[QUOTE=marakes;82669]09/02 14:33 *tüik başkanı ömer, "sanayi üretimindeki yanlış [COLOR="Red"][B]manyetik ortam[/B][/COLOR]daki hatadan kaynaklandı"[/QUOTE]
TUİKi manyetize etmişler. :D
Printable View
[QUOTE=marakes;82669]09/02 14:33 *tüik başkanı ömer, "sanayi üretimindeki yanlış [COLOR="Red"][B]manyetik ortam[/B][/COLOR]daki hatadan kaynaklandı"[/QUOTE]
TUİKi manyetize etmişler. :D
[quote=VOBiX;82683]TUİKi manyetize etmişler. :D[/quote]
vala ne güzel açıkl sonra revize et..bunlar nasıl ciddi bir iş yaptıklarının farkında değiller heralde..
piyasa imf den gelen açıklamalara da duyarsız oldu artık..herkes alıştı aynı tip açıklamalara
XAUUSD kısa 901
GARANı ikide bir kaldırıp indiriyorlar shorttakilerin kalbi dayanamayacak bu duruma fazla... :..:. Kim yapıyor derinlik gören var mı?
merill lynch, deucsche, yapı kredi kaldıranlar.
fortis, tekstil, iş indirenler.
[QUOTE=sentinus;82689]GARANı ikide bir kaldırıp indiriyorlar shorttakilerin kalbi dayanamayacak bu duruma fazla... :..:. Kim yapıyor derinlik gören var mı?[/QUOTE]
en son Ml kaldırmış EMDAŞ indirmiş. Gedik kaldırmış öyle kalmış.
gömlekçilerinde işi zor
siteyede 15 gram ayar veriliyor (veriyorlar degil)
Way beee, vob fiyatları asılı kaldı bugün, mundar olan bir gün daha yaşadık, ayıları katledemediler, çareyi asmakta buldular naapsınlar :D:D, ama dana bu ayağından yukarı asacan kurbanlık yapacan:D:D:D
Güzelim Gold kısalarım gitti, dolar/ytl de erken kapatmışım, Astatin Gold bugün kaçı görebilir tekrar girmeyi düşünüyorum hem dolara hem golda short??
Azılı ayılar yarın kış uykusundan uyanıp bir kükresin şööööyle, [B]graoooowwwrrrses [/B] sesleri yankılan yankılana Cumaya kadar devam etsin ormanda, şelale rallisi..:dü:
UBS BILANCOSU...
>
> Yarin sabah, cikacak UBS bilanco hakkinda son dedikodular söyle : 2008
> için 25 Milyar dolar kayip ve 8000 yakin bir isçi çikartma planindan
> bahsediliyor..
> (UBS bundan önce 9000 kisi çikartma karari almisti)...(SWISS NEWS
> haberi)...
[url]www.ekinvest.com[/url]
:D:D[quote=hexa;82695]Güzelim Gold kısalarım gitti, dolar/ytl de erken kapatmışım, Astatin Gold bugün kaçı görebilir tekrar girmeyi düşünüyorum hem dolara hem golda short??[/quote]
hexa seni sevmeyen ölsün..özel postana 1.2970 lerden yüküylen EURUSD al diyorum sana..döndüğün yanıta bak..eüzü....:D:D hasta etme adamı:D:D
VOBİX kardeş akşam kısamı diyorsun ?
Tamam kızma mesajı geç gördüm :D Şimdi yüküylen euro alacağım uygun yeri bekliyorum kamyon kiralamaya gidiyorum :D Dolar sabahtan beri inişte tepkide yok galiba senin dediğin 1.5888 noktasına gidiyor tutmayalım gitsin bari
[QUOTE=bull market;82696]Azılı ayılar yarın kış uykusundan uyanıp bir kükresin şööööyle, [B]graoooowwwrrrses [/B] sesleri yankılan yankılana Cumaya kadar devam etsin ormanda, şelale rallisi..:dü:[/QUOTE]
Anca açabildim forumu yine.. Ben süt danası oldum çookktaannn:yü:
[QUOTE=catedral;82701]Anca açabildim forumu yine.. Ben süt danası oldum çookktaannn:yü:[/QUOTE]
Forum bugün dandik sn. catedral, zaten piyasada dandik, ama ben kısalarıyla kalakalmış bir ayıyım işteüüü
bugun 27 ve 35200 altı kapamamız teknik açıdan sorun oluşturur mu acaba?
bir de garan da fortis en iyi satıcı mı halen?
35250 den short oldu 32000 longlar. yarınki bernanke konuşması ve opsyon haftasının bir hafta öncesinde olmamız nedeniyle.
sevgiler.
31.000den almışsın malı şimdi 35.000 üstünde 2.32 de kalktı kaçıyor hadee gel al gel al diyorsun. Almayım kalsın sen tepe tepe kullan o malları. Gece baş ağrısı yapıyor sabaha kadar. Geceye flat.
dji gece 8320 yapar duserek kapatır bu yuzden sort devam
dow icin atıslar baslasın
[quote=emrehan;82708]dow icin atıslar baslasın[/quote]
8171,80
dow için [B] 8111,18 [/B] diyorum daa
35250 kısa olduk........
35225 flat, euusd 1.3068 flat...fit flat
Bizim uzlaşmayı fazla atmışım bugün:) 34875 diyorum kapanış uzlaşması yakışır:)
[QUOTE=Astatin;82714]35225 flat, euusd 1.3068 flat...fit flat[/QUOTE]
bende 35,200 den kısa..:)) ve geceye de kısa..
[QUOTE=MMO;82699]VOBİX kardeş akşam kısamı diyorsun ?[/QUOTE]
Cumadan beri gidemez diyorum. Sabahtan beri patinaj yapıyor diyorum. Daha da diyecek bir şeyim yok. Gayet açık .boks. Şişman kadın mal dağıtıyor da dedik. Ufakalra dağıttılar uzunları.
[QUOTE=catedral;82701]Anca açabildim forumu yine.. Ben süt danası oldum çookktaannn:yü:[/QUOTE]
EFG süt dana antrikot sipariş etmiş dikkat et.
[QUOTE=mbm;82712]35250 kısa olduk........[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;82716]bende 35,200 den kısa..:)) ve geceye de kısa..[/QUOTE]
Gelin geçin artık bu tarafa yaaa, kaç gündür yolunuz kısaya uğramaz oldu ayıp oluyo, kaçırmayın bu kısa treni.lelele
35025 flat.
geceye flat.
yarın yeni kısa fırsatı verecektir.
sevgiler.
roppa sisteme uyup geceye 1/2 şort 35050
Dow lotto 8169,71
[quote=VOBiX;82718]EFG süt dana antrikot sipariş etmiş dikkat et.[/quote]
he bende duyudm öyle bişiy.. o yüzden kaçtım..üstüne de kısaladım..yallah
accuk daha 35350den şhort,yarın dananın kuyruğu kopacak bakalım ya.
dow kapanış tahmini 8200-8240 arası.
vobix geceye kısa ben.......35250 den
[quote=Astatin;82723]he bende duyudm öyle bişiy.. o yüzden kaçtım..üstüne de kısaladım..yallah[/quote
şortları 1 kademe zarar kapattım..geceye full+fit flatim