-
[QUOTE=unlimitted;190791]sömestre tatili dolayısıyla olan kalabalık dışında herşey güzeldi.
biz de zaten baktık pistler dolu, off-pist yaptık. eheh.
özlemişim beah...[/QUOTE]
en temizi patron off-pist gibisi yok be :)) hele o orman yokmu üfff süper o bölge..
-
[QUOTE=Strategist;190798]Geceye 68.150'den long... Sabah ola hayrola... :)))[/QUOTE]
ahanda strategist abi .. long girmiş .. teprik ederim abi .. sabah beraber zırlarız olmazsa .. gol olursa .. beraber . sevinek abi .. ehuehuehue :D:D:D:D
-
hee..ne didim haftasonu...heç ettiler dofun düşüşünü..ayuların ne bitmedik çilesi varmış..heiken mum çizdi..başka heç bi şey yapmadı..ehehhe..
-
[quote=nunu;190788]herkese iyi aksamlar. dow bugun gocer.[/quote]
apla dow 10,700den geldi 10,150ye, biz 70ten indik 68 bıçığa.
iplemiyoz ki.
korku filminin adı hep aynı:
"geçen yıl ne yaptığını biliyorum" :D:D
-
nunuuuşşş acayip açım.. sanki midemde orkestra var gibi.. :D gönder bi parça dana biftek..
pala da aç bıraktı bugün bizi..:o
-
bunu ise göremedim işlerden, ağır abi alda bayadır değişmedi yeşil bar korelasyonu alda selçuklu patron tahminimce müsterih ol..
[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/857/zoro2.png[/IMG]
-
[quote=Kennym;190799]en temizi patron off-pist gibisi yok be :)) hele o orman yokmu üfff süper o bölge..[/quote]
patron en temizi de,
3 sezonda bir board değiştiriyoz bea off-pist olayında da.
benim board'un altı harita formasyonu oldu. :D
board ile ağaca tırmanmışlığım bile vardır. nam saldık hatta. .lelele
-
cuma dow kapanışına rağmen gün boyu maksimum olumlulukla işlem gördük.
67700 desteğinin altına açılış ve güniçinde sarkmalar olsada tüm bu denemeler fake olarak kaldı ve gün sonu itibariyle yine çalıştığını gördük..
ortalama altında ve gösterge bazında negatif bölgede kapadık günü..
ancak olumluluk enteresan ve gizem yaratıyor..bu yüzden 68625 yandığı an stop olmak gerekir.zira bu tip hareketlerin ardından abartılı hareketler geliyor çoğu zaman..
yarın ola hayrola,cümleten iyi akşamlar !
[IMG]http://i49.tinypic.com/21cz7dk.gif[/IMG]
-
dow geberik ..çıkamıyo..future sabah bi havalar noldu..
-
[quote=selçuklu;190800]ahanda strategist abi .. long girmiş .. teprik ederim abi .. sabah beraber zırlarız olmazsa .. gol olursa .. beraber . sevinek abi .. ehuehuehue :D:D:D:D[/quote]
-2.000 puan açsa da keyfimizi bozamaz Pala denen *.* patron. Gün içinde iki atraksiyon yapar zararı çıkartırız... :..:
-
dowun hiç bir işe yaramadığını hatta fdowun artık sabah açılışını bile etkilemediğini bu sabah görmüşsünüzdür
hadi gidin gezin kafa dinleyin kartopu falan oynayın bırakın dowu movu kimse sallamıyor sizde sallamayın :)
-
dow'da bugün bir tepki başlamalı.. bizde de buna paralel olarak tekrar 70bin üzeri denenebilir.. fakat akabinde 66,250/500 civarlarına gerileyeceğini düşünüyorum.. kısa vade durumlar karışık,pozisyon flat..
iyi akşamlar..