DJI Haftalık grafikte verdiğim formasyon yükseliş yönünde netleşmedikçe geceleri Long girmeye niyetim yok.
Printable View
DJI Haftalık grafikte verdiğim formasyon yükseliş yönünde netleşmedikçe geceleri Long girmeye niyetim yok.
68500 civarindan tekrar asagi donebilir. TUZAK olabilir.
[B]EFT ler gecti !!! OzgurBorsaci 68175- 68300 arasi 25 adet SHORT lar ve gider.
Bakalim subat sonuna kadar Down down. Aslinda Nisan shortlayacaktim ama 1 ay sonra paraya ihtiyacim olabilir. O kadar bekleyemiycem..Eve giricem de.
Neye mi guvenerek shortladik.
3 harfli yabanci taaaaa 4 ay once yilbasina kadar cikis yilbasindan sonra birden okecek demisti.[/B][B]Ben de yilbasini biraz gecirdim...[/B][B] Iyi gec kalmamisim.
Asagi treni daha kacirmadan yakalama ihtimalim dogdu 7 kont daha teminatim bosta. Ona da buyuk iht dokunmayacagim. paraya ihtiyacim olursa. yada 70000 felan gosterirlerse ek teminat olsun.
[U]Ama subat sonuna kadar bu endeks 62000 gorur[/U]. Belki daha bile asagisi.
Yuzde 10 para eder bir ayda yani yuzde 100. Daha ne olsun. Belamimi ariyorum ))
Hehehe bu tarz yazilarimi ozlemistiniz degil mi )
Yazcam yazcam daha merak etmeyin..
[/B]
[quote=selçuklu;191281]abi sabahtan çizmiştin gül gibi projeksyonu üstünede yazmıştın hatta .. :o[/quote]
o kadar kusur olacak be Selçuklu. hep kazanmak var mı bu işte.
zaten fantezi pozisyonuydu. :..: bu yüzden de miktarı azdı...
[quote=unlimitted;191283]sevgili Yavuzhan, pozisyonlarımı [B]belli kriterlere göre[/B] genellikle destek/dirençlerden alıyorum.
zaten eğer 100 puan terse gelirsem, piyasanın o yönde devam etme olasılığı yüksek diye düşünüyorum...
zirve/dip avlamanın başka yolu yok maalesef. :)))[/quote]
ok patron..
kitaptan alıntıydı sanırım :::
astatin 225 den çok tırsarak açtığı longların büyük kısmını 550 den kapar...geceye 1 adet gösterge mahiyetinde şort :)
[B]gobidik[/B] üüüü
[IMG]http://i47.tinypic.com/245mpo8.png[/IMG]
500 den şortlara takviye ... 1/5 şort..geceye de böyle
Long yeresi 68775 miş yanlış yazmışım, kapanış ordan olursa long.
Ama olmayacak galiba, bende histemli short yapıcam gibi:) iyice manyadık yine, yenilen pehlivan güleşe doymazmış:)
[B]Astet[/B] ne dıyorsun buj gobidiğin işine gayri üüü :::
[QUOTE=fXci;191293][B]gobidik[/B] üüüü
[IMG]http://i47.tinypic.com/245mpo8.png[/IMG][/QUOTE]
68500 den ilave SHORT tarafimdan yapilmistir.
Ülem şeytan diyo histemli shortla geç.