Boe/kıng: Obama`nın bankacılık planının anlamı, radıkal cozumlerın masada oldugudur
-matrıks-
Printable View
Boe/kıng: Obama`nın bankacılık planının anlamı, radıkal cozumlerın masada oldugudur
-matrıks-
[quote=saraylı;190565]Svg.Strategist'e katılıyorum,
Yukarı bir tepki içindeyiz ve bu minik tepki alt derceli bir 4.dalga ve hedefi bugün içinde [B]68.600[/B] civarı olabilir..
Oradan gelecek satışlarla ,bu düşüşte görülen en düşük olan 67.450 altında ,mesela [B]66.800[/B] civarında bu düşüş biter gibi?
66.800 civarı dip yaptıktan sonra,mart tan beri gelen çıkış dalgası ,tepesini yapmak üzere [B]75.250[/B] civarına hareket edebilir...
Yani 75.000 civarı önümüzdeki 10 gün içinde mümkün gözüküyor.
Bütün bunlar,en olası sayımımın verdiği değerler ve tabi tahminler.
Sonuçta,sistemlerimizin sinyalleri esastır,aman haa![/quote]
Dün yazdığım bu satırlara göre:
-dün akşam 68.600 diye belirttiğim ilk tepe 68.400 de yapıldı.
-66.800 diye belirttiğim dibi yapmak üzere bu sabah düştük ve hala o dip yapılmadı,en düşük 67.000 görüldü.Muhtemelen bir daha aşağı geleceğiz ve o dibi tamamlayacağız.??
-dip oluşumundan sonra mart tan beri gelen trend dalgasının 5.4 alt dereceli dalgası tamamlanmış oluyor ve başlayacak 5.5. dalgası ile hesapla bulunan , 75.250 civarına yükselmek mümkün...
-5.5 dalgasının güdük kalması ihtimali yüzünden ,bu DH'ni ben [B]73.000-75.000 [/B]bandı olarak veriyorum.
-bu demektir ki,bu sayıma göre 66.500-67.000 bandında oluşacak bu dipten sonra, 6000-8000 puanlık son bir yükseliş gelme olasılığı ön plana çıkmaktadır.
-oluşacak bu yukarı trendi kaçırmamak adına,bugünkü yüksek olan 68.075 yukarı kırılırsa,uzunda olmak gerekir.
-bu da demektir ki,sermayelerin %100 ün üzerinde değer artışı gösterebileceği bir uzun trade ufukta...
-ondan sonrasını sonra konuşmalı,ya da sonsuza kadar susmalı..:..:
[QUOTE=kafayı_yemis_dusler;191063]Boe/kıng: Obama`nın bankacılık planının anlamı, radıkal cozumlerın masada oldugudur
-matrıks-[/QUOTE]
Kıng Nikkei nin düşüş startını verdi şeklinde anlıyorum bunu:)))
[quote=unlimitted;191057][B]emekTar'ım bezginim[/B],
açıklaması da şu şekilde bak anlamadın sen çünkü biliyorum ben. :D:D
[URL="http://img64.imageshack.us/i/adsznfd.png/"][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/1421/adsznfd.png[/IMG][/URL][/quote]
Nasrattin hocam,alacaklısına koyunların yününü eğirip kumaş yapıp satan tüccarım,limitsizim...
Anlamz bezgin EMEKDAR,bozuk paradan....:):):)
düşürmek isteyen adam, GBP/USD'deki gibi düşürür.
nazlana nazlana değil. :..::..:
hey yavrum düşüşteki endama bak...:D
2-3 bar düşmesi lazım evet düşmesi lazım . 200 puancık olabilür
Günaydin arkadaslar:)
ABD japonyadaki likidite piyasasını alt üst edecek, bundan korkan japonlar ne yapacağını bilemiyor, kontrol New York da:), ipin ucunda uzakdoğu likidite piyasası, malesef herşey bir gün gelir değişime uğrar, bundan kaçış yoktur ve hiçbişey bir daha eskisi gibi olmaz..
[quote=bull market;191071]ABD japonyadaki likidite piyasasını alt üst edecek, bundan korkan [B][COLOR=red]japonlar ne yapacağını bilemiyor[/COLOR][/B], kontrol New York da:), ipin ucunda uzakdoğu likidite piyasası, malesef herşey bir gün gelir değişime uğrar, bundan kaçış yoktur ve hiçbişey bir daha eskisi gibi olmaz..[/quote]
Bizden uzman alsınlar....:):):)
Spot 30 için bikere 67000 altı demek büyük tehlike demek.
Vadeli dolar zayifliyor. Ikili tepe olacak mi bakalim...
[B]Vobdigobidik sistemin [COLOR=Red]günlük [/COLOR]peryotlusu[/B]
[IMG]http://i48.tinypic.com/2akk7pw.png[/IMG]