aman diyorum maceraya girmeye gerek yok, bir gün de işlem yapmayıverelim.
ben biraz kestirip sonra sinemaya gideyim diyorum.
Printable View
aman diyorum maceraya girmeye gerek yok, bir gün de işlem yapmayıverelim.
ben biraz kestirip sonra sinemaya gideyim diyorum.
[quote=oguzhan;272508]Neden eksik kalsın ki. Gırafı yenile veriler işlenir.[/quote]
bende onu diyorum şimdi 3 saat içinde olmuş olan işlemler işte şu kadar şu dk da satış geldi ya da alış geldi diye verileri yenileyince gelirmi ki yoksa dk bazında değilde toplamda mı gelir onu bilmiyorum.Dİyelimki 15 lik sisteminde 3 saat de 12 bar olsun bu 12 barda ne tür işlemler olduğu verileri yenileyince gelecekmidir.... üüwwwwww ne zor soruymuş beaaa :::
[QUOTE=flexy;272519]30/07/2010 09:36:14 *vob gm dönmez: Veri yayın ekranındaki veriler güncel değil, dikkat edilmeli-bloomberg ht[/QUOTE]
Ben onu bunu anlamam aracı kurum ekranında sabahki açılışda açtığım kısalar karlı görünyo ben paramı isterem.
deli gibi işlem geçiyo piyasada.. ayarlama filan yapıyolardır.. ula arkadas durduk yerde ınsanı paranoyak yapıyolar... pifff beceremedikleri için derinlik bilgisini filan kaldırmak istiyolarmış megersem :)
[QUOTE=a.kaya;272526]bende onu diyorum şimdi 3 saat içinde olmuş olan işlemler işte şu kadar şu dk da satış geldi ya da alış geldi diye verileri yenileyince gelirmi ki yoksa dk bazında değilde toplamda mı gelir onu bilmiyorum.Dİyelimki 15 lik sisteminde 3 saat de 12 bar olsun bu 12 barda ne tür işlemler olduğu verileri yenileyince gelecekmidir.... üüwwwwww ne zor soruymuş beaaa :::[/QUOTE]
Dakika bazında gelir o kadarda eşşek deyil ya bunlar.
Yoksa bunlar uyudu kaldımı.
"kör tuttuğunu" şeklinde bir hava var
burdan sert satış gelse n'apacağız :)
şu an işlem yapanlar neye göre işlem yapıyor acaba?
pozisyon mu kapatıyorlar yoksa açıyorlar mı?
[quote=a.kaya;272526]bende onu diyorum şimdi 3 saat içinde olmuş olan işlemler işte şu kadar şu dk da satış geldi ya da alış geldi diye verileri yenileyince gelirmi ki yoksa dk bazında değilde toplamda mı gelir onu bilmiyorum.Dİyelimki 15 lik sisteminde 3 saat de 12 bar olsun bu 12 barda ne tür işlemler olduğu verileri yenileyince gelecekmidir.... üüwwwwww ne zor soruymuş beaaa :::[/quote]
Şuan seans açık.Eğer halledemezlerse kapatıcaklar bir süre ama açık kalıpta sorun halledilirse, veri güncelle dediğinizde veriler gelir.Kapalı kalırsa,kapalı kaldığı süre boyunca boşluk olur
ee şimdi spot açılıcak acaba ordanmı takip etsek sistemi :..::..:
[quote=flexy;272519]30/07/2010 09:36:14 *vob gm dönmez: Veri yayın ekranındaki veriler güncel değil, dikkat edilmeli-bloomberg ht[/quote]
seni hala o kurumda gm olarak tutanı hakkaten tebrik ediyorum...ösym, vobaş, karayolları, rtük, trt ve daha nice kamu kuruluşu..gittikçe daha iyi çalışıyorlar vallaha..eşi benzeri görülmemiş muhteşem işlere imza atıyorlar..helal olsun..herhalde liyakatli yönetici ve çalışanların görevde olmasından
bu arada yukarı alıyorlar...ilginç !
shortcover ve long oldum .. fiyat benim ekranda 325 gözüküyor demekki oraaya gidecek .. ühühüühh ..