kapanış tahminlerini alayım
Printable View
kapanış tahminlerini alayım
[quote=Astatin;458535]yedek parçacıdan alıp versem olur mu bu parçaları...hayır yani arabadan söküp sana verirsek, hem yenisini takmanın işcilik maliyeti olur hem de arabanın orjinalliği bozulur..o açıdan.dng[/quote]
Uzaylı olduğun için kabul edilebilir bence...:p
Misal burda okazyon vermiş...81500 hülülülü düşüşünde indiklerin alayı PUPUlamış..O düşüş barından sonraki barda şortlar kavırlanıp, yukarı tepkide indikler yatay veya aşşa döndüğü an reşortulabilirmiş ekimde... 500 puan için değer mi..değer..50 puan için bile değerçç:p
hacıex,
sabah DAX ın -%0.35 ini yukarı yaparak 83300lerde karşılayan VOB, DAX ın %0.4 artısında -%0.8 aşağıda 81900
piroceyi inanıyon mu demedin hala :)
Filex,
Günlükteki formasyon raning mi ranamaying mi trıyengıl sorusunun yanıtı belli oldu bir kaç gündür..
Peki sence daha "comming" mi "commamaying" mi sürecek formasyon..hayır yani kavramı icat eden sen olduğundan bize laf düşmez sana soralım diye şeettim
Opsiyon açayım bi dane: USDTRY bu gece 24:00 a kadar 2.00 a dokanır mı dokan maz mı?
[quote=Astatin;458544]Opsiyon açayım bi dane: USDTRY bu gece 24:00 a kadar 2.00 a dokanır mı dokan maz mı?[/quote]
Onu nereden açıyorsun? Kutuda opsiyon da mı var?
[quote=excali;458545]Onu nereden açıyorsun? Kutuda opsiyon da mı var?[/quote]
Pandora abiden rica ediyosun..Kutuya koyuyo...Saati gelince açıyo kutuyu:p
[quote=Astatin;458546]Pandora abiden rica ediyosun..Kutuya koyuyo...Saati gelince açıyo kutuyu:p[/quote]
Ne kadar komisyon alıyo?
hala kapnış tahmini yapmadın filex..farkında deilim sanma.. bu arada benim tahminim 80275...
Bu arada fark ettin mi bilmem..bir süredir işkemden attığımız aşağı kapanış tahminleri ertesi gün tutuyor.. :)
[quote=excali;458547]Ne kadar komisyon alıyo?[/quote]
komisyon yok..ciğerini alıyo yada bir tane daha veriyor..herro merro gibi..yada ying yang
5 dakıkalıkardaki pupuyu ne konuşturdu lebron..bööğğ..dünkü gibi reklam mahşyetindemi yoksa şortcuları kucağa alma harekat plansı mı var acaba..kıllanıyorum