[quote=mur@t;190886]Grafiklerin çalışmaması derken?[/quote]
yanlış ifade ettim ind var ama X30YVADE [B]barları [/B]YOK EKRANIMDA
Printable View
[quote=mur@t;190886]Grafiklerin çalışmaması derken?[/quote]
yanlış ifade ettim ind var ama X30YVADE [B]barları [/B]YOK EKRANIMDA
[quote=mur@t;190882]Şu yeşil çizgiyi bi izah et bakalım ne menem bi şeydir...:confused:[/quote]
menem derken;):D
[QUOTE=Astatin;190889]:p:p:p:p:peee çalışıyomu grafikler:D[/QUOTE]
Her zaman...+.
sağ klik verileri sunucudan tamamla deyince barlar geldi arkadaşlar sağolun
[quote=ordi;190895]sağ klik verileri sunucudan tamamla deyince barlar geldi arkadaşlar sağolun[/quote]
mtx i silip yeniden mi yüklemiştin:)
İlgilenenlere halkbanktan satılık gayrimenkuller
[URL]http://www.halkbank.com.tr/items/items.asp?type=2[/URL]
yahu aramızda ürgüplü varmı? nevşehir de olur? bu Turasan bu işi biliyormuş ha...gönderseya ucuzundan 1 kasa
astatin sen istihdam sağlayacam diyodun, fabrikalar filan varmış :D
[quote=positive;190899]astatin sen istihdam sağlayacam diyodun, fabrikalar filan varmış :D[/quote]
ya tamam işte, tüketimi arttırırsam oda istihdam yaratır en azından olanı tutar..misal o arkadaş 1 kasa değil 12 kasa gönderirse daha da çok istihdam olur Turasan da
GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE BİNAEN;namık kemal ile bir fransız bir Gün palan dökene geziye çıkar. şanslarına çığ düşer ve en yakın mağaraya girerler. çığ mağaranın girişini kapatmıştır artık.
1 gün 2 gün bunlar açlıktan ölecek hale gelirler ve kurnaz Nam-ı Kemal akıllı bir fikir atar ortaya:
-Böyle olmaz aclıktan ölürüz böyle giderse gel sen benim ağzıma et bende senin der. herkes eşit miktarda... fransızda okey der. önce fransız eder 200 gr sıra namık kemale gelmiştir namık kemal ağzına ederken fransız da bunun pipisi ile oynar ve namık kemal 2kg eder...
fransız itiraz eder sen neden fazla ettin diye namık kemal da söz mü yok :
- kardeşim sende teraziyle oynamasyadın......BİZİM BORSANIN TERAZİSİYLE OYNANMIŞ......HA HA HA
Jani'den alıntı,
[QUOTE]agamın finoları havlıyor...hele küççük bi fino var...adı katip çelebi...seyahatnameyi yazdıgını sanıyor....bütün borsa yorumuda...oglu mıçtımı borsa düşüyormuş....
birinin ...hele cevap hakkı olmuyan birinin arkasından atıp tutmak....insanı fino yapar....bu türlere fino dedik mi...finolar bile alınıyor....[/QUOTE]
Türkoğlu'dan alıntı,
[QUOTE]onun bunun çocuğusun olum sen...totoşların kralısın hahahahahah...
fino senin babandır...itoğlu it! buban kuduzdu sanırım...sana da bulaşmış...
totoşların kralısın!
delikanlılık kim sen kim lem ayyaş bunak...sen benim mıçtığım bok bile olamazsın...[/QUOTE]
Bu iki yazıyı aynı ölçülerle değerlendirmek yanlıştır. Seans odasında zevzeklik derecesinde bir sürü gereksiz yazı yazılmaktadır. Bu yazılar içinde Kuzu'yu ti ye alan bir çok yazıyı okudum. Kuzu'nun yukarıda yazdığı yazı, artık canı burnuna gelmiş bir insanın yazdığı yazıdır.
Türkoğlu'nun yazısı ise edepsiz bir insanın yazısıdır. Burada kendi aralarında zevzeklik yapan, forumu babalarının çiftliği sanan 5,6 kişiye şirin görünmek için, lütfen yukarıda yapılan haksızlığa sessiz kalmayın.
Kuzu'nun yazılarında, Para Babası adlı terbiyesiz adam foruma yazmadan önce, bir tek küfür yoktur. Kuzu'nun Quin'e yazdıkları, eleştiridir. İnsanlar birbirlerini hakarette bulunmadan, çok ağır eleştirebilirler. Bu çok doğaldır.
Yukarıdaki iki yazıyı aynı ölçülerle değerlendirmek hakka, hukuka, insanlığa sığmaz.
Ben, yönetimden Jani'nin cezasının kaldırılmasını rica ediyorum.
Ayrıca anüsüne güvenen insanlar, cevap hakkı olmayan insanların arkasından atıp tutmazlar. Aşağıda alıntı yaptığım üye bence (önceden kavga da etmiş olsak) anüsüne güvenen bir üyedir. Adam gibi adamdır.
boz ayı'dan alıntı,
[QUOTE]cevap hakkım saklı kalmak üzere... ( arkadan konuşmak boz.a yakışmaz )[/QUOTE]
[QUOTE=iyi çocuk;190902]Jani'den alıntı,
Türkoğlu'dan alıntı,
[/QUOTE]
abi guzu abeydede turkoglu abeydede hata var.... daha deşme istersen altlarındada sakinleşmeleri gerektiği yazıyor zati valla gitcem daha gelmeycem zonra efiksçi nirde efiksçi nirde deyüü ararsıız.... beyle kavgalara gelemeyorum ben yafu ömrüm kavga ayırmakla geçti zati küçüklüümden beri........ sakin lüften