Opening Range Breakout bugün de çalıştı. Sadece 200 puan bıraktı ama olsun. Bu sistemi kullanıyorsan kar ne olursa olsun alacaksın...
Printable View
Opening Range Breakout bugün de çalıştı. Sadece 200 puan bıraktı ama olsun. Bu sistemi kullanıyorsan kar ne olursa olsun alacaksın...
dow bugun gocer. sabah seansinda duzeltmesini yapiyor. biz de duzeltme yaptik. Farketmediniz mi?:::
yarin %2.5-3 daha duseriz..lelele
[quote=sovalye;190810]dowun hiç bir işe yaramadığını hatta fdowun artık sabah açılışını bile etkilemediğini bu sabah görmüşsünüzdür
hadi gidin gezin kafa dinleyin kartopu falan oynayın bırakın dowu movu kimse sallamıyor sizde sallamayın :)[/quote]
abi neettin, bugünkü açılışın ordan olmasını sağlayan tek şey fdowun o yemyeşil duruşuydu yaw. :)))
şahsi fikrim...
sakine yarin kocaya kacar. hemi de nikahsiz..dng.
[quote=TÜRKOĞLU;190796]göçücez filan diyordu dün bir arkadaş bütün hafta sonu hahaha hahahaha falan yapıyordu...
burada büyük konuşmıycaksın...burası VOB feci bir yer...öpüyorlar anında...[/quote]
Rakıdandır o içince öle görünür genelde.:::
[quote=unlimitted;190814]abi neettin, bugünkü açılışın ordan olmasını sağlayan tek şey fdowun o yemyeşil duruşuydu yaw. :)))
şahsi fikrim...[/quote]
yeşili kırmızıyı bilmem sabah şortçuların 100 puanını yediler. ben onu bilirim:)
hatta sen bile şortçulara yapılan zulumdür şeklinde konuşmuştun:)
neyse senin işine yarıyorsa izle benim yaramıyor...
ben çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
kolay gelsin
dax......5450..hedeflemiş..bize ne faydası varsa..
[IMG]http://i49.tinypic.com/szjv3s.jpg[/IMG]
selçuklu gol olur...geceye 1 adet gösterge mahiyetinde long :) yani flat..ama sonuçta long
[quote=QUEEN;190808]dow geberik ..çıkamıyo..[COLOR=red]future sabah bi havalar noldu.[/COLOR].[/quote]
.brv.brv.brvqueen show:..:
[QUOTE=Astatin;190820].brv.brv.brvqueen show:..:[/QUOTE]
longmuşsun..ehe..sana imf haberi vereyimmi..:p
[quote=unlimitted;190803]apla dow 10,700den geldi 10,150ye, biz 70ten indik 68 bıçığa.
iplemiyoz ki.
korku filminin adı hep aynı:
[B]"geçen yıl ne yaptığını biliyorum"[/B] :D:D[/quote]
al mı verdi???.dng
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=294498&resize_x=600[/IMG]