-
ahanda projeksyon .. limited version ... çok kıymetli graftır .. :D:D:D
[QUOTE=unlimitted;191045]bak bakem beğenecek misin bu proceksiyonu Selçuklu. :..:
yalnız son 20 dakikada paritelere bu proceksiyonu baltalayıcı şöyle bir cümle sarfettiler:
dağılın leeeeeynnn!!!! :D
he bizimkiler yine çok iplemedi o ayrı...:..:
[URL="http://img195.imageshack.us/i/adsznfd.png/"][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1421/adsznfd.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
[quote=Astatin;191178]yok bakma sen aynı çatı altındayız ama bugün yatayda çarptı biraz...aramız limoni sistemle...biraz kapris yapıyorum kendisine...onu bugün ATR ile adattım biraz..yatay piyasa hesabı :) acil 1500 puan verirse affederim..::::::[/quote]
Yalnız," sazan sistems Long" mesajı alınca, seni sistemler(histemler) rahatlıyo gibi anladım ben..
-
kısa vadeli ilk direnç bölgesinde...67,75/68,00... geçebilirse büyük ihtimalle dibin tamamlandığına işaret edecek...
stoploss 66,50
-
sleçuklu patron, 68500 den geçen bir kanal varmı patron...:)
-
[quote=excali;191180]Tirbiyisiziz.biz sitesine üye kabulune başlamışlar..:::[/quote]
senin için fesat ben naapam. .lelele
-
[quote=unlimitted;191185]senin için fesat ben naapam. .lelele[/quote]
bence dışı da fesat..hatta dişi de...tridiş:::
-
[QUOTE=Astatin;191183]sleçuklu patron, 68500 den geçen bir kanal varmı patron...:)[/QUOTE]
patron kanalizasyon çok karışık ... her 100 puanda bir kanal var .. :o:o
-
68000 deb flat operasyonu..az aşağıdan yerine koymak üzere...15 dk boll band bir geri ittirecek sanki...-400 en +300 e geçtim..yuppi derim.. kucaklarım pozitif puanları
-
Ben biraz kaçem, biraz kar kokusu alıyım..
İyi seanslar...boks..boks..brv.brv
-
67.925'ten 1/4 Short'ları kapadım ve 1/4 Long oldum...Daha piyasaya döner dönmez adamlar fırıldaga çevirdiler bizi resmen... :) Saatlik sistem AL'a geçti...Bol kazançlar...
-
[quote=excali;191182]Yalnız," sazan sistems Long" mesajı alınca, seni sistemler(histemler) rahatlıyo gibi anladım ben..[/quote]
Gizli bilgi değil:..::..: SS (Sazan Systems) ile ters pozisyonda olmak her zaman huylandırır beni...AYnı pozda olmak ise huzurlandırır...Aslolan kendi kullandığım sistem olsa da...Duygusal esintiler yani.kom.kom
-
[QUOTE=Astatin;191174]şşşş..sistemlere kızma bakem..hem ne biliyon belki o doğru diyo..daha seans kapanmadı ki...sistemini sev yeşili koru:..:[/QUOTE]
aaşkama pambıkı ziyarete gidelim özledim gayri ::: mapus pambıkı