-
[quote=unlimitted;191019]doğru...[/quote]
haşırtos brutos olabilir..yada sürpriz iyi bir talep gelire keser ve sp dönebilir:D yada tam ihaleye 1 saat kala IMF anlaşmasını açıklıyolarmış falan...vay **:D:D flat kalmaya devam...-150 puan şimdilik yeter
-
[QUOTE=enorton;191016]Bunu bilmiyordum ama şimdi sen deyince denedim ancak veri değiştir e tıklayınca herhangibirşey olmuyor bende :)[/QUOTE]
Tamam şimdi oldu, çok teşekkürler excali... Son barda iken denemişim o yüzden olmamış :)
-
[IMG]http://img194.imageshack.us/img194/2096/nonamekx.jpg[/IMG]
bi 500 puan daha düşemedin be... burdan almam seni haberin olsun..
-
[quote=Astatin;191020]haşırtos brutos olabilir..yada sürpriz iyi bir talep gelire keser ve sp dönebilir:D yada tam ihaleye 1 saat kala IMF anlaşmasını açıklıyolarmış falan...vay **:D:D flat kalmaya devam...-150 puan şimdilik yeter[/quote]
[B][COLOR=black]bugün pela'ya yakışan[/COLOR][/B], dışarısı bu haldeyken bizim uçmamızdır.
eyle yapsın ki, millet ne yapacağını şaşırsın...
"ulem bu uçuşun üzerine bi de dowa tepki gelirse biterik" desin, elindeki şortları kaptırsın...
der ben...
-
67 300 şort
67 500 stop
.
-
[quote=unlimitted;191024][B][COLOR=black]bugün pela'ya yakışan[/COLOR][/B], dışarısı bu haldeyken bizim uçmamızdır.
"ulem bu uçuşun üzerine bi de dowa tepki gelirse biterik" desin, elindeki şortları kaptırsın...
der ben...[/quote]
fikrins mi geldi??:D:D
-
[quote=unlimitted;191024][B][COLOR=black]bugün pela'ya yakışan[/COLOR][/B], dışarısı bu haldeyken bizim uçmamızdır.
der ben...[/quote]
SP ve IMF zaten kabus cobar olarak zihinlerde...:D:D olumu olu valla...senin sindirim sistemi nasıl bugün durumları
-
yaf bana mı oyle geldı yoksa bovespayı 2 gun gerıden mı takıp edıyoz anlamadım..
nerdeyse aynı seyler oluyo 2 -3 gun farkla.. alla alla...
-
Yaprak gazel olmuş durmuyor dalda
Vefasız güzelden bize ne fayda
Bu ayda olmazsa gelcek ayda
Ölürüm vazgeçmem sevdiğim senden
[URL]http://www.efemuzik.com/Huseyin_Turan___Asan_Bilir_Karli_Dagin_Ardini.html[/URL]
-
[quote=Astatin;191028]SP ve IMF zaten kabus cobar olarak zihinlerde...:D:D olumu olu valla...senin sindirim sistemi nasıl bugün durumları[/quote]
olu olu! :..:
ben longları erken kaptırdım ya, ağlama efekti için sesimi biraz açayım dur.
ü...ü.. üvv... 1-2. .. se...se... üvvv... üvv... :D
long oldum ya, sabah da bişi yememiştim halbüse sindirim sistemi serbest saatler yaşasın diye :..:
-
Az evvelki yukarı harekette short poz.
Bugün anlaşıldıki haberle yukarı ittirmezlerse yavaş yavaş günler itibarı ile aşağıya kayma kaçınılmaz:) dow da kurtaramayacak gibi, onada alış gelmiy, neolcak şimcik?
Bizim azılı shortcular kapanmadı, pala zorlanıyore, acımayın palaya, vurun palaya...
-
:D[quote=unlimitted;191032]olu olu! :..:
ben longları erken kaptırdım ya, ağlama efekti için sesimi biraz açayım dur.
ü...ü.. üvv... 1-2. .. se...se... üvvv... üvv... :D
long oldum ya, sabah da bişi yememiştim halbüse sindirim sistemi serbest saatler yaşasın diye :..:[/quote]
valla dabulyuyla daah oturaklı oluyo.... bence..
üüwwwwww...üwwwwwww:cool::D