-
arkadaslar reel sektorde inşaat borsadaki çöküşten nasıl etkilenir?faizler işsizlik 6.5 altına dusene kadar dusuk kalacak dıyor fed buda 2-3 sene surer dıyor fed baskanlarından bırı.borsa duserken nasıl bır reel sektor olusacak yorumlarınız nelerdır?
-
[quote=abicim;423164]sebbah aldıklarım 950 den getti...
97.125 te kısam var almamış. stopu 97.350 de...ha gayret pela abey.
önce benimkileri al... sonra onu 96.050 den vereyim. 95.800 den uzun açayım.. 98.000 den vereyim. özetim bu allaha emanet olun[/quote]
950 ye zor yetiştim. ulen 25 puan için ettiğine bak pela emminin.
stop aynı..hehehe
yok yok stopu 97.125 e çektim (itkiye dönüşürse deyu)
-
97050 den yakaladım bende abicim :) 800 den gapadıM fazla riske girmeyek zaten füLLüm 97150 den gene girerüm topa üwwwwwww
-
-
pikidap ın lafını hatırladım... either my way or highway
-
[quote=Astatin;423172]on the way...
(950)[/quote]
kısa vadede asla yanılmaz:D:D:D bu şiar..orta vadede ise zaten hepimiz öleceğiz...belki de yarın hepimiz öleceğiz..maya act
-
[quote=abicim;423167]950 ye zor yetiştim. ulen 25 puan için ettiğine bak pela emminin.
stop aynı..hehehe
yok yok stopu 97.125 e çektim (itkiye dönüşürse deyu)[/quote]
96.675 kar aldım. flat 96.950 ye tekrar kısa yazdım ve stopu 97.350 ye koydum. ve kaçtım abeyler.hehehe
bu ne hız be ya... 96.500 uzun stop 350 de.hehehe
-
dolarese satış geliyir çoh mutsuzum umutsuzum 31 aralık dead end
-
[quote=Astatin;423178]kısa vadede asla yanılmaz:D:D:D bu şiar..orta vadede ise zaten hepimiz öleceğiz...belki de yarın hepimiz öleceğiz..maya act[/quote]
adamlar korku pompalayıp durdular, graştırmak için zemin mi hazırladılar acaba? :D
-
-
ters yüz ters yüz yüz ters yüz yüz ters ters yüz
-
stetom yoksa sen seferovullarının palası mısın?...
açın stetoma bi oda...içinde envai çeşit mahi ilen...:))
-
amaNınn gene raniyor üwwwwwwwwwwww evlerden IRak oLsun
not artışı fiscal kilif
-
96.475 tekrar kısa ...
96.050 ye flat olurum, 95.800 e uzun açmış olurum stop 95.200...hehehe..allaha emanet olun abeyler kaçtım . seans sonu yetişebilirsem gelirim...
-
Haftalık grafı soldaki, günlük grafı sağdaki gibi olan arkadaş;
a) ranar
b) graşar
c) pis ranar
ç) pis graşar
d) her türlü gideri var ranar
e) her türlü geliri var graşar
f) dalga mı geçiyon
?
görüşleriniz?
[IMG]http://i45.tinypic.com/10xc46h.png[/IMG]
-
[quote=seagate;423194]amaNınn gene raniyor üwwwwwwwwwwww evlerden IRak oLsun
not artışı fiscal kilif[/quote]
:D:D hacı aman dur diyim bu 30 uncu ranar deyişin..40 kere dersen olmayacağı varsa bile olacak:D:D
fiscal in **, bizi bişi olmasın
-
[quote=Astatin;423196]Haftalık grafı soldaki, günlük grafı sağdaki gibi olan arkadaş;
a) ranar
b) graşar
c) pis ranar
ç) pis graşar
d) her türlü gideri var ranar
e) her türlü geliri var graşar
f) dalga mı geçiyon
?
görüşleriniz?
[/quote]
d diyorum hacı :)
-
gold gene şelale yapiyir bizde bakiyoz uzaktan palaya
-
gOld ons aldım hayırlIsı
geri galmayalım global paladada paramız olsun
-
goLD ransın abi bu ne 1650 felan üwwwwwwwwwww
-
hacılar..94500 cok guzel sırıtıo asaıda...uwww.bılmıorum verir mi ama,oraya kadar verirse ben bi mahsuplaşırım oralarda arkadaşla...))şartlamıım de milleti..
-
owwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww çok sert
-
96100lerden flat..hele bı bakalım..gelırse gene gıreruk...
-
96.100 den kar al flat ama uzun için alımı 95.800 den 95.650 ye çektim. stop 95.200 hehehe
-
memügeyt..ne oldu fiscal filan :)
-
[QUOTE=Astatin;423211]memügeyt..ne oldu fiscal filan :)[/QUOTE]
patron gold a girdim bi dakka gold girmesin bize gene graşiyior :) vay arkadaş fiscal işi tamammı acaba
bu gold boşuna graşmaz
-
araı soğutmayalım
[IMG]http://www.konserdeyiz.com/ImgEtkinlik/High-Five-1.jpg[/IMG]
-
[quote=seagate;423212]patron gold a girdim bi dakka gold girmesin bize gene graşiyior :) vay arkadaş fiscal işi tamammı acaba
bu gold boşuna graşmaz[/quote]
valla hacı bu yıl içinde goldito 15xx leri görürse şaşırmaaaamm
-
[QUOTE=Astatin;423216]valla hacı bu yıl içinde goldito 15xx leri görürse şaşırmaaaamm[/QUOTE]
1670 e tepsin sonra 1500 olsun patron üwwww
-
ooh şöle bir taban olsak fiscal fiscail..year year.. dün blombergdeki besili danalardan biri %10 düzeltme olur lafına kahkahalarla gülüp, niye olsun alıcı geliyor her seviyede dediydi..para kazanmaktan ziyade besili dana teşhir olsun diye istiyom vallah
-
kapanışta günün düşüğü gece fiscal yarın 98 uyku yok *******
-
hacılar,beklediim gücü göstermıo namussuz düşüşte...hele bi göstereydi ,ei olacaıydı...ula bunnar gene ranacak mı yousam..şşşş..memu patrom ses ver gayrii..
-
[QUOTE=ATHLON;423225]hacılar,beklediim gücü göstermıo namussuz düşüşte...hele bi göstereydi ,ei olacaıydı...ula bunnar gene ranacak mı yousam..şşşş..memu patrom ses ver gayrii..[/QUOTE]
fiscal diyorum sp diyorum gayri.. gold..
-
valla ne biçim gün ben anlamıyom zaten pehhhhhh yoruLdum yaa
-
bu fiscal bizi fiscal fiscal yemesin hacı
-
way... Ag'nin ** lar :)
Ag, gümüş..bilmeyenler için...
-
kardan öütürü işyerinde mahsur kalanlar için ek vob seansı yapsalar eyiydi
-
ula bu golda ve gümüşe ne fiske vurmuşlar...fiscal fiscal
-
[IMG]http://b1212.hizliresim.com/14/n/h363m.jpg[/IMG]
Sory Şemsiye ...
Üwwwwwwwwwww aÇıLıyo bide çıkmasın diye pehhhhhhhhhhh
-
[QUOTE=Astatin;423250]ula bu golda ve gümüşe ne fiske vurmuşlar...fiscal fiscal[/QUOTE]
doğrusu böyle patron .. [B]ula bu golda ve gümüşe selçukluya ne fiske vurmuşlar[/B]...fiscal fiscal
yalnız selçuklu topçusu topu ateşledi patron ..