yürü selçuklu patron...kanalizasyonun ucunu 68xxx lere ver patron mümkünse..ehuheue
Printable View
yürü selçuklu patron...kanalizasyonun ucunu 68xxx lere ver patron mümkünse..ehuheue
[quote=bull market;191155]short devam Stop 68150.
67850 de bir direnç var gibi:)[/quote]
Aynen.
yaw hep longcu arkadaşlar istekte bulundu, mecburen onları yerine getirdik.
düşür diyen kimse çıkmadı iyi mi.
hayır lazımsa söyleyin arkadaşlar, hazır kaç dersek o yapıyoruz endeksi, istekleri alabilirim yani. :..::..:
Bi haber var galiba, hiç bu kadar uzun yapan aracı kurum yoktu, birden uzun yapanlara zam geldi:)
puuu kaçtı dip, 500 puan için.. hesap hatası yaptık galiba...üüü
Ben Flat oldum.bu kadar tokat yeterli geldi.
Sazan bir iki saattir Matriks ekranını minimize etmişti, şöyle bir baktığında şöyle oldu :eek:
VOB tekrar LONG'ların maliyetine gelmiş.
Sazan sistems hala LONG.
[quote=unlimitted;191158]yaw hep longcu arkadaşlar istekte bulundu, mecburen onları yerine getirdik.
düşür diyen kimse çıkmadı iyi mi.
hayır lazımsa söyleyin arkadaşlar, hazır kaç dersek o yapıyoruz endeksi, istekleri alabilirim yani. :..::..:[/quote]
Sen yap bi şeyler,
Biz ayak uydururuz..
Kahve , çekirdek eksik etme yeter..
Asti'ye gazoz ısmarla...kom
[QUOTE=iyi çocuk;191151]selçuklu abey, bana yanlışlıkla teşekkür etmişsiniz...
ne olursa olsun ben sizi çok seviyorum...
yani Kuzu Bey'in sizin hakkında yazdıklarına hiç katılmıyorum.
Ayrıca boz ayı ile ilgili yazdıklarına da katılmıyorum...
Değerli abey, ben at gözlüğü takmıyorum...Terbiyesizlik en sevmediğim şeydir...
saygılar...[/QUOTE]
sn iyiçocuk .. ben herkesi hoşgörürüm ..normal hayatımdada böyleyim... zaman zaman kızsamda .. kızgınlığım çabuk geçer ...çoğu zaman haklı olsamda sonradan karşımdakinden özür dilerim .. fani dünyada ..kimsenin kalbini kırmak istemem... .ama senin o şekildeki mesajların bence forumda hoş olmayan diyaloglara neden olabilir ...
lütfen kapatalım konuyu ... uzatmanın hiçkimseye faydası yok .....
[QUOTE=tutku;191157]Aynen.[/QUOTE]
67950 ye kadar hızlı aldılar, ilk direnç kırıldı, daha doğrusu düşüşün il geri alışı oldu, bu arada uzun yapan aracı kurum sayısındaki artış ürkütücü, her an herşey olabilir gibi görülmeye başladı:), ben flat için 68150 yi beklerim
[quote=sazan;191162]Sazan bir iki saattir Matriks ekranını minimize etmişti, şöyle bir baktığında şöyle oldu :eek:
VOB tekrar LONG'ların maliyetine gelmiş.
Sazan sistems hala LONG.[/quote]
Gaddar Safları sıklaştıralım .lelele.lelele
Reminder # : 150 :)))
Selam...Kritik direnç bölgesi olan 67.700-67.800'e geldik dayandık...Üzerine atamazsak tekrar 67.150-67.000 aralıgına kadar geri çekilebiliriz...Eger geçebilirsek önce 68.200 daha sonra da 68.700-68.800 bölgesi yükselişin hedefi olur...Ben dünkü 67.875 maliyetli 1/4 Short'larla devam ediyorum...Ancak saatlik sistem AL vermeye hazırlanıyor...Hepinize bol kazançlar...
Not: Yazıyı yazarken zaten üzerine atmaya başladı...Yuf yani!... :) Neyse gene de göndereyim bari boşa gitmesin... :) Belki sadece direncin üzerine taşma olarak kalır bu hareket...Hiç de öyle gözükmüyor ama... :)