[quote=excali;191164]Sen yap bi şeyler,
Biz ayak uydururuz..
Kahve , çekirdek eksik etme yeter..
Asti'ye gazoz ısmarla...kom[/quote]
asti bana ısmarlasın lem Alla alla 800 üstü dedi aha 950 yaptık daha naapalım.:..:
çekirdek senin işin hem. :..:
Printable View
[quote=excali;191164]Sen yap bi şeyler,
Biz ayak uydururuz..
Kahve , çekirdek eksik etme yeter..
Asti'ye gazoz ısmarla...kom[/quote]
asti bana ısmarlasın lem Alla alla 800 üstü dedi aha 950 yaptık daha naapalım.:..:
çekirdek senin işin hem. :..:
[B]gobidik gardaşs[/B] üüü sıkıldım yuaw
[IMG]http://i50.tinypic.com/2wnbntz.png[/IMG]
[quote=unlimitted;191169]asti bana ısmarlasın lem Alla alla 800 üstü dedi aha 950 yaptık daha naapalım.:..:
çekirdek senin işin hem. :..:[/quote]
doğru diyon unlimit.... klirli kanadian marka meyveli soda gönderem sana...sen meyvesini seç yiter...hem keyif olur hem rahatların.lelele+.
67700 desteği altına sarkmalar fake olarak kaldı diyebiliriz artık..
bu esnada en düşük 67 bin gördük ki 67000 / 67700 aralığında yeni bir destek bölgesi oluşturmuş olma ihtimalimiz oldukça fazla..
67 bin ve altına süpriz bir atak gelmediği sürece durum bu şekilde.
halen short olan sistemin ( 69325 ) long a geçmesi için 68300 ün üstüne çıkılması gerekiyor.tüm kötü yurtdışı kapanışlarına,imf nin akışına bırakılmasına oldukça iyimser yaklaşan piyasa ile inat edilmeden 68300 de short lar kapatılmalı bence..zira bu kadar iyimserliğin ardından yok artık dedirten hareketler görmeye alıştık..
üvv de üvvv gene çarpıldık... yaf sabretsem süper şeyler olacak da işte elli kere poz değiştirince carpılıyoz piuvvv
650 shortlar kapatamadan carpıldı :) 875 de kapattık zırveye yakın :D
[quote=fXci;191170][B]gobidik gardaşs[/B] üüü sıkıldım yuaw
[/quote]
şşşş..sistemlere kızma bakem..hem ne biliyon belki o doğru diyo..daha seans kapanmadı ki...sistemini sev yeşili koru:..:
[quote=Astatin;191174]şşşş..sistemlere kızma bakem..hem ne biliyon belki o doğru diyo..daha seans kapanmadı ki...sistemini sev yeşili koru:..:[/quote]
Asti,
LONG'undan bi sistem çeeekk.boks.
[quote=Astatin;191171]doğru diyon unlimit.... klirli kanadian marka meyveli soda gönderem sana...sen meyvesini seç yiter...hem keyif olur hem rahatların.lelele+.[/quote]
şeftali! :..::::
Bir haber olmasa böyle almazlardı ama bakalım ne zaman çıkacak haber, bize ne zaman ulaşacak?
[quote=excali;191175]Asti,
LONG'undan bi sistem çeeekk.boks.[/quote]
yok bakma sen aynı çatı altındayız ama bugün yatayda çarptı biraz...aramız limoni sistemle...biraz kapris yapıyorum kendisine...onu bugün ATR ile adattım biraz..yatay piyasa hesabı :) acil 1500 puan verirse affederim..::::::
ahanda kazık çıktı .... unlimit abi . teprik ederim ...dur çizdiğin projeksyonu bulayım .. ehehuehue:D:D
[quote=unlimitted;191176]şeftali! :..::::[/quote]
Tirbiyisiziz.biz sitesine üye kabulune başlamışlar..:::