APSD de iyyimiş...62xx..hımmm
Printable View
APSD de iyyimiş...62xx..hımmm
[quote=Astatin;191203]limit...
sıkıntı var..acil 68200 üstü lazım[/quote]
senden önce 67,550 isteği geldi asti.
sıraya gir. :D
[quote=flexy;191205]Şöyle bir olay var.Açılış 68,075 aslında ama grafiğe yansımamış (en azından matriks dışında).Böyle bir durumda grafiğe yansıyan mı en yüksek olarak alınmalı yoksa aslında olması gereken açılış fiyatı mı?[/quote]
Bence Matriks'i mail bombardımanına tutup adam gibi çalışmalarını sağlamak lazım. "Yanlış veri ile nasıl sistem çalıştırırım" diye birşey olmaz. Ben doğru veri sağlamanın bu kadar zor olmaması gerektiğini düşünüyorum...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Rd8AJdcnw4A[/URL]
bu tür inişi bekleyenlere ve board çulara gelsin...:)
Konu harici ama paylaşmak istedim..:))
Bu arada, şu adreste gördüğünüz TTM Squeeze denen indikatörü MetaStock'da yazdım. İlgilenen varsa kodunu atabilirim. Yalnız nasıl kullanıldığıyla ilgili açıklama yazacak zamanım yok. Buradaki videoyu izleyin, ilginizi çekerse kodunu atayım...
[URL]http://www.tradethemarkets.com/products/item5.cfm[/URL]
şöyle DAX a verirlerken burayı alsalar 200-300 puan, anında IMF ve SP korkusu hatırlara gelir bir 300-500 de eyle gider :) ehuhuehu
[B]Gelgelelim libya konusundan sonra ; piyasanin nin su anki durumuna,
Valla ben 65 den uzunlari satip gitmistim. Sonra piyasa 71 lere kadar gordu [U]gazetelerden[/U] takip ettim . iyi de etmisiz.. simdi sortlama ve hic dokunmama zamani.
[U]Bu ulkede internet cok zayif[/U] adamlar hala 56 k modemle baglaniyorlar sinir oldum... Internet cafeleri bizim kahvehanelere benziyor nargileci gibi....Allahtan biz uyduyla felan evden baglanmanin bi cozumunu yeni bulduk daha . Simdi iyi.
Neyse gelgelelim piyasa 70 lerdeyken nereye gidecegini bilmiyorduk. O yuzden bekledim. Aslinda yasaklanmam la Uzunlari satip uzun bi sure uzaklasman yurtdisina cikisim felan ayni doneme geldi tesaduf...
Biliyosunuz bi ara ben bi ara [U]uc harflii yabanci[/U] felan takmistim. Gerci adamin soyledikleri harfi harfine dogru cikti da tesekkur ettim. O olmasa belki evlenemezdim.. . Bi miktar para var simdi elimde yine.
[U]Seytan diyor yap 20 25 tane kisa surdan git 3 ay daha yat.
[/U]
Tr a dondugumde kucuk capta bi servetim olsun.
Aga ne yaparsan yapsin kandiramasin beni...
Eveet 3 4 ay gibi bir sure surekli uzuncu olduktan sonra uzunlari satmISTIM. Simdi tabii yapilacak bi tek sey var tabii benim icin . Kisaci olmak ve yatmak/
. Uzundan kazandigim paranin aynisini kisadan da kazanmak.
EFT yaptim daha hesaba gecmedi... Neyse hele su 53300 bi daha asagi kirilsin bakalim bugun yarin. yine konusuruz.[/B]
[QUOTE=flexy;191205]Şöyle bir olay var.Açılış 68,075 aslında ama grafiğe yansımamış (en azından matriks dışında).Böyle bir durumda grafiğe yansıyan mı en yüksek olarak alınmalı yoksa aslında olması gereken açılış fiyatı mı?[/QUOTE]
Bence gerçekleşen fiyat önemli, sonuçta orası görülmüş ve işlem olmuş ama veri sağlayıcı hata yapmış grafiğe yansıtmamış... Zaten matriks sonradan düzeltti hatayı...
[quote=enorton;191212]Hocam senin veriler doğru mu?? Sabah ilk bar en yüksek 68075 ama sen 67700 olarak almışsın ;)[/quote]
Abi ben sistem çalıştırmadığımdan beni etkilemiyor fazla...
Zaten zamanında ORB kullanırken eğer ilk çubuk çok uzunsa onu dikkate almazdım, çok daha iyi çalışırdı....
Bugünkü 67.000 dibinden yukarı çıkış bir tepkiye benziyor ama tabi belli de olmaz?
Dünkü tepe olan 68.400 kırılmadığı müddetçe,bugünkü dip olan 67.000 altında yeni dip gelme olasılığı var.
ya da:
Bugünkü dip olan 67.000 altında yeni dip gelmedikçe ,dünkü tepe 68.400 üstünde yeni tepe gelme olasılığı var.
:)
Bu arada, 30dk'lık grafikte 50 EMA son zamanlarda iyi destek/direnç görevi görüyor....
[QUOTE=Strategist;191210]Bu arada, şu adreste gördüğünüz TTM Squeeze denen indikatörü MetaStock'da yazdım. İlgilenen varsa kodunu atabilirim. Yalnız nasıl kullanıldığıyla ilgili açıklama yazacak zamanım yok. Buradaki videoyu izleyin, ilginizi çekerse kodunu atayım...
[URL]http://www.tradethemarkets.com/products/item5.cfm[/URL][/QUOTE]
İlgimizi çekti, bekliyoruz...