-
[quote=enorton;191004]Yaw bu iş çok can sıkmaya başladı... Sistemlerin birçoğunda yüksek,düşük, açılış gibi değerler var... Matriks açılış 68075 olmasına rağmen açılışı 67500, yüksek değerini de 67700 veriyor sonra 1 buçuk saat sonra düzeltiyor ve hooop bütün sistemlerin değerleri değişiyor, çoğunun sinyal okları yer değiştiriyor...
Bu ortamda gel de sistem kur... Bence Matriksteki görüş öneriler bölümünden bu durumu bildirelim, bu iş için birini belirlesinler ilk 1-2 dk da bu grafikleri düzeltsin...[/quote]
ms veri aktarımında da sorun var matriks'te... örneğin 15dk.lık verilerde matrix ile ms arasında uyumsuzluk var... gün içi bar sayıları eşit değil..
ms üzerinden sistem yürüten ve 5dk. üzeri çalışan arkadaşlar buna da dikkat etmeli..
-
[quote=halojen;191008]ms veri aktarımında da sorun var matriks'te... örneğin 15dk.lık verilerde matrix ile ms arasında uyumsuzluk var... gün içi bar sayıları eşit değil..
ms üzerinden sistem yürüten ve 5dk. üzeri çalışan arkadaşlar buna da dikkat etmeli..[/quote]
piyasa yapıcılarıyla baş etmek hergün daha da zorlaşıyor doğru veri bile gelmiyor data sağlayıcılarındanüüü
-
[quote=enorton;191004]Yaw bu iş çok can sıkmaya başladı... Sistemlerin birçoğunda yüksek,düşük, açılış gibi değerler var... Matriks açılış 68075 olmasına rağmen açılışı 67500, yüksek değerini de 67700 veriyor sonra 1 buçuk saat sonra düzeltiyor ve hooop bütün sistemlerin değerleri değişiyor, çoğunun sinyal okları yer değiştiriyor...
Bu ortamda gel de sistem kur... Bence Matriksteki görüş öneriler bölümünden bu durumu bildirelim, bu iş için birini belirlesinler ilk 1-2 dk da bu grafikleri düzeltsin...[/quote]
Doğru olan bu belki ama, Matriks'i beklemeden de Veri yönetimi-Veri değiştir'den istediğin gibi verileri düzenleyebilirsin..
-
[B]spot gunnuk sistem & kanalnasyon[/B]
[IMG]http://i48.tinypic.com/2cxf4v5.jpg[/IMG]
-
bir dema, ema, sma çizdim, niye, sırf sana benziyor diye :)
[IMG]http://i47.tinypic.com/2m3prpt.jpg[/IMG]
-
[quote=ordi;191009]piyasa yapıcılarıyla baş etmek hergün daha da zorlaşıyor doğru veri bile gelmiyor data sağlayıcılarındanüüü[/quote]
orası öyle....rekabet olmayınca verilen hizmetin kalitesi de sınırlı kalıyor..
-
[quote=enorton;190996]Grafikteki açılış değeri 67500 den 68075 e güncellendi, sistemlere dikkat...[/quote]
Enorton sanki senin işinmiş gibi mtx gün içinde fark etmediği tüm data kayıplarını fark ediyorsun. Peki bu işi mtx yapması gereken vatandaş ne iş yapıyor acaba. Bi de üstüne para alıyordur.Mtx ten alacaklısın kardeşim:..:
Uyarılar içinde ayrıca TEŞEKKÜRLER. Sistemi güncelleyince tüm al-sat noktaları 500 puan oynadı.
-
[QUOTE=excali;191010]Doğru olan bu belki ama, Matriks'i beklemeden de Veri yönetimi-Veri değiştir'den istediğin gibi verileri düzenleyebilirsin..[/QUOTE]
Bunu bilmiyordum ama şimdi sen deyince denedim ancak veri değiştir e tıklayınca herhangibirşey olmuyor bende :)
-
sabah - 2000 lere ulasan apsd + 5000 civarında..
kısa sure ıcerısınde sert bı hareket gelecegının gostergesı olarak dusunuyorum..
7000 yenı poz bır gunde.. ya ıyıce basacaklar bunlar ön hazırlık... yada donup yukarı gıdecek (bana bu ıhtımal uzak gelıyo ama nedense hep uzak olanlar gerceklesıyor..)
-
bugün bizim hazine 10 yıl vadeli tahvil ihracına çıkacaktı diye hatırlıyorum...doğru mu hatırlıyorum aceba
-
[quote=unlimitted;191001]longların tamamı flatinorski...
çok isteksiz kapattım.
hala yukarı gideceğini düşünüyorum. pariteler eyle diiiyy![/quote]
üvvvvvvvüüü
-
[quote=Astatin;191017]bugün bizim hazine 10 yıl vadeli tahvil ihracına çıkacaktı diye hatırlıyorum...doğru mu hatırlıyorum aceba[/quote]
doğru...