-
[QUOTE=Astatin;191316]Güzel gün oldu. Borsa güçlüydü ama daha önemlisi Voborsa çok güçlüydü.;)
Bugün zaten herkesin bildiği ders yeniden hatırlandı. Borsanın açılışı değil kapanışı, daha da önemlisi pozisyonların açılışından ziyade kapanışı önemlidir.;););)
Kazanan arkadaşlara tebriklerimi, kaybedenlere "sıkma canını film devam ediyor"larımı sunarım.
[/QUOTE]
Evet erken öten horozun başına neler geldiği herkesçe malumdur... Bundan önce de çok kere söylemiştim, bu vobun bana öğrettiği en önemli şey büyük konuşmamaktır. 3 yıl içersinde sayısız geçilmez tepe, delinmez dip gördüm, sayısız asla yanılmaz üstat, asla kaybetmeyen forum kullanıcıları gördüm...
Artık yenilerini gördükçe kusmak geliyor içimden, hala mı diyorum .dng Bütün tepkim bundandır... Bugün özellikle saatlik sistem kullananlar için tam şemsiye formasyonu oluştu, artık önümüzdeki maçlara bakacağız...
-
Bugün;67300 den cortların yarısıyla öptüm deyusu......diger yarısı duruyor......
-
[QUOTE=enorton;191330]Evet erken öten horozun başına neler geldiği herkesçe malumdur... Bundan önce de çok kere söylemiştim, bu vobun bana öğrettiği en önemli şey büyük konuşmamaktır. 3 yıl içersinde sayısız geçilmez tepe, delinmez dip gördüm, sayısız asla yanılmaz üstat, asla kaybetmeyen forum kullanıcıları gördüm...
Artık yenilerini gördükçe kusmak geliyor içimden, hala mı diyorum .dng Bütün tepkim bundandır... Bugün özellikle saatlik sistem kullananlar için tam şemsiye formasyonu oluştu, artık önümüzdeki maçlara bakacağız...[/QUOTE]
zaten satlik iyi çalışsa 15 daklığa kayar yada tam tersi.15likler sevinirken 60lıklar üzülür.5000binlik trendlerde 60lıklar sevinir 15likler az sevinir.
o yüzden 15-20-60lık 3 sistemin olucak 3ünede full uyucan.bunu sanırım en iyi sen yaparsın enorton.iyi bir 15daklık bulsan paraya para demezsin full uyucağın için.astatin versin sana sistemini sen full uy paranın yarısınıda ona ver.o nasılsa full uyamıyo heheh
yüzde 10da ben alırım sizi birleştirdiğim için:))))))) bu kadar zekayı nereme sığdırıcam hiçbilmiyorum astaaa:..:
-
Keriz kerizliğinde ısrar ediyor........dünya yerin dibine doğru gidiyor bizimki en tepede duruyor....68400 de...gülmekten kırılıyorum ha ha ha ha...kerizzzzzzz......
-
şaka bir yana enorton söylediklerimde ciddiydim.sana bi 15 daklık lazım.çok puan yapmasına gerek yok.stopu düşük bir 15lik sana ilaç gibi gelir.ama tek kuralı olucak az işlem yapıcak ve arka arkaya en fazla 10 kereden fazla çarpılmicak.1500-2000 puan ortalama yapsa bile süper.ayrı hesaptan onada full uyarsın.full uyabilme gibi bir yeteneğin varken bunu denemelisin bence
-
[quote=eksper;191333]Keriz kerizliğinde ısrar ediyor........dünya yerin dibine doğru gidiyor bizimki en tepede duruyor....68400 de...gülmekten kırılıyorum ha ha ha ha...kerizzzzzzz......[/quote]
Yaww arhadaş,
Çok üzerine gidiyorsun,rahat bırak biraz,kerizinde bir bildiği vardır
herhal,aldığı bir görev vardır...kim bilir neler oluyor arka sokaklarda...:::
-
[quote=eksper;191333]Keriz kerizliğinde ısrar ediyor........dünya yerin dibine doğru gidiyor bizimki en tepede duruyor....68400 de...gülmekten kırılıyorum ha ha ha ha...kerizzzzzzz......[/quote]
Herifin oğlu 5 lik simit gibi geçirdi ne kerizliği.
-
[IMG]http://i45.tinypic.com/2ivfjao.png[/IMG]
-
[B]Gobidik [/B]5 dakkalaık
[IMG]http://i45.tinypic.com/zol8l.png[/IMG]
-
vay anasını neler olmuş sabahki tırtık 100 points den sonra rezil iş yoğunluğu ve dondurucu soğukla tüm günü geçirdim sistem longda 1000 points kar vermiş ben gürcülerle uğraştım :( bu arda voborsa boru deelmiş valla :) türkoglu abi hoşgelmişin :)
-
Show Tv'nin Ezel'den intikamı
[url]http://www.ensonhaber.com/medya/251953/show-tvnin-ezelden-intikami.html[/url]
-
[quote=unlimitted;191325]€/JPY 125,717 long.
stop 125,411
herkese iyi akşamlar...[/quote]
pozisyon şimdilik 126,42'den flat.
bu dip ve zirve avı, sevgili Yavuzhan'a ithaf edilmiştir...;)