eden gazeteciler, bu planı yayınlayan gazeteye sormuşlar, ne iş bu çelişki diye..Onlarda uzun bir sessizlikten sonra bir açıklama yaparak, meğersem kast edilen TGB bu değilmiş, başka bir dernek varmış o kast ediliyormuş diye 1 sayfa gerekçeyle açıklama yapmışlar..
ŞİMDİ SIKI DURALIM;
Balyoz Planı diye öne sürülen belgelerin hiç birinde sözü edilen TGB nin, yeni açıklamadaki TGB olduğuna dair bir bilgi olmadığı gibi son açıklamadaki detayların hiçbiri de belgeler içinde yok...
Fatih ALTAYLI bunu fark ediyor ve soruyor..Bu bilgiler bu evraklarda olmadığına göre siz bu bilgileri nerden aldınız:):) Yoksa bu belgeleri hazırlayanları tanıyor musunuz?...ve 4 gündür de yanıt bekliyor...
Bir iğrenç şarkı vardı neydi, "yaptığına şantaj denir böyle aşka montaj denir":..::..::..:...
Sonuç1: Askeri Darbe istemezük, Sivil Darbe de istemezük, Sınırötesi operasyolarla ülkemizin kurumlarının çökertilmesini de istemezük..
Katillerin cezalandırımasını isterük amma yanlarına muhalif herkes monte edilsin de istemezük..
Sonuç: Her [B][COLOR=red]Taraf **k kokuyor[/COLOR][/B]:D:D:D (Bu sloganı bulan müzik dergisini teprik ediyorum)[/quote]
Herkes kendi pisliğini temizler sonunda...:cool:
cistem alda..duruyor..şimdilik..
şimdi yurtdışı sert düşerken biz onlar kadar düşmedik.. yurtdışına tepkiler sert gelirken biz de ciddi yukarı çıkışlar beklememek lazım sanki..
66.25/66.50 bölgesine düşüş ihtimali belirdi.. dikkat etmeli..
70.150 den sat veren sistemin hala satta.. bense on kere poz değiştirdim:))
[QUOTE=QUEEN;190639]cistem alda..duruyor..şimdilik..[/QUOTE]
Hangi cistem ?
[quote=Cerphin;190642]70.150 den sat veren sistemin hala satta.. bense on kere poz değiştirdim:))[/quote]
O halde bir ayu olaraktan,cezayı hak ettin...
Ayuluk notun düşürülmüştür....tekerrür ettirilmemesi...Yunanistan seviyesine idirildin...:::.dng